Închide meniul

Dumitru Dragomir a vorbit despre șansele FCSB-ului la titlu: „La bulanul pe care-l are ăsta, s-ar putea să ia și campionatul!”

Cosmin Olteanu Publicat: 11 aprilie 2023, 12:32

Reclamă
Dumitru Dragomir a vorbit despre șansele FCSB-ului la titlu: La bulanul pe care-l are ăsta, s-ar putea să ia și campionatul!”

Dumitru Dragomir l-a lăudat pe Gigi Becali, după starul excelent de sezon al FCSB-ului

Dumitru Dragomir / Hepta

Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a vorbit despre șansele FCSB-ului la titlu! În prezent, formația patronată de Gigi Becali se află pe locul 3 din play-off-ul Ligii 1, cu 34 de puncte obținute.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dumitru Dragomir consideră că principalul atu al FCSB-ului, în lupta la titlu, este norocul patronului Gigi Becali.

Dumitru Dragomir a vorbit despre șansele FCSB-ului la titlu

Însă, din punct de vedere sportiv, fostul șef LPF este de părere că favorite la titlu sunt CFR Cluj și Farul Constanța.

„S-ar putea să ia campionatul (n.r. FCSB) și atunci distruge tot: federație, Ligă, cunoscători de fotbal, de-ăștia care-și dau cu părerea…

Și eu spun că și Farul și CFR Cluj au și antrenori buni și echipă bună, dar nu au nebunia lui Becali! La bulanul și norocul pe care-l are ăsta, s-ar putea să ia și campionatul. Și a făcut numai greșeli. I-a ieșit cu CFR-ul! S-a agățat iar la titlu. Mai e și ghinion, nu te supăra. Erau la un deget distanță liniile la ofsaid, la gol.

Reclamă

Eu cred că îl ia tot Dan Petrescu sau Hagi (n.r. titlul). Merită amândoi din plin, mai ales Hagi!

Hagi contra lui Gigi Becali câștigă cu 100-0. Dar nu joacă ei, ci echipele lor. Aici e vorba și de noroc, nu numai de valoare. Prin ce face Gigi Becali, va avea peste 40.000 de spectatori pe Arena Națională. Marketingul făcut de el nu îl face nimeni. Și dacă ia titlul?

Și Hagi e foarte dificil ca antrenor. Eu știu tot ce se întâmplă! Presiunea pe care o pune Hagi de la copii și juniori ajută foarte mult. La Hagi te omoară cu gura și presiunea valorică a lui. E antrenor, manager cum îi place lui!”, a declarat Dumitru Dragomir, pentru fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali, mesaj clar înainte de FCSB – Farul

Gigi Becali a prefaţat duelul cu Farul. Latifundiarul din Pipera a declarat că echipa sa trebuie să-şi demonstreze valoarea, şi să învingă liderul din Liga 1. În caz contrat, roş-albaştrii îşi pot lua gândul de la titlu.

De asemenea, Gigi Becali încă are încredere în jucătorii de la FCSB, şi este convins că roş-albaştrii vor evolua în grupele UEFA Champions League, în sezonul viitor.

„Dacă n-o bați pe Farul acasă n-ai ce să cauți la titlu?! Dacă faci un egal, să zicem că mai ai un meci. City cu nu știu cine, 3-1, 4-0. Ai valoare câștigi. Când este meci decisiv trebuie să le dai 2-3 în plus, să anulezi orice fel de risc. Dacă nu, ce să mai căutăm. Mă las de fotbal și îmi iau și bani. Ești exclus dacă nu bați acum. Dacă nu dădeam gol, eram gata, la revedere!

Valoarea e esențială și decisivă! O să vedeți că ne lăsați să ne pregătim de Liga Campionilor! O să vadă domnul Balint că la toamnă o să fim în grupele Champions League”, a declarat Gigi Becali, într-un interviu.

Partida FCSB – Farul Constanța, care contează pentru etapa a patra din play-off-ul Ligii 1, este programată luni, de la ora 20:30, și va putea fi urmărită, în format live text, pe AS.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:10 „E fratele meu mai mic!” Dennis Man, mesaj superb despre relația cu Valentin Mihăilă! A vorbit și despre echipa națională 11:34 „E numărul 1 de departe” Marius Șumudică știe cine trebuie să apere poarta României la EURO! Mesaj direct pentru Edi Iordănescu 11:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal 11:03 „Instanța spune că e primul titlu al FCSB-ului!” Ce a spus Adi Popa despre șansele ca echipa lui Gigi Becali să revină în Ghencea 10:38 Leeds – Southampton LIVE VIDEO în AntenaPLAY (14:30). „Păunii”, la ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 10:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 10:06 „Aștept să îmi termin contractul” Daniel Oprița vrea să plece de la CSA Steaua! Cu ce echipe negociază 9:56 FotoGabi Tamaș și-a dezvăluit „rețeta pentru mahmureală”. Tactica prin care reușea să se pună rapid pe picioare 9:44 „Ce interes după acest meci?” Mihai Popescu, mesaj despre transferul la FCSB după 1-4 cu Sepsi! S-a prăbușit și a răspuns sincer 9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” Vezi toate știrile
Citește și