Închide meniul

Gigi Becali, mesaj clar înainte de FCSB – Farul: „Dacă nu baţi, nu ai ce să cauţi la titlu!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 10 aprilie 2023, 13:10

Gigi Becali, mesaj clar înainte de FCSB – Farul: „Dacă nu baţi, nu ai ce să cauţi la titlu!

Gigi Becali. mesaj clar înainte de FCSB - Farul

Captură AS.ro

Gigi Becali a transmis un mesaj clar înaintea derby-ului dintre FCSB şi Farul, din a patra rundă de play-off. Patronul roş-albaştrilor susţine că dacă echipa sa nu va ieşi învingătoare din duelul cu trupa lui Gică Hagi, trebuie să-şi ia gândul de la titlu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a remizat pe terenul celor de la CFR Cluj, scor 1-1. Roş-albaştrii se pregătesc acum de derby-ul cu liderul din Liga 1, cu Farul, derby ce se va disputa luni, de la ora 21:00, în format live text, pe AS.ro.

Gigi Becali, mesaj clar înainte de FCSB – Farul

Gigi Becali a prefaţat duelul cu Farul. Latifundiarul din Pipera a declarat că echipa sa trebuie să-şi demonstreze valoarea, şi să învingă liderul din Liga 1. În caz contrat, roş-albaştrii îşi pot lua gândul de la titlu.

De asemenea, patronul de la FCSB susţine că echipa sa ar fi putut spune adio titlului dacă Florinel Coman nu ar fi reuşit să egaleze în derby-ul cu CFR Cluj.

De asemenea, Gigi Becali încă are încredere în jucătorii de la FCSB, şi este convins că roş-albaştrii vor evolua în grupele UEFA Champions League, în sezonul viitor.

Reclamă

„Dacă n-o bați pe Farul acasă n-ai ce să cauți la titlu?! Dacă faci un egal, să zicem că mai ai un meci. City cu nu știu cine, 3-1, 4-0. Ai valoare câștigi. Când este meci decisiv trebuie să le dai 2-3 în plus, să anulezi orice fel de risc. Dacă nu, ce să mai căutăm. Mă las de fotbal și îmi iau și bani. Ești exclus dacă nu bați acum. Dacă nu dădeam gol, eram gata, la revedere!

Valoarea e esențială și decisivă! O să vedeți că ne lăsați să ne pregătim de Liga Campionilor! O să vadă domnul Balint că la toamnă o să fim în grupele Champions League”, a declarat Gigi Becali, într-un interviu.

Gică Hagi îl „ceartă” pe Gigi Becali pentru că nu l-a lăsat pe Florinel Coman să plece

Gică Hagi îl „ceartă” pe Gigi Becali pentru că nu l-a lăsat pe Florinel Coman să plece! „Regele” a dezvăluit faptul că actuala „vedetă” de la FCSB a avut o ofertă foarte bună de a pleca de la formația bucureșteană.

Reclamă 4 / 0/3

Gică Hagi susține că Florinel Coman ar fi putut prinde un transfer pe bani mulți, în trecut, însă FCSB nu l-ar fi lăsat să plece.

„Întotdeauna mi-aș dori un jucător ca el. Coman este un fotbalist foarte talentat, cu un potențial enorm. Important este să-i găsești cipul și să-l faci să fie foarte bun.

Florinel a fost de mic printre cei mai buni, un număr 9. Așa este el, un număr 9, genul lui Alibec, care are apucături de 9 fals. Adică e și decar. Important este ca tu, antrenorul, să-l faci să dea randamentul cel mai bun.

Florinel a avut la un moment dat o ofertă foarte bună, dintr-un campionat de top. Trebuia lăsat să plece, dar nu s-a luat decizia bună. Putea să aibă provocarea vieții.

Coman a avut o ofertă foarte mare, dar nu s-a luat o decizie în favoarea lui. Decizia de a rămâne nu a fost foarte bună.

Apoi a avut un moment în care a căzut emoțional, au apărut și accidentările și regresul”, a declarat Gică Hagi, pentru fanatik.ro.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani Vezi toate știrile
Citește și