Închide meniul

Dumitru Dragomir anunţă că Gigi Becali îşi va face stadion: „A primit 30-40 de milioane de euro pe pământul ăla și nu l-a dat”

Bogdan Stănescu Publicat: 17 iulie 2023, 16:38

Reclamă
Dumitru Dragomir anunţă că Gigi Becali îşi va face stadion: „A primit 30-40 de milioane de euro pe pământul ăla și nu l-a dat

Câţi bani poate primi Gigi Becali, în urma transferului lui Olimpiu Moruţan la Ankaragucu

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă / Profimedia Images

Dumitru Dragomir anunţă că Gigi Becali îşi va face stadion. Fostul şef al LPF, apropiat, de altfel, al patronului FCSB, a precizat că latifundiarul a refuzat o ofertă cuprinsă între 30 şi 40 de milioane de euro pentru a vinde un teren tocmai fiindcă are în plan construcţia unei arene.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Stadionul pe care Gigi Becali ar plănui să îl ridice s-ar afla la baza FCSB din Berceni. Mitică Dragomir a ridicat în slăvi baza lui Becali din Berceni, susţinând că e peste cea a lui FC Barcelona.

Dumitru Dragomir anunţă că Gigi Becali îşi va face stadion

Are așa ceva în plan. Îți dau în premieră asta. Unde are baza sportivă are vreo 40-50 de hectare de pământ. Ai fost să o vezi? E la nivel de Real Madrid. Peste Barcelona!

El acolo are un pământ în față, chiar la stradă și acolo vrea să facă, nu știu dacă are banii necesari, a primit 30-40 de milioane de euro pe pământul ăla și nu l-a dat că vrea să își facă stadion.

De 20-25 de mii de locuri. A păstrat pământul ăla pentru așa ceva. Mie mi-a spus că își face stadion. Acum un an de zile. Fac un stadion aici, bag toți banii în asta, dar mai întâi să fac niște biserici”, a declarat Dumitru Dragomir pentru fanatik.ro.

Reclamă

Gigi Becali se revoltă, după ce FCSB încă nu a semnat contractul să joace în Ghencea: „Ce nebunie, nu se execută ordinele!”

Gigi Becali se revoltă, după ce FCSB încă nu a semnat contractul să joace în Ghencea derby-ul cu Dinamo, din etapa a doua a Ligii 1. Patronul roş-albaştrilor a tras un semnal de alarmă şi a venit cu detalii de ultimă oră de la negocierile purtate de Vali Argăseală cu oficialii Armatei.

Negocierile sunt în impas din cauza mai multor clauze pe care le-au cerut cei care administrează Stadionul Steaua. Una dintre acestea este includerea unei poliţe de un milion de euro pentru situaţia în care va fi deteriorată suprafaţa de joc.

Becali cere ca echipa lui să fie lăsată în Ghencea, pe arena de 100 de milioane de euro. FCSB – Dinamo este programat sâmbătă, de la ora 21:30, şi va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3

O să-l sun azi sau mâine pe prim-ministrul Ciolacu. O să-i zic: ‘Domnule prim-ministru, eu știu că te-ai ținut de cuvânt în toate. Dar dacă nu te ascultă miniștrii, n-o să fii un bun conducător’! Ce un milion, mă? Un gazon costă 200.000 de euro, nu un milion! 

Eu nu ştiu care e treaba, care e nebunia asta. Mie mi-a spus primul ministru atunci, la Patriarhie, pe scenă: ‘Avem obligaţia şi datoria ca FCSB să joace în Ghencea’. Aşa mi-a spus. Omul a dat ordin şi s-a ţinut de cuvânt, s-a văzut. Ministrul Apărării a dat ordin mai departe, numai că nu se execută ordinele în România.

„Executăm ordinul, dar punem o clauză pe care nu poate să o îndeplinească

Da, executăm ordinul, dar punem o clauză pe care nu poate să o îndeplinească. Adică un milion de euro clauză pe un bun care costă 200.000. Dacă se strică gazonul poţi să îmi pui clauză să îl refac, să fie nou. Dar nu să dau un milion poliţă de asigurare. Dacă nu mă înşel numai în Olanda se poate pune poliţă de asigurare pentru gazon.

Asta dacă o fac, trebuie să o facă pentru toată lumea. Dar ei deja au închiriat pentru FRF, trebuie să fie acelaşi contract. Eu pot să răspund pentru suporteri sau orice om care vine la meci? Eu răspunde mine. Sau să nu folosesc numele de Steaua. Păi cum să nu folosesc numele de Steaua? Eu sunt Steaua, eu! Dacă nu aveam un proces… dar din moment ce miniştrii, generalii…

Ce nebunie în ţara asta, generali care apar la televizor şi nu au pic de demnitate. Subalternii nu respectă ordinul ministrului. Eu ce văd, din faptul că pus aceste clauze aberante, înseamnă că ceva nu e în regulă. Vali e acum acolo şi zice că se va descurca, că sunt de bună credinţă oamenii. Eu nu cred! Până la urmă se va sparge buboiul ăsta. Au trecut zece ani, au echipă de zece ani. Câţi bani au produs?”, a declarat Gigi Becali la Palat.

 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:16 Dan Petrescu, primă uriașă la CFR Cluj după doar 3 meciuri! Modul prin care „Bursucul” își poate umple conturile 20:48 Paul Pogba devine actor după ce a fost suspendat pentru 4 ani din fotbal! Anunțul făcut în presa din Franța 20:42 Radu Drăgușin, sfătuit de fani să plece de urgență de la Tottenham, după eșecul cu Liverpool: „Trebuie să scape imediat!” 20:27 CFR Cluj – Rapid, 21:30, LIVE TEXT. Dan Petrescu debutează în noul mandat. Giuleștenii, în criză totală. Echipele de start 20:12 Foto„Să-ți spun o poveste!” Florinel Coman și soția lui, ședință foto superbă de Paște! Imaginile care i-au cucerit pe fani 20:09 FotoPaula Badosa și Stefanos Tsitsipas s-au despărțit! Anunțul care a șocat întreaga lume a tenisului 20:00 VIDEOAbbi Pulling a dominat F1 Academy de la Miami! Victorii în ambele curse, live în AntenaPLAY 19:24 Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă după ce au făcut spectacol la Parma! Italienii au fost impresionați de români 19:07 „Nu m-am bucurat la goluri, îmi vine să plâng” Un jucător de la Petrolul a cedat, după ce s-a salvat matematic de la retrogradare 19:00 VIDEOEliza Samara – Chen Xingtong a fost live, în AntenaPLAY. Românca a fost eliminată de la Saudi Smash 2024 Vezi toate știrile
Citește și