Închide meniul

Gigi Becali se revoltă, după ce FCSB încă nu a semnat contractul să joace în Ghencea: „Ce nebunie, nu se execută ordinele!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 17 iulie 2023, 12:47 / Actualizat: 17 iulie 2023, 15:22

Gigi Becali se revoltă, după ce FCSB încă nu a semnat contractul să joace în Ghencea: „Ce nebunie, nu se execută ordinele!

Gigi Becali se revoltă, după ce FCSB încă nu a semnat contractul să joace în Ghencea

Gigi Becali, nervos într-o conferinţă de presă / Profimediaimages

Gigi Becali se revoltă, după ce FCSB încă nu a semnat contractul să joace în Ghencea derby-ul cu Dinamo, din etapa a doua a Ligii 1. Patronul roş-albaştrilor a tras un semnal de alarmă şi a venit cu detalii de ultimă oră de la negocierile purtate de Vali Argăseală cu oficialii Armatei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Negocierile sunt în impas din cauza mai multor clauze pe care le-au cerut cei care administrează Stadionul Steaua. Una dintre acestea este includerea unei poliţe de un milion de euro pentru situaţia în care va fi deteriorată suprafaţa de joc.

Gigi Becali se revoltă, după ce FCSB încă nu a semnat contractul să joace în Ghencea

Becali cere ca echipa lui să fie lăsată în Ghencea, pe arena de 100 de milioane de euro. FCSB – Dinamo este programat sâmbătă, de la ora 21:30, şi va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

O să-l sun azi sau mâine pe prim-ministrul Ciolacu. O să-i zic: ‘Domnule, prim-ministru, eu știu că te-ai ținut de cuvânt în toate. Dar dacă nu te ascultă miniștii, n-o să fii un bun conducător’! Ce un milion, mă? Un gazon costă 200.000 de euro, nu un milion! 

Eu nu ştiu care e treaba, care e nebunia asta. Mie mi-a spus primul ministru atunci, la Patriarhie, pe scenă: ‘Avem obligaţia şi datoria ca FCSB să joace în Ghencea’. Aşa mi-a spus. Omul a dat ordin şi s-a ţinut de cuvânt, s-a văzut. Ministrul Apărării a dat ordin mai departe, numai că nu se execută ordinele în România.

Reclamă

Da, executăm ordinul, dar punem o clauză pe care nu poate să o îndeplinească. Adică un milion de euro clauză pe un bun care costă 200.000. Dacă se strică gazonul poţi să îmi pui clauză să îl refac, să fie nou. Dar nu să dau un milion poliţă de asigurare. Dacă nu mă înşel numai în Olanda se poate pune poliţă de asigurare pentru gazon.

Asta dacă o fac, trebuie să o facă pentru toată lumea. Dar ei deja au închiriat pentru FRF, trebuie să fie acelaşi contract. Eu pot să răspund pentru suporteri sau orice om care vine la meci? Eu răspunde mine. Sau să nu folosesc numele de Steaua. Păi cum să nu folosesc numele de Steaua? Eu sunt Steaua, eu! Dacă nu aveam un proces… dar din moment ce miniştrii, generalii…

Ce nebunie în ţara asta, generali care apar la televizor şi nu au pic de demnitate. Subalternii nu respectă ordinul ministrului. Eu ce văd, din faptul că pus aceste clauze aberante, înseamnă că ceva nu e în regulă. Vali e acum acolo şi zice că se va descurca, că sunt de bună credinţă oamenii. Eu nu cred! Până la urmă se va sparge buboiul ăsta. Au trecut zece ani, au echipă de zece ani. Câţi bani au produs?„, a declarat Gigi Becali la Palat.

Reclamă 4 / 0/3

FCSB a jucat ultimul meci în Ghencea pe 22 martie 2015. Echipa lui Gigi Becali a jucat atunci împotriva celor de la Viitorul, într-un meci în care echipa pregătită la vremea respectivă de Costel Gâlcă s-a impus cu 4-1. Pentru FCSB au marcat atunci Cristi Tănase de două ori, Raul Rusescu şi George Ţucudean.

Ionel Ganea l-a pus la punct pe Florin Talpan: „N-ai primit terenul din Ghencea moştenire!”

Ionel Ganea şi-a ieşit din minţi şi l-a pus la punct pe Florin Talpan. Totul după ce juristul lui CSA Steaua a reacţionat dur în momentul în care FCSB a primit dreptul de a juca pe stadionul din Ghencea. Fostul atacant al lui Rapid şi Dinamo a pus tunurile pe Talpan.

E un lucru bun, bine că i-au dat lui Gigi să joace acolo. Doamne ajută! Să joace tot sezonul acolo. (n.r. clauza de un milion de euro) Nu știu ce clauză e asta. Păi și naționala când a jucat acolo au cerut un milion de euro? Păi, vedeți.

Eu cred că îi lasă să joace, nu e terenul nici lui mă-sa lui Talpan, nici nu e primit moștenire de la mă-sa lui Talpan acolo, ăla vorbește de bani publici, tot ce e făcut acolo e făcut din bani publici. Talpan ăsta nu a moștenit nici terenul, nici clubul, nici armata de la mă-sa ca să comenteze atât. OK, ai problemele tale cu Gigi, ai probleme cu el, dar nu instiga tot timpul la ură, violență, ai probleme cu el, apără în liniște clubul.

Am înțeles că se luptă cu Gigi Becali, e ok, dar, măi omule, taci din gură. Până una alta, Gigi Becali a dat o grămadă de bani acolo, tuturor care sunt contra lui”, a declarat Ionel Ganea pentru sport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:42 „Prima dată în viaţa mea!” Ce mesaj a primit Gigi Becali de la Dan Şucu, la miezul nopţii, după ce FCSB a devenit campioană 13:23 „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp!” Gigi Becali a făcut show după ce FCSB a cucerit titlul din Liga 1 13:11 FotoCum a fost surprinsă fiica lui Gică Popescu, după ce FCSB a învins-o pe Farul şi a câştigat titlul în Liga 1 13:06 PAOK – AEK LIVE VIDEO (19:30) în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlul din Grecia 12:15 VIDEOLionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni 12:08 Gigi Becali îl umple de bani pe Elias Charalambous, după ce FCSB a devenit campioana României: „E atât de credincios!” 11:56 FC Porto – Sporting LIVE VIDEO (22:30) în AntenaPLAY! Meciul zilei din Liga Portugal 11:38 Video„Simona Halep în acţionariat la Farul?” Stere Halep a făcut anunţul imediat după ce FCSB a devenit campioana României 11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” 10:47 FotoFCSB a sărbătorit pe manele titlul! Tavi Popescu, „transformat” pe dedicaţia lui Florin Tănase. Miculescu a „aruncat” cu bani! Vezi toate știrile
Citește și