Închide meniul

Dumitru Dragomir anunţă mutarea bombă pregătită de Gigi Becali la FCSB: „Vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu”

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 18 august 2023, 11:29

Dumitru Dragomir anunţă mutarea bombă pregătită de Gigi Becali la FCSB: „Vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu

Dumitru Dragomir anunţă mutarea bombă pregătită de Gigi Becali la FCSB

Dumitru Dragomir la un meci / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Dumitru Dragomir anunţă mutarea bombă pregătită de Gigi Becali la FCSB! Fostul şef al LPF a spus că a auzit că patronul FCSB ar încerca să îl aducă pe Mircea Lucescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo Kiev s-a calificat în playoff-ul Conference League, după ce a trecut la penalty-uri de Aris Salonic.

Dumitru Dragomir anunţă mutarea bombă pregătită de Gigi Becali la FCSB

Am auzit că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu. I-a bâzâit o albină pe la ureche. Nu fac glume, vorbesc serios, aşa am auzit.

Dacă nu merge Dinamo Kiev mai departe în Conference League ar vrea să îl aducă. Asta ar fi mutare! Aşa am auzit, ar fi bombă!”, a spus Dumitru Dragomir pentru fanatik.ro.

Mihai Pintilii l-a anunţat pe Gigi Becali că pleacă de la FCSB!

Mihai Pintilii l-a anunţat pe Gigi Becali că pleacă de la FCSB! Milionarul a făcut dezvăluirea astăzi, într-o întâlnire cu jurnaliştii la Palat.

Reclamă

Gigi Becali i-a criticat ieri pe cei care pregătesc echipa, antrenorul Elias Charalambous şi Mihai Pintilii.

Totul a plecat după ce Gigi Becali i-a cerut lui Mihai Pintilii să stea 30 de minute în plus cu jucătorii la antrenament, iar acesta a replicat că nu poate face asta.

„I-am zis lui MM: 30 de minute de antrenament în plus. A zis că nu se poate. Pintilii a zis că pleacă! Păi de ce, mă? De ce la Hagi e dublu, mă (n.r. antrenamentul)?”, a declarat Gigi Becali la Palat.

Reclamă 4 / 0/3

Eu cred că aici e chestie de antrenorat, din moment ce îi spun lui MM de 2 ani că nu avem un jucător să ridice mingea sus (n.r. din corner). La antrenamente, ei fac… Să vedeţi la Hagi, dacă îi bate așa un corner, îl pune să mai bată de 2.000 de ori!

Repetiție! Poți să spui că Olaru are emoții la penalty sau corner? Nu, dar e lipsă de repetiție. Repeți până poți să faci”, a mai declarat Gigi Becali.

Gigi Becali, reacţie nervoasă după înfrângerea FCSB-ului! Atac la jucători şi antrenori: ” Piticania aia de la Rapid cum poate?”

Gigi Becali a avut o reacţie nervoasă după înfrângerea FCSB-ului cu Nordsjaelland, scor 0-2, din turul 3 preliminar al UEFA Conference League. Patronul roş-albaştrilor a pus tunurile atât pe jucători, cât şi pe antrenori.

Latifundiarul din Pipera şi-a ieşit din minţi când a văzut golurile primite de echipa lui. A analizat şi faza în care Vlad Chiricheş a fost eliminat, după ce iniţial Darius Olaru executase slab un corner.

Gigi Becali i-a „taxat” pe Elias Charalambous şi Mihai Pintilii pentru că nu ar antrena cornerele. L-a dat exemplu pe Claudiu Petrila, noul transfer al Rapidului.

„Olaru nu poate să ridice o minge”

Noi avem 11 jucători pe teren și nu avem un antrenor care să antreneze cornerele. Olaru nu poate să ridice o minge, de acolo au scăpat pe contraatac și am rămas în 10. Piticania aia de la Rapid, ăla adus de la CFR, cum poate să bată?

Nu știu, tată, antrenorii trebuie… Să repete jucătorii cornerele. Eu vreau să văd un singur jucător care să bată cornerele, să ridice mingea. Nu să bată ca Deac, să ridice mingea la doi metri. Poate cineva să ridice mingea la doi metri din echipa asta?

Reclamă

L-am întrebat și pe Meme, de mai multe ori l-am întrebat. Din dreapta, din stânga… Coman mai bate, dar, în rest, nu avem cine să bată cornerele. Olaru nu poate să ridice o minge. El aleargă, săracul, dar nu poate să ridice o minge”, a declarat Gigi Becali la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv Vezi toate știrile
Citește și