Închide meniul

Dumitru Dragomir, convins că Mihai Pintilii va avea o carieră de succes la FCSB: „S-ar putea să fie la fel de valoros ca Dan Petrescu”

Viviana Moraru Publicat: 13 decembrie 2022, 17:33

Reclamă
Dumitru Dragomir, convins că Mihai Pintilii va avea o carieră de succes la FCSB: „S-ar putea să fie la fel de valoros ca Dan Petrescu

Dumitru Dragomir, convins că Mihai Pintilii va avea o carieră de succes la FCSB

Mihai Pintilii, în timpul unui meci pentru FCSB/ Hepta

Dumitru Dragomir este convins că Mihai Pintilii va avea un viitor strălucit la FCSB. Fostul şef de la LPF susţine că cel care îi pregăteşte pe roş-albaştrii se aseamănă cu Dan Petrescu, antrenor care are în palmares 5 titluri de campion în Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Pintilii este cel care o pregăteşte pe FCSB, chiar dacă în acte, antrenor principal este Leo Strizu. După plecarea lui Nicolae Dică, Pintilii, alături de Strizu, a obţinut 5 victorii în Liga 1, din tot atâtea partide.

Dumitru Dragomir, convins că Mihai Pintilii va avea o carieră de succes la FCSB

Deşi nu are licenţă PRO, Mihai Pintilii este lăudat de către Dumitru Dragomir, pentru modul în care o pregăteşte pe FCSB. Fostul şef de la Ligă susţine că tehnicianul de 38 de ani posedă unele calităţi pe care le are şi Dan Petrescu.

În privinţa „Bursucului”, Dragomir este convins că CFR Cluj va câştiga un nou titlu în Liga 1, ceea ce ar reprezenta al şaselea consecutiv.

„Ar fi o problemă de mare succes a lui Pintilii, dar Dan Petrescu nu pierde campionatul. În viitor, Pintilii s-ar putea să fie la fel de valoros ca Dan Petrescu. Să fie un pic mai aspru”, a declarat Dumitru Dragomir, pentru orangesport.ro.

Reclamă

După cele cinci victorii consecutive înregistrate în Liga 1, FCSB s-a apropiat de primele locuri din campionat, fiind clasată pe 3, cu 35 de puncte. Pentru roş-albaştrii urmează duelul „de foc” cu CFR Cluj, partidă care va avea loc joi, de la ora 20:00, în format live text, pe AS.ro.

Dumitru Dragomir, discurs fabulos despre Leo Strizu

Dumitru Dragomir, discurs fabulos despre Leo Strizu, după ce antrenorul principal din acte de la FCSB a spus că Gigi Becali este cel care ia deciziile, iar el şi cu Pintilii sunt doar “executanţi”.

Dumitru Dragomir a spus că Strizu merită felicitat pentru faptul că a avut puterea să spună adevărul despre situaţia de la FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

”E de felicitat pentru faptul că nu minte. La noi, acum, pe cei care spune adevărul îi punem la index. Ăştia suntem noi. Dacă unul spune ceva adevărat, imediat se reped în el de parcă ar fi criminal de război”, a spus Dumitru Dragomir la orangesport.ro.

Noul antrenor de la FCSB, Leo Strizu, a făcut show total la conferința de presă de duminică dinaintea partidei cu CS Mioveni. Strizu a recunoscut că toți oamenii din staff-ul FCSB-ului ascultă și execută toate deciziile patronului Gigi Becali.

“M-a ales patronul, sunt mândru că m-a ales patronul. Eu am venit din mers, Pintilii are rolul cel mai important. Planul secundar este ocupat de mine. Ăsta va fi drumul în continuare. Mă consult cu Pintilii, este deschis, vorbim, analizăm adversarul și jocul, v-am spus care este rolul meu. Sunt deschis. E adevărat că am făcut unele greșeli, nu le pot da pe o bază de emoții, poate am fost eu puțin necontrolat. Nu cred că a primit cineva un telefon. Domnul Becali hotărăște, noi suntem simpli executanți!”, a spus Leo Strizu.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:02 Mihai Stoica, verdict cumplit pentru Dinamo: „A cam retrogradat!” 4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
4
mai
22:35
Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!”
4
mai
22:20
Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!”
4
mai
22:02
Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic
4
mai
21:31
NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final
4
mai
21:29
Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri
4
mai
21:00
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY
4
mai
20:42
„S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri
4
mai
20:35
U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda
Vezi toate știrile
Citește și