Închide meniul

Dumitru Dragomir, declaraţie incredibilă despre un jucător de la FCSB. „Joacă titular în echipa lumii. E peste Olaru ca preţ”

Dan Roșu Publicat: 1 februarie 2024, 21:19

Reclamă
Dumitru Dragomir, declaraţie incredibilă despre un jucător de la FCSB. „Joacă titular în echipa lumii. E peste Olaru ca preţ

Dumitru Dragomir, idee genială pentru Gigi Becali ca să-i facă pe Olaru şi Coman să ia titlul

Dumitru Dragomir şi Gigi Becali - Colaj Hepta

Dumitru Dragomir, declaraţie incredibilă despre un jucător de la FCSB. Fostul şef de la Ligă susţine că Joyskim Dawa ar trebui să aibă o clauză de reziliere de 25 de milioane de euro şi că „ar putea evolua titular în echipa lumii”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Asta în condiţiile în care fundaşul de 27 de ani de la FCSB e cotat la doar 900.000 de euro. Mihai Lixandru este celălalt jucător despre care Dragomir susţine că va ajunge să coste 20 de milioane de euro. Acum, mijlocaşul e cotat la 500.000 de euro.

Dumitru Dragomir, declaraţie incredibilă despre un jucător de la FCSB

„Îţi dau un jucător de la FCSB care joacă titular în Premier League: Dawa. Vai de mine şi de mine! Are o vitalitate ieşită din comun! Ar fi titular şi în Anglia, şi în Germania. Joacă titular în echipa lumii.

Dawa este peste toţi la preţ. Şi peste căpitanul de echipă, Darius Olaru. Dacă sunt în Anglia, vin să îl văd cum joacă meci de meci. De la locul cinci în jos joacă titular meci de meci.

Îi spun lui Gigi Becali să îi facă un nou contract şi să îi pună clauză mare. Altfel zboară. Fă-i clauză de 25 de milioane de euro!

Reclamă

Și mai e unul care îmi place de la Steaua. Gigi, măreşte-i contractul lui Lixandru ăsta! Va fi următorul fotbalist de elită al României. Va costa cel puţin 20 de milioane de euro. Ştie jocul, creşte foarte mult”, a declarat Dumitru Dragomir, citat de fanatik.ro.

Dawa are clauză de reziliere de 20 de milioane de euro

În momentul în care a semnat cu FCSB, în vara lui 2022, Gigi Becali anunţa că africanul va avea un salariu de 12.000 de euro pe an şi o clauză de reziliere de 20 de milioane de euro. Recent, Dawa anunţa că obiectivul lui este un transfer din România, Liga 1 fiind o rampă de lansare.

„Asta e ținta mea. Să joc mai bine, să ajung într-o ligă mai bună, iar România e un pas foarte bun în acest drum. Dacă am posibilitatea, de ce nu? Dar acum mă concentrez asupra ceea ce am de făcut la FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

Sunt bine, am contract până la finalul verii, apoi am opțiune de prelungire pentru încă trei ani, dar pentru moment sunt bine. Sunt concentrat sută la sută pentru acest sezon și apoi mai vedem ce se întâmplă„, a spus Joyskim Dawa în cantonamentul din Antalya.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:37 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu – Amir Hossein Hodaei e acum LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
Vezi toate știrile
Citește și