Închide meniul

Dumitru Dragomir, despre averea lui Gigi Becali: „La câţi bani are, poate să facă o echipă de Champions League!”

Cosmin Olteanu Publicat: 11 mai 2023, 11:59

Reclamă
Dumitru Dragomir, despre averea lui Gigi Becali: La câţi bani are, poate să facă o echipă de Champions League!”

Dumitru Dragomir, despre averea lui Gigi Becali

Gigi Becali la o conferinţă de presă / Profimedia

Dumitru Dragomir a vorbit despre averea lui Gigi Becali! Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal consideră că patronul FCSB-ului are banii necesari pentru a crea o echipă care să obțină performanțe în Champions League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dumitru Dragomir mai spune că Mihai Stoica are foarte puțină putere la FCSB, cel care ia deciziile importante fiind Gigi Becali.

Dumitru Dragomir, despre averea lui Gigi Becali

Fostul șef LPF susține că Gigi Becali deține o avere impresionantă, care i-ar permite să o transforme pe FCSB într-o echipă redutabilă în Champions League.

„La câţi bani are Becali, poate să facă o echipă de Champions League. Trebuie să-i iasă și să intervină. Doar 1% Meme Stoica are putere. Becali mai face şi greşeli, dar face şi lucruri foarte bune.

Pe banii lui, nu se poate să vină altul să comande. Unde mai găseşti un fraier ca ăsta să pună atât de mulţi bani?”, a declarat Dumitru Dragomir, pentru playsport.ro.

Reclamă

FCSB, luptă de „foc” pentru titlul de campioană

FCSB se află în plină luptă pentru titlul de campioană. În prezent, echipa antrenată de Elias Charalambous ocupă locul 2 în play-off-ul Ligii 1, cu 43 de puncte obținute, la trei lungimi în spatele liderului Farul Constanța.

Mihai Stoica, oficialul celor de la FCSB, a declarat, zilele trecute, faptul că, în opinia sa, Darius Olaru, căpitanul roș-albaștrilor, este cel mai bun fotbalist român.

„Eu aş vrea să fac referire la un fotbalist de care se vorbeşte prea puţin, unii văd chiar că îl ironizează. Lovitura liberă de la primul gol a fost în urma unui fault asupra unui fotbalist, fotbalist care a pasat decisiv la prima ocazie imensă a lui Sorescu, care a alunecat, acelaşi fotbalist care a pasat la penalty-ul obţinut de Sorescu.

Reclamă 4 / 0/3

Acelaşi fotbalist care a oferit un assist la golul excepţional marcat de Ovidiu Popescu şi acelaşi fotbalist, ironizatul, care a făcut o intercepţie la 2-1 şi i-a pasat lui Coman, care i-a oferit assist-ul lui Cordea. Acest fotbalist e căpitanul acestei echipe, Darius Olaru, fotbalist care e de departe cel mai bun fotbalist român la ora actuală, în opinia mea.

(n.r. mai bun decât Coman?) Da, e cel mai bun fotbalist român, pentru că el e capabil, din primul până în ultimul minut, şi de regulă prinde toate minutele în teren, să sprinteze, să acopere toate zonele terenului, să îşi ajute colegii să îşi pună în mare dificultate adversarii.

Dar unii nu văd asta, văd că nu are cifre. Păi cred şi eu că nu are cifre, dacă… Radunovic a ratat de la 11 metri şi nici atunci nu avea cifre, pentru că nimeni nu ţinea cont de cum s-au descurcat Coman şi Olaru în faza respectivă.

Au făcut un un-doi fantastic, plecând de la 20 de metri de poarta noastră, iar assist-ul cu piciorul stâng… nimeni nu ştie la ora actuală dacă Olaru e stângaci sau dreptaci

Ok, nu marchează, nu a marcat anul ăsta goluri, nu a oferit foarte, foarte multe assist-uri, are vreo şase, dacă nu mă înşel, dar astea sunt assist-uri, nu «tanca-fleanca», am aruncat o minge în careu, sare unul pe sub ea, se mai împiedică unul, altul se uită după avioane şi vine unul şi o bagă în poartă – assist, nu e assist.

(n.r. a dat mai multe goluri cu stângul decât cu dreptul) Da, cum a dat şi Chipciu când a venit la Steaua (n.r. FCSB). Cu stângul, da, că foloseşte ambele picioare. Dar unii văd un fotbal altfel decât văd eu”, a declarat Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și