Închide meniul
EXCLUSIV

Dumitru Dragomir, despre șansele lui Sepsi la TAS, după decizia rejucării meciului cu FC U Craiova: „Se termină campionatul! Mai devreme de trei luni, nu judecă!”

Cosmin Olteanu Publicat: 9 martie 2023, 18:45

Dumitru Dragomir, despre șansele lui Sepsi la TAS, după decizia rejucării meciului cu FC U Craiova: Se termină campionatul! Mai devreme de trei luni, nu judecă!”

Dumitru Dragomir, despre șansele lui Sepsi la TAS, după decizia rejucării meciului cu FC U Craiova

Dumitru Dragomir / Hepta

  • Dumitru Dragomir, despre șansele lui Sepsi la TAS, după decizia rejucării meciului cu FC U Craiova

Dumitru Dragomir a vorbit despre șansele lui Sepsi la TAS, după decizia rejucării meciului cu FC U Craiova! Meciul dintre Sepsi și FC U Craiova, care contează pentru etapa a 23-a Ligii 1, a fost oprit, din cauza scandărilor xenofobe ale ultrașilor olteni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Deși, inițial, Sepsi a avut câștig de cauză în „războiul” cu FC U Craiova, Comisia de Disciplină hotărând ca meciul să fie câștigat, la „masa verde”, de covăsneni, Comisia de Recurs a decis ca partida să se rejoace.

Dumitru Dragomir, despre șansele lui Sepsi la TAS, după decizia rejucării meciului cu FC U Craiova

Fostul șef LPF consideră că Sepsi nu are nicio șansă la TAS. Acesta spune că TAS nu va emite un verdict până la finalul campionatului.

Reclamă

„Dacă așa au hotărât, înseamnă că au găsit ei un paragraf din regulament, de care să se agațe. Conform regulamentului, nu trebuia să se rejoace, dar, din punct de vedere moral, așa era.

Părerea mea este că au făcut bine. Părerea mea este că da (n.r. decizia Comisiei de Recurs este o lovitură pentru lupta împotriva xenofobiei). Dar eu zic că Federația n-a greșit dând rejucarea jocului, pentru contextul actual. Nu era bine să nu se rejoace. Să lăsăm, totuși, pe teren rezultatele, nu în afara lui. Altfel, era un precedent nenorocit.

Reclamă

Când să se mai ducă la TAS (n.r. cei de la Sepsi)? Că se termină campionatul. TAS-ul, mai devreme de trei luni, nu judecă. Așa va rămâne! Federația a fost deșteaptă! Ce să facă la TAS? Campionatul se va termina, iar TAS-ul nu judecă nici în toamnă, în septembrie”, a declarat Dumitru Dragomir, în exclusivitate, pentru AS.ro.

Attila Hadnagy a comentat decizia Comisiei de Recurs de a dicta rejucarea Sepsi – FC U Craiova

Attila Hadnagy, directorul sportiv de la Sepsi, s-a declarat consternat de decizia Comisiei de Disciplină, pe care o consideră o „palmă” pentru lupta împotriva xenofobiei din România.

„Credeți că mai e de comentat ceva? E ceva incredibil! Înseamnă că nu mai există regulament în țara asta, nu mai există omenire, nu mai există nimic!

Reclamă 4 / 0/3

Nu e vorba de rejucare, că, de rejucat, rejucăm, nu e nicio problemă. Nu ne e frică de Craiova! Dar, credeți-mă… înseamnă că xenofobia poate oricând… să strige oricine pe stadioane. Pot să facă orice. Regulemntele nu există. Există un singur regulament… s-a aplicat o nouă lege, legea junglei și legea domnului Mititelu, care, de două săptămâni, tot zice că sută la sută o să se rejoace, că el știe. Înseamnă că el a decis și rejucăm după legea lui.

Așa ceva nu se poate! Ce facem? Fiecare facem ce vrem, strigăm ce vrem? Poate că așa o să se întâmple, Doamne ferește, o să avem 2 sau 3 la 0, la pauză, cu o echipă, suporterii lor o să strige contra noastră, arbitrul va opri meciul, apoi vom rejuca de la 0-0.

Înseamnă că nu există niciun regulament! Înseamnă că suntem alături de xenofobie, suntem alături de acești oameni care vin pe stadioane și strică toată atmosfera. Ei fac ce vor, iar legea nu se aplică.

Respect maxim domnului observator și domnului arbitru care chiar au aplicat regulamentul. Când o să avem și noi un regulament? Cred că niciodată. Suntem în 2023”, a declarat Attila Hadnagy, în exclusivitate, pentru AS.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
Dumitru Dragomir ştie cine nu trebuie să lipsească din echipa României la EURO 2024: "Nu ai cum să îl ţii rezervă. Are foame"
AntenaPLAY • 27 mart., 15:53
Dumitru Dragomir ştie cine nu trebuie să lipsească din echipa României la EURO 2024: „Nu ai cum să îl ţii rezervă. Are foame”
Dan Şucu, avertizat de un cunoscut om din fotbal să nu se transforme în Gigi Becali!
Liga 1 • 26 mart., 10:34
„L-a luat valul” Dan Şucu, avertizat de un cunoscut om din fotbal să nu se transforme în Gigi Becali!
Dragomir, reacţie vehementă după apariţia stenogramelor cu Niculae şi Bocciu!
Liga 1 • 25 mart., 23:34
„Trebuie să fii oligofren să-ţi placă aşa ceva” Dragomir, reacţie vehementă după apariţia stenogramelor cu Niculae şi Bocciu!
Reacţie surprinzătoare după anunţul care a produs un "cutremur" la FCSB!
Liga 1 • 24 mart., 9:42
„Nu pleacă, Gigi îi dă și-o primă” Reacţie surprinzătoare după anunţul care a produs un „cutremur” la FCSB!
Milionarul care ia 3 pensii a dezvăluit care este afacerea cu românii se pot îmbogăţi
Diverse • 23 mart., 11:57
FOTO
Milionarul care ia 3 pensii a dezvăluit care este afacerea cu românii se pot îmbogăţi: „Faci un milion de euro pe an!”