Închide meniul

Dumitru Dragomir, după ce FCSB – Dinamo nu se joacă pe Ghencea: „Suntem o ţară de râsu-plânsu, Talpan e mai tare decât toţi”

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 19 iulie 2023, 21:16

Dumitru Dragomir, după ce FCSB – Dinamo nu se joacă pe Ghencea: „Suntem o ţară de râsu-plânsu, Talpan e mai tare decât toţi

Dumitru Dragomir și-a anunțat favorita la titlu

Dumitru Dragomir / Hepta

Dumitru Dragomir a reacţionat după ce FCSB – Dinamo nu se joacă pe Ghencea. Astăzi s-a anunţat oficial că FCSB – Dinamo se va juca pe stadionul Arcul de Triumf.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dumitru Dragomir a comentat în stil caracteristic ce s-a întâmplat în ultimele zile.

Dumitru Dragomir, după ce FCSB – Dinamo nu se joacă pe Ghencea: „Suntem o ţară de râsu-plânsu, Talpan e mai tare decât toţi”

Am spus de ieri că Talpan e mai tare decât primul-ministru şi decât ministrul Apărării. E mai tare decât toţi! Nu se putea juca acolo, pentru că şi-au luat măsuri, au făcut tranşee. I-au speriat rău pe cei de la FCSB. Numai la noi, în România, se poate întâmpla aşa ceva. Să faci un contract că dacă se rupe iarba sau galeria adversă strigă trivialităţi răspunde Becali. Asta n-am mai auzit până acum!

Stadionul Steaua a fost făcut de Mircea Sandu şi de Mitică Dragomir! M-am convins, primul-ministru nu are nicio putere, ministrul Apărării n-are nicio putere. Un jurist bun de gură i-a pus la punct pe toţi!

Talpan s-a dovedit mai tare decât primul-ministru! A zis ‘Ce ministru, ce prim-ministru? Nu intră FCSB aici şi gata!’. Numai la noi se poate întâmpla aşa ceva, suntem o ţară de râsu’-plânsu’!”, a declarat Mitică Dragomir pentru prosport.ro.

Reclamă

Helmut Duckadam: „Cei de la CSA merg până la limita penalului și s-ar putea ca cineva să fie tras la răspundere”

Helmut Duckadam a comentat scandalul momentului. Eroul de la Sevilla a precizat că el declarase anterior că FCSB – Dinamo nu se va juca în Ghencea.

Fostul portar al Stelei a punctat că Federaţiei Române de Fotbal nu i s-a cerut asigurare pentru gazon atunci când i s-a închiriat stadionul din Ghencea.

Eu am spus acum o lună și jumătate și am reafirmat acum două săptămâni că meciul nu se va juca în Ghencea. Știam că se vor găsi tertipuri. Am avut dreptate. Cei de la CSA merg până la limita penalului și s-ar putea ca cineva să fie tras la răspundere pentru abuz de putere.

Reclamă 4 / 0/3

Ei n-au cerut aceste lucruri Federației. A și râs domnul Burleanu când a auzit de asigurare pe gazon, păi ce să le facem jucătorilor? Să le spunem să nu facă alunecări?

Domnul prim-ministru și-a pierdut din autoritate, ceea ce îl va afecta. Să nu uităm că FCSB are vreo cinci milioane de simpatizanți. Dacă el a dat un ordin și cei de la CSA l-au refuzat, înseamnă că sunt probleme de autoritate”, a declarat Helmut Duckadam pentru digisport.ro.

FCSB a anunţat oficial că derby-ul cu Dinamo se va disputa pe arena Arcul de Triumf! Ce se întâmplă cu biletele

FCSB a anunţat oficial că derby-ul cu Dinamo se va disputa pe arena Arcul de Triumf. Roş-albaştrii au pus capăt incertitudinilor, însă nu au pus deocamdată biletele în vânzare, pentru duelul cu marea rivală.

FCSB a purtat negocieri cu cei de la CSA Steaua, pentru închirierea arenei din Ghencea, însă în cele din urmă derby-ul cu Dinamo se va disputa pe Arcul de Triumf. Meciul va avea loc sâmbătă, 22 iulie, şi va fi în format live text, pe AS.ro, de la ora 21:30.

FCSB a făcut un anunţ de utimă oră şi a confirmat faptul că derby-ul cu Dinamo se va disputa pe arena Arcul de Triumf.

Derby-ul, pe Stadionul Arcul de Triumf!

FCSB anunță că Derby-ul cu Dinamo, programat sâmbătă seară, începând cu 21:30, se va disputa pe Stadionul Arcul de Triumf, din Capitală.

Reclamă

Vom reveni în curând cu detalii legate de procedura de achiziție a biletelor pentru acest joc”, se arată în anunţul postat de FCSB, pe pagina oficială de Facebook.

Reacţia lui Gigi Becali, după ce nu a putut închiria stadionul din Ghencea

Gigi Becali e gata să reclame CSA Steaua la Curtea de Conturi. Patronul FCSB a tunat după ce contractul pentru închirierea arenei din Ghencea nu s-a mai semnat. Gigi Becali i-a acuzat dur pe cei din conducerea CSA Steaua.

Am făcut tot ce au cerut, urma azi să facem actele, să semnăm contractul. S-a întâmplat că nu le-a convenit polița de asigurare de 250.000 de euro. Am zis bine, vă mai dăm un bilet la ordin avalizat de 250.000 de euro. Cum ar veni, erau banii în cont, un milion care era la discreția lor, orice se întâmpla.

Au zis că azi ne dau răspunsul, apoi n-au mai răspuns la telefon. Pe urmă, ne-au trimis scrisoare ca atunci când venim cu biletul avalizat la ordin de 750.000 și cu polița de asigurare de 250.000, dar timp nu era să facem polița de asigurare.

Așa că am zis că dăm bilet la ordin și pentru 250.000, dar au zis că nu vor așa. S-au jucat cu noi, ei credeau că nu dăm niciodată milionul și când au văzut că noi dăm, când și-au dat seama și au văzut că nu se poate polița de asigurare într-o zi… Noi am zis că punem bani în loc de poliță.

Nu știu ce să mai cred, dacă au spus și minciuna asta. Sunt oameni de nimic și de doi lei, care sunt mincinoși. Cu oameni de-ăștia nu poți face țară mare.

Singurul lucru pe care o să-l fac… voi face reclamație la Curtea de Conturi. Să vedem de ce tu, care ai avut o echipă și i-ai dat-o lui Becali, pentru ce ai făcut tu acum altă echipă? Tu aveai echipă, nu puteai s-o ții și i-ai dat-o lui Becali. Voi face reclamație la Curtea de Conturi”, a declarat Gigi Becali pentru digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:50 Dinamo – FC Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! Echipele de start 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie Vezi toate știrile
Citește și