Închide meniul

Gigi Becali reclamă CSA Steaua la Curtea de Conturi: „Oameni de nimic, mincinoşi, se încadrează la abuz ce au făcut”

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 19 iulie 2023, 18:10

Gigi Becali reclamă CSA Steaua la Curtea de Conturi: „Oameni de nimic, mincinoşi, se încadrează la abuz ce au făcut

Gigi Becali, prima reacție după FCSB - CSKA 1948 Sofia

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă / Profimedia Images

Gigi Becali reclamă CSA Steaua la Curtea de Conturi. Patronul FCSB a tunat după ce contractul pentru închirierea arenei din Ghencea nu s-a mai semnat. Gigi Becali i-a acuzat dur pe cei din conducerea CSA Steaua.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB – Dinamo se va juca pe stadionul Arcul de Triumf. Problema arenei este că are o capacitate redusă de locuri, de doar 8.207 locuri.

Gigi Becali reclamă CSA Steaua la Curtea de Conturi

Am făcut tot ce au cerut, urma azi să facem actele, să semnăm contractul. S-a întâmplat că nu le-a convenit polița de asigurare de 250.000 de euro. Am zis bine, vă mai dăm un bilet la ordin avalizat de 250.000 de euro. Cum ar veni, erau banii în cont, un milion care era la discreția lor, orice se întâmpla.

Au zis că azi ne dau răspunsul, apoi n-au mai răspuns la telefon. Pe urmă, ne-au trimis scrisoare ca atunci când venim cu biletul avalizat la ordin de 750.000 și cu polița de asigurare de 250.000, dar timp nu era să facem polița de asigurare.

Așa că am zis că dăm bilet la ordin și pentru 250.000, dar au zis că nu vor așa. S-au jucat cu noi, ei credeau că nu dăm niciodată milionul și când au văzut că noi dăm, când și-au dat seama și au văzut că nu se poate polița de asigurare într-o zi… Noi am zis că punem bani în loc de poliță.

Reclamă

Îți dai seama? Când văd lucrurile astea, mă gândesc ce fel de oameni sunt? Nu înțeleg, mă minunez. Cum să spună așa ceva? Îți dai seama ce oameni de nimic, ce mincinoși? Dacă eu zic că mâine la 10:00 fac bilet avalizat de un milion?

Când revin lucrurile la normal, eu sunt dispus, nu mă supăr. Când revin lucrurile la normal și vine un om care să aibă bărbăție, o să jucăm. Prim-minstrul ce să facă? Dacă ei sunt capabili să mintă, spun că nu le-am dat. Mint cu nerușinare.

Se încadrează și la minciună, și la abuz, și la ce vrei tu. Noi avem comunicarea cu ei. Le-am spus că dăm bilet avalizat de 750.000 de euro și vă mai dăm pentru 250.000 încă un bilet. Nu putem să vă dăm polița, vă dăm bilet avalizat de încă 250.000, bani la dispoziția voastră.

Reclamă 4 / 0/3

Nu știu ce să mai cred, dacă au spus și minciuna asta. Sunt oameni de nimic și de doi lei, care sunt mincinoși. Cu oameni de-ăștia nu poți face țară mare.

Singurul lucru pe care o să-l fac… voi face reclamație la Curtea de Conturi. Să vedem de ce tu, care ai avut o echipă și i-ai dat-o lui Becali, pentru ce ai făcut tu acum altă echipă? Tu aveai echipă, nu puteai s-o ții și i-ai dat-o lui Becali. Voi face reclamație la Curtea de Conturi”, a declarat Gigi Becali pentru digisport.ro.

FCSB – Dinamo, oficial pe Arcul de Triumf! Anunţul făcut de oficialii LPF: „Stadionul e omologat!”

FCSB – Dinamo se va juca oficial pe Arcul de Triumf. Anunţul a fost făcut de Justin Ştefan, oficial LPF, care susţine că roş-albaştrii au comunicat deja decizia finală, după negocierile eşuate cu cei de la CSA Steaua.

După ce Gigi Becali a cerut amânarea derby-ului cu Dinamo, meciul se va juca în cele din urmă pe arena Arcul de Triumf. Partida va avea loc sâmbătă, de la ora 21:30, în format live text, pe AS.ro.

Justin Ştefan, secretarul general al LPF, susţine că oficialii celor de la FCSB au comunicat deja decizia de a juca meciul cu Dinamo pe arena Arcul de Triumf.

Ştefan mai anunţă faptul că stadionul, cu o capacitate de aproximativ 8000 de locuri, este deja omologat, ca urmare a cererilor făcute de cei de la Dinamo şi FCSB.

FCSB a anunţat că se joacă pe Arcul de Triumf meciul. Oficial! (N.r. V-au anunţat oficial?) Da! Arcul de Triumf e omologat, e omologat la solicitarea celor de la FCSB şi a celor de la Dinamo, nu e absolut nicio problemă”, a declarat Justin Ştefan, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reclamă

Arena Arcul de Triumf a reprezentat varianta de rezervă pentru FCSB, după ce varianta Ghencea a picat definitiv în urma negocierilor purtate astăzi cu reprezentanţii celor de la CSA Steaua. Pentru roş-albaştrii, derby-ul cu Dinamo va fi primul meci pe care îl vor disputa pe arena Arcul de Triumf.

Reacţia oficială a celor de la CSA Steaua, după ce FCSB – Dinamo nu se va juca în Ghencea

A apărut şi reacţia oficială a celor de la CSA Steaua, după ce s-a stabilit că meciul dintre FCSB şi Dinamo nu se va juca pe stadionul din Ghencea. „Militarii” susţin că au avut toată deschiderea şi toată disponibilitatea în negocierile purtate cu reprezentanţii trupei lui Gigi Becali.

Cu privire la negocierile purtate între Clubul Sportiv al Armatei „Steaua” și reprezentanții SC Fotbal Club FCSB SA, în vederea încheierii unui contract de punere la dispoziție în vederea disputării partidei SC Fotbal Club FCSB SA-FC Dinamo 1948, facem următoarele precizări:

Pozițiile exprimate de membrii comisiei de negociere a CSA Steaua au fost, în toate împrejurările, de bună credință și în interesul respectării cadrului legislativ. În niciun moment nu au fost formulate condiții sau pretenții nejustificate sau în afara legii.

Negocierile pentru semnarea contractului de punere la dispoziție a stadionului „Steaua” au intrat în impas ca urmare a faptului că reprezentanții clubului FCSB au transmis oficial că nu pot prezenta documentele stabilite de comun acord în procesul verbal de negociere, mai exact polița de asigurare acte de vandalism și biletul la ordin avalizat pentru asigurarea protecției gazonului.

În final, asigurăm toată opinia publică că am avut și avem toată deschiderea și disponibilitatea de a încheia contracte de punere la dispoziție a stadionului „Steaua” cu toate entitățile sportive interesate, în condițiile respectării cadrului legislativ aplicabil”, se arată în comunicatul emis de cei de la CSA Steaua, pe contul oficial de Facebook.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
27
apr.
23:00
Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!”
27
apr.
22:51
Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor
27
apr.
22:43
Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu
27
apr.
22:42
Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!”
27
apr.
22:31
FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României
Vezi toate știrile
Citește și