Închide meniul

Dumitru Dragomir e convins: „La anul, tot CFR Cluj va fi campioană! Pe Gigi Becali nu-l interesează că n-a mai luat titlul!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 24 mai 2022, 8:33

Dumitru Dragomir e convins: „La anul, tot CFR Cluj va fi campioană! Pe Gigi Becali nu-l interesează că n-a mai luat titlul!

Dumitru Dragomir e convins că CFR Cluj va câştiga titlul la anul

Dumitru Dragomir, fostul preşedinte al LPF / MMA / Niros Foto via hepta

Dumitru Dragomir e convins că CFR Cluj va câştiga titlul la anul. Fostul preşedinte al LPF este de părere că Gigi Becali nu are ca obiectiv cucerirea campionatului în România, ci doar profitul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anunţul „Oracolului din Bălceşti” vine la scurt timp după ce echipa lui Dan Petrescu a cucerit al cincilea titlu consecutiv. CFR Cluj s-a luptat cu FCSB pentru titlu până în ultima etapă, când ardelenii au profitat de remiza roş-albaştrilor cu FC Voulntari, scor 2-2.

Dumitru Dragomir e convins că CFR Cluj va câştiga titlul la anul

„Parcă s-a ales praful în ultimii 10 ani! Dar nimeni nu face nimic, nici guvernanții, nici cei de la Ligă, nici cei de la Federație, care nu fac nimic nici pentru prezentul, nici pentru viitorul fotbalului. Dacă cei de la FRF erau serioși, implementau VAR-ul pentru ultimele etape și puneau meciurile de la aceeași oră.

Eu am spus de la începutul anului că CFR Cluj va fi campioană. La anul, tot CFR va fi! De ce? Pentru că cei de acolo se pricep și sunt serioși. Pe Gigi Becali nu-l interesează că n-a mai luat titlul. El câștigă bani, asta înseamnă capitalismul”, a declarat Dumitru Dragomir.

Gigi Becali: „I-a fost furat titlul lui Toni Petrea!”

Gigi Becali a anunţat că Toni Petrea rămâne la FCSB. După victoria cu CFR Cluj, Becali a anunţat că Toni Petrea a câştigat titlul şi a făcut din nou referire greşelile de arbitraj din finalul playoff-ului.

Reclamă

„Păi dacă omul e campion? El poate să zică, băi, nu ţi-e rusine?! Sunt campion! Nu am cum să nu i-l semnez pentru că el e campion! I-a fost furat titlul! Hai să vedem la anul ce se va întâmpla! Trebuie luaţi de la început! Va fi şi VAR!

A fost ofsaid în minutul 87? A dat gol din ofsaid CFR? Nu mai bag aia… probabil mai primeau o pasă, sau dădeau pe lângă ea. S-a nimerit Mateiu să dea gol. Bine, glumesc acum, să nu se supere Reghe. Nu zic că a făcut blat Craiova, dar parcă nu voia să dea gol, parcă nu le convenea. Avem 1 punct peste ei și suntem campioni. Eu exclud minciuna și hoția.

Dacă voiam să fiu campion, am jucat cu Iași. Ne trebuia un egal. Eu erau în 10 oameni și ne-am dat gol. Am zis „nu, mă, nu. Eu vreau să fiu campion cum trebuie’ Acum aștept să văd cununa pe care nu o vor primi ei. Adică să cadă cu polonezii (n.r. – Lech Poznan), să iasă din prima. În loc să fie coroana pe capul nostru, e la ei. Cum să-i zic eu lui Petrea că nu a câștigat campionatul? Uite, mă, offside.

Reclamă 4 / 0/3

Dacă se arbitra corect am avut 11 metri și cu Voluntari, la Tănase. Aveam vreo 15 11 metri până acum, a pus Camora mâna pe minge ca la handbal și nu a dat 11 metri. A dat la Miron, care a dat cu capul. Trebuia să dea capul la o parte să dea gol CFR. Sunt mai multe lucruri. Nu mai vreau să le zic acum. Așa cum au fost toți împotriva mea, așa vreau ca Domnul să fie cu mine„, a spus Gigi Becali la Pro Arena.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos şi Aris – Olympiacos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Probleme pentru Lucescu 20:25 LIVE TEXTFarul – Rapid 3-1. Inspiraţie uriaşă pentru Gică Hagi! Au marcat doi jucători intraţi la pauză 20:08 VIDEOImaginile durerii lui Răzvan Lucescu. Ce a declarat românul, după ce PAOK a smuls o remiză în minutul 90+10! 20:00 Improvizaţia lui Bogdan Lobonţ, catastrofală în Farul – Rapid! Dan Şucu, devastat după golul marcat de Louis Munteanu 20:00 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele de start 19:42 U Cluj a „ajutat-o” pe Dinamo! Clujenii, victorie la limită cu Poli Iaşi! Cum arată clasamentul din play-out 18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 VIDEOLamia – PAOK 1-1 a fost live în AntenaPLAY! Remiză dramatică pentru Răzvan Lucescu! PAOK a egalat în minutul 90+10 Vezi toate știrile
Citește și