Închide meniul

Dumitru Dragomir i-a distrus pe jucătorii de la FCSB: „Sunt speriaţi de bombe, urcă veveriţa pe ei! Haos!” Un singur remarcat în echipa lui Dică

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 6 august 2022, 22:03

Dumitru Dragomir i-a distrus pe jucătorii de la FCSB: „Sunt speriaţi de bombe, urcă veveriţa pe ei! Haos! Un singur remarcat în echipa lui Dică

Dumitru Dragomir a dat de pâmânt cu jucătorii de la FCSB

Dumitru Dragomir, în timpul unui eveniment / Hepta

Dumitru Dragomir i-a distrus pe jucătorii de la FCSB, după remiza cu CS Mioveni, scor 1-1. Singurul care a scăpat de criticile fostului preşedinte al LPF a fost Ştefan Târnovanu, cel care şi-a salvat echipa de înfrângere în prelungirile partidei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nici Miculescu nu a scăpat de critici, deşi a marcat golul egalizator.

Dumitru Dragomir i-a distrus pe jucătorii de la FCSB

Am văzut haosul FCSB-ului! Convingerea mea este că au jucat bine în repriza secundă. Au și câțiva tineri talentați, dar e haos mare, de la fundul terenului până la înaintași. Schimbările astea masive nu duc la nimic bun până nu îți cristalizezi un lot de 12-13 fotbaliști cu care să merg. 

E și rolul antrenorului. Până acum, principal a fost Becali. Iată, de când a venit Dică, echipa joacă și mai prost. E inacceptabil haosul din apărare. Să nu poți tu să găsești niște apărători? Nu au un mijlocaș de acoperire care să stea între apărători, care să vină la marcaj. 

Târnovanu a fost omul meciului, de ce să ne ascundem? La FCSB nu există un jucător care să stăpânească echipa. La FCSB sunt speriați de bombe, urcă veverița pe ei. În afara portarului, care are o valoare incontestabilă, restul sunt haotici”, a spus Dumitru Dragomir la gsp.ro.

Reclamă

Nicolae Dică, plan tactic uluitor în Mioveni – FCSB 1-1

Nicolae Dică, plan tactic uluitor în Mioveni – FCSB 1-1. Antrenorul celor de la FCSB a dezvăluit că s-a gândit, la un moment dat, să îl bage pe Joonas Tamm atacant.

Adus la insistenţa lui Mihai Stoica, Joonas Tamm este golgheterul celor dela FCSB, deşi este fundaş central. Tamm are un gol în Liga 1, marcat cu FC U Craiova 1948, şi unul în preliminariile Conference League, cu Dunajska Streda.

Cel două reuşite l-au pus pe gânduri pe Nicolae Dică. Antrenorul celor de la FCSB a dezvăluit că s-a gândit să îl bage pe Tamm atacant în timpul meciului cu Mioveni. Până la urmă, Nicolae Dică a decis să schimbe sistemul.

Reclamă 4 / 0/3

„Mă credeți că mă gândeam să îl bag pe Tamm atacant? După aia am zis să schimb sistemul, să jucăm un 3-5-2, să rămânem cu Miculescu tot așa atacant, să fie în gura porții. El e marcator, poziția lui e de număr 10 sau zonele laterale, dar poate juca și atacant, când ai un marcator pe teren, din orice poziție în care e folosit ajunge în fața porții. Cum l-am folosit în Europa mijlocaș dreapta, a reușit să ajungă în careu la fiecare fază.„, a spus Nicolae Dică, după CS Mioveni – FCSB 1-1.

CS Mioveni – FCSB 1-1. Echipa lui Nicolae Dică, fără victorie în Liga 1

CS Mioveni a terminat la egalitate cu FCSB, 1-1 (1-0), sâmbătă seara, pe teren propriu, într-un meci din etapa a patra a Ligii 1. CS Mioveni a deschis scorul prin fundaşul Ionuţ Balaur (26), cu un şut deviat.

FCSB a egalat pe finalul jocului, prin David Miculescu (79), la primul său gol în tricoul echipei bucureştene, din centrarea lui Darius Olaru.

Gazdele au ratat două mari ocazii în ultimele minute, portarul Ştefan Târnovanu având intervenţii providenţiale la şuturile lui Dorinel Oancea (90+4) şi Adrian Cierpka (90+5).

La FCSB au debutat în acest meci Marco Dulca, adus vineri de la Chindia, Radu Boboc şi Eduard Radaslavescu, ambii veniţi vineri de la Farul.

FCSB rămâne fără victorie în Liga 1, în timp ce argeşenii au obţinut primul punct.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
Vezi toate știrile
Citește și