Închide meniul

Dumitru Dragomir îi avertizează pe fotbaliștii FCSB: ”Nu vă jucați cu nervii lui Gigi Becali și nu îl luați de fraier!”

Dragoș Vasile Publicat: 29 august 2022, 11:23

Dumitru Dragomir îi avertizează pe fotbaliștii FCSB: ”Nu vă jucați cu nervii lui Gigi Becali și nu îl luați de fraier!”

Jucătorii FCSB-ului, în timpul unui meci

Jucătorii FCSB-ului, în timpul unui meci / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

  • Dumitru Dragomir îi avertizează pe fotbaliștii FCSB
  • Mesajul fostului șef de la LPF

Dumitru Dragomir îi avertizează pe fotbaliștii FCSB, care s-au chinuit pe Arena Națională și au obținut o remiză cu FC Hermannstadt, scor 2-2. Fostul șef al LPF este de părere că unii jucători nu au ce căuta în lotul echipei lui Nicolae Dică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a încasat 9 goluri în 6 meciuri și are golaveraj negativ în Liga 1. Dumitru Dragomir este de părere că roș-albaștrii nu au nicio scuză după egalul cu sibienii.

Dumitru Dragomir îi avertizează pe fotbaliștii FCSB

„Eu cred că unora de la FCSB li s-a urăt de atâta bine. Unii stau și degeaba pe acolo și au o mare vină la tot ce se întâmplă în acest început de campionat. Zici că sunt aerieni pe teren. Eu le transmit să nu se joace cu nervii lui Gigi Becali că ăla nu e fraier.

Reclamă

Cu toate că 5 milioane de euro pentru Gigi înseamnă un leu pentru omul de rând, totuși Gigi Becali poate să devină imediat băiat rău. Îți spune stop, iar apoi adio transferuri și bani dați cu grămada pe aducerea de jucători. Că dacă nu băga Gigi mâna în buzunar FCSB-ul era la pâmânt rău de tot.

Nu e normat să nu poți să bați o echipă care e deja pe perfuzii. Dică trebuie să își trezească jucătorii că ăia lui Hagi și Mutu își vor lua avans, iar apoi nu îl văd bine. Jucătorii de la FCSB nu au niciun fel de scuză, iar egalul ăsta pentru ei însemană o înfrângere. Bine că a egalat Edjouma în prelungiri că altfel se făceau de tot râsul”, a declarat Dumitru Dragomir, potrivit prosport.ro.

Reclamă

Nicolae Dică, un car de nervi: ”La pauză trebuia să schimb 7-8 jucători!”

Nicolae Dică a fost un un car de nervi după FCSB – Hermannstadt 2-2. Vicecampioana a smuls un punct în minutul 90+2 al meciului de pe Arena Naţională, graţie reuşitei lui Malcom Edjouma.

Antrenorul s-a enervat şi a făcut 4 schimbări la începutul reprizei secunde, chiar dacă spunea că „niciodată nu voi face patru schimbări la pauză”.

„Nu mă aşteptam la acest lucru. A fost o partidă foarte slabă. Le-am spus că trebuie să ne concentrăm şi să uităm de calificare. Voiam să fac în minutul 30 patru schimbări. Am fost oprit. La pauză trebuia să schimb 7-8 jucători. Nu puneam probleme pe partea ofensivă. Nici în a doua repriză nu am făcut un joc bun. Are importanţă cine marchează? Primim goluri foarte uşor. La fiecare joc am avut ocazii.

Reclamă 4 / 0/3

Trebuie să fim 100% să reuşim să marcăm goluri. Analiza fiecărui jucător o fac şi o să le-o spun. Nimeni n-a avut agresivitatea pe care o aveau când am venit. Când nu dai totul pentru echipă, nu ai cu să câştigi. Trebuie să dea mai mult. Tavi Popescu este un jucător care a făcut multe lucruri bune pe partea defensivă. Pe partea ofensivă nu face ce ne-a obişnuit. Eu unul îl susţin şi sunt sigur că va reuşi să ajute echipa.

Până acum, Compango a adus un plus pentru echipă. Este un jucător de care clubul avea nevoie. Sperăm să se adapteze cât mai repede. Eu nu sunt un antrenor care să se plângă. Chiar şi aşa, ţinând cont de drum, trebuia să câştigăm astăzi!”, a răbufnit Nicolae Dică, potrivit digisport.ro.

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:05 Barcelona – PSG şi Borussia Dortmund – Atletico Madrid, 22:00, LIVE TEXT! Meciuri decisive pentru semifinalele Champions League 13:43 Valeriu Iftime i-a găsit înlocuitor lui Florinel Coman la FCSB! Propunere directă pentru Gigi Becali: „Este excepţional! 13:20 VIDEOElizabeta Samara – Sabine Winter 1-3 a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Adina Diaconu a pierdut partida cu Manika Batra 12:30 Famalicao – Sporting Lisabona LIVE VIDEO, 22:15, live în AntenaPLAY. „Leii” pot face un pas uriaş către titlu în Liga Portugal 12:15 „Un conducător serios nu face aşa ceva!” Dumitru Dragomir, avertisment pentru Dan Şucu. Ce îi cere să facă cu Cristiano Bergodi 11:17 Câţi bani cere Cristiano Bergodi pentru a pleca de la Rapid. Dan Şucu şi Victor Angelescu l-au băgat în şedinţă de urgenţă! 11:14 Mihai Stoica a anunţat că Gigi Becali a renunţat la transferul unui star din Liga 1: „N-are niciun sens să insistăm!” 10:52 SUA atacă medalia de aur la Jocurile Olimpice cu un nou „Dream Team”: LeBron James, Stephen Curry şi Kevin Durant, în echipă 10:42 FotoCole Palmer, „poker” şi trei recorduri spulberate pentru Chelsea! Imagini ruşinoase cu londonezii care se „bat” pentru minge 10:25 „E peste Coman, e de nivelul lui Drăguşin!” Dumitru Dragomir a dat verdictul despre cel mai valoros jucător din Liga 1 Vezi toate știrile
Pe același subiect
Valeriu Iftime i-a găsit înlocuitor lui Florinel Coman la FCSB
Liga 1 • 13:43
Valeriu Iftime i-a găsit înlocuitor lui Florinel Coman la FCSB! Propunere directă pentru Gigi Becali: „Este excepţional!
Dumitru Dragomir, avertisment pentru Dan Şucu. Ce îi cere să facă cu Cristiano Bergodi
Liga 1 • 12:15
„Un conducător serios nu face aşa ceva!” Dumitru Dragomir, avertisment pentru Dan Şucu. Ce îi cere să facă cu Cristiano Bergodi
Mihai Stoica a anunţat că Gigi Becali a renunţat la transferul unui star din Liga 1
Liga 1 • 11:14
Mihai Stoica a anunţat că Gigi Becali a renunţat la transferul unui star din Liga 1: „N-are niciun sens să insistăm!”
Dumitru Dragomir a dat verdictul despre cel mai valoros jucător din Liga 1
Liga 1 • 10:25
„E peste Coman, e de nivelul lui Drăguşin!” Dumitru Dragomir a dat verdictul despre cel mai valoros jucător din Liga 1
Mihai Stoica a dezvăluit cum va arăta echipa de Champions League a FCSB-ului
Liga 1 • 10:00
Cum va arăta echipa de Champions League a FCSB-ului! Gigi Becali transferă cinci jucători după câştigarea titlului