Închide meniul

Dumitru Dragomir îi face praf pe Dawa şi Tamm după Farul – FCSB 3-1: „Nu am mai văzut aşa ceva!” Îl apără pe Dică: „De asta e haos”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 1 septembrie 2022, 8:47

Reclamă
Dumitru Dragomir îi face praf pe Dawa şi Tamm după Farul – FCSB 3-1: „Nu am mai văzut aşa ceva! Îl apără pe Dică: „De asta e haos

Dumitru Dragomir îi face praf pe Dawa şi Tamm

Hepta

Dumitru Dragomir îi face praf pe Dawa şi Tamm şi îi ia apărarea lui Nicolae Dică, după începutul de campionat dezastruos de campionat. FCSB a câştigat un singur meci în primele 7 meciuri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dumitru Dragomir crede că jucătorii noi care au venit încă nu s-au acomodat la la echipă. Gigi Becali a făcut a făcut 10 transferuri în această vară.

Dumitru Dragomir îi face praf pe Dawa şi Tamm

Eu am spus mai de mult. E haos mare la echipa Steaua (n.r. – FCSB). Nu cred că Dică este vinovat 100%. Nu a avut timp, au venit prea mulți jucători. De asta e haos. 

Nu știe echipa să joace, fiecare încearcă să facă ceva, iar fundașii centrali ori nu știu jocul ori nu au moral de competiție mare. Fugeau unul de celălalt, nu am mai văzut așa ceva. Erau niște spații între ei… În afara lui Radunovic, toți cei din linia de fund sunt jucători maximum de Divizia B. Cum să faci ce a făcut Dawa în careu?!

Iar Hagi e un antrenor profesionist, știe să își adune echipa, știe să facă niște schimbări formidabile. L-a băgat pe Pitu, care a relansat jocul. Iar FCSB nu a arătat nimic! Pitu are multă minte, s-ar putea să ajungă fotbalist bun!”, a spus Dumitru Dragomir la gsp.ro.

Reclamă

Gigi Becali, anunț uluitor după Farul – FCSB 3-1

Gigi Becali a făcut un anunț uluitor după Farul Constanța – FCSB 3-1. Patronul roș-albaștrilor este ferm convins că echipa sa poate câștiga duelul de foc cu West Ham din Conference League. După 7 meciuri disputate, FCSB este pe locul 13 în Liga 1. Echipa lui Gigi Becali a obținut o singură victorie, iar următorul meci este cel cu West Ham, de la Londra.

”Am speranțe că o să câștigăm meciul. Nu va mai fi așa ceva. Ei vor juca. Vor să își etaleze talentul.

Aici am mâncat bătaie pentru că au jucat ei fotbal. Noi am crezut că suntem vedete calificate în Europa și de ce să jucăm noi?”, a răbufnit Gigi Becali, potrivit digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Când nu ai posesie, clar vina antrenorului aici. E vina lui Dică. Aici trebuie să mă impun. Nu mă bag la jucători și o să îi cer lui Dică să schimbe sistemul de joc. Dacă joci 4-2-3-1 trebuie să joci cu doi mijlocaşi defensivi. Noi am avut 4-0, 4-1. Dulca a fost zero. Mijlocul terenului dacă nu îl domini… 4-3-3 va juca. Asta îi voi cere și asta va face.

Farul – FCSB 3-1. Victorie uriașă pentru Gică Hagi! „Regele” și-a dus echipa pe primul loc în Liga 1

Farul – FCSB 3-1. Gică Hagi a obținut o victorie uriașă în fața lui Nicolae Dică! „Regele” și-a dus echipa pe primul loc în Liga 1. Roș-albaștrii au parte de un debut horror în noul campionat.

FCSB s-a văzut învinsă de Farul după o partidă horror făcută de jucătorii lui Nicolae Dică. Este al doilea eșec al roș-albaștrilor din această stagiune, după 0-2 cu Rapid.

Farul a deschis scorul în minutul 23, din penalty, prin Denis Alibec, după ce Dawa l-a tras de tricou pe Louis Munteanu în propriul careu. S-a făcut 2-0 chiar în prelungirile primei reprize, după o nouă fază la care Louis Munteanu a ieșit la rampă. Fotbalistul împrumutat de la FiorentIna a centrat perfect pentru Doukoure, la întâlnire, iar jucătorul ivorian l-a învins pe Târnovanu cu o lovitură de cap.

FCSB a redus din diferență în minutul 70, prin Compagno, aflat la primul gol în tricoul roș-albaștrilor. Italianul a înscris cu o reluare din fața porții după o centrare a lui Florinel Coman.

Speranțele la o remontada ale echipei lui Dică s-au evaporat aproape instant, după ce Grameni a marcat în minutul 77. Mijlocașul a fost lăsat singur în careu de fundașii FCSB-ului și nu l-a iertat pe Târnovanu.

În urma acestei înfrângeri, FCSB a rămas pe locul 13 în Liga 1. Farul e liderul campionatului, la egalitate de puncte cu Rapid.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:24 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” Vezi toate știrile
Citește și