Închide meniul

Dumitru Dragomir îi spulberă speranțele lui Mirel Rădoi, după sosirea la Universitatea Craiova: “Nu va reuși, o să vedeți!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 11 august 2022, 16:28

Dumitru Dragomir îi spulberă speranțele lui Mirel Rădoi, după sosirea la Universitatea Craiova: “Nu va reuși, o să vedeți!”

Dumitru Dragomir le taie aripile celor de la FC U Craiova, după ce au anunțat că merg la TAS

Dumitru Dragomir, în timpul unui eveniment / Hepta

Dumitru Dragomir îi spulberă speranțele lui Mirel Rădoi, după instalarea fostului selecționer pe banca tehnică a celor de la Universitatea Craiova. Fostul președinte al LPF nu crede că antrenorul de 41 de ani va avea rezultate bune la formația olteană din cauza valorii lotului aflat la dispoziție.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dragomir este de părere că lotul actual al Universității Craiova este modest, iar Rădoi va avea o misiune imposibilă în Bănie.

Dumitru Dragomir îi spulberă speranțele lui Mirel Rădoi, după sosirea la Universitatea Craiova

Dumitru Dragomir spune că gruparea olteană se va chinui teribil chiar și în cursa pentru calificarea în play-off-ul din Liga 1.

“Mirel Rădoi nu va reuși la Universitatea Craiova, nu va face mare lucru! O să vedeți! Îmi pare rău că trebuie să o spun, pentru că eu sunt unul dintre susținătorii lui.

Îmi place foarte mult ca antrenor, dar acum s-a dus într-un loc unde e foarte greu să aibă rezultate. De ce? Păi nu are echipă! Nu are lot! Să fim serioși…

Reclamă

Cu excepția lui Ivan, Căpățână, care e poate cel mai bun fundaș dreapta din țară acum, și a lui Baiaram, cu restul nu te poți bate nici la play-off! Markovic? E greoi, nu ai ce face cu el”, a spus Dumitru Dragomir, pentru Prosport.

Primul test al lui Mirel Rădoi la cârma Universității Craiova va avea loc în această seară, în returul cu Zorya Luhansk din turul 3 preliminar al UEFA Conference League. Împinși de la spate de publicul de pe “Ion Oblemenco”, alb-albaștrii vor fi nevoiți să întoarcă rezultatul din tur, scor 0-1.

Mirel Rădoi vrea „remontada” la debut în Universitatea Craiova – Zorya Luhansk

Oltenii, conduşi acum de Mirel Rădoi, vor să facă uitată ruşinea din confruntarea tur, când au fost învinşi de o echipă care a jucat primul meci oficial din 2022.

Reclamă 4 / 0/3

„Sentimente de fericire, chiar dacă am avut un singur antrenament, i-am simțit bine pe băieți. Momentul special va fi mâine seară. Ne așteaptă un meci dificil. Încercăm să schimbăm lucrurile. Vom încerca ca băieții să înțeleagă cât mai rapid ideile. N-aș vrea să intru în multe detalii, toată lumea este pregătită pentru acest meci. Am o idee despre primul „11”, doar că sunt câteva semne de întrebare.

Băieții sunt încrezători, mai ales după ultima victorie din campionat, chiar au un moral bun. Jucăm acasă, echipa vine după un meci câștigat. Vrem să arătăm că a fost o întâmplare ce s-a întâmplat în tur. Așa cum am discutat, va trebui să ne evaluăm strategiile. Va trebui să alternăm momentele, acolo trebuie să vină semnalele clare din partea băncii.

Eu cred că e foarte important ca fiecare jucător să înțeleagă zonele care trebuie să fie ocupate. În seara asta vor lua cunoștiință cu ceea ce trebuie să facă. Vor primi mai multe informații. La analiză vor lua exact cunoștiință de ceea ce trebuie să facă.”, a declarat Mirel Rădoi, înaintea meciului decisiv din Bănie.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și