Închide meniul

Dumitru Dragomir îl „aplaudă” pe Marcel Ciolacu după ce i-a deschis porțile FCSB-ului în „Ghencea”: „Este de felicitat!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 11 ianuarie 2023, 20:57

Dumitru Dragomir îl aplaudă” pe Marcel Ciolacu după ce i-a deschis porțile FCSB-ului în Ghencea”: Este de felicitat!”

Dumitru Dragomir a vorbit despre noii acționari de la Dinamo

Dumitru Dragomir este fostul președinte LPF / Hepta

Dumitru Dragomir îl „aplaudă” pe Marcel Ciolacu după ce i-a deschis porțile FCSB-ului în „Ghencea”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În finalul anului trecut, Marcel Ciolacu anunța adoptarea unei legi care are ca scop facilitarea accesului la bazele sportive de stat și care ar ajuta-o pe FCSB să evolueze pe stadionul „Steaua”. Iar, miercuri, președintele Klaus Iohannis a promulgat această lege.

Dumitru Dragomir îl „aplaudă” pe Marcel Ciolacu după ce i-a deschis porțile FCSB-ului în „Ghencea”

Fostul șef LPF îl felicită pe Marcel Ciolacu pentru legea adoptată și consideră că este normal ca FCSB să poată evolua pe „Ghencea”, deoarece este un stadion construit din bani publici.

„Să știți că Marcel Ciolacu este de felicitat pentru decizia care s-a luat! El a abordat corect această problemă și înseamnă că are sânge în instalație, dacă a reușit să o și rezolve! Stadionul din Ghencea a fost construit pe bani publici, pentru Campionatul European, cu ajutorul lui Mitică Dragomir și Mircea Sandu.

Suporterii să plătească biletul și să vină la meciuri ca la teatru. Un artist aflat la Teatrul Bulandra nu poate să vină la Teatrul Național? Așa și aici”, a declarat Dumitru Dragomir, pentru prosport.ro.

Reclamă

Ștefan Iovan: „Nu au voie să joace, până nu se termină procesele!”

Ștefan Iovan, oficialul celor de la CSA Steaua și fostul mare căpitan al formației roș-albastre, a vorbit, în exclusivitate, pentru Antena Sport, despre legea care ar permite FCSB-ului să evolueze din nou pe stadionul „Ghencea”.

„Nu pot să-mi dau cu părerea în asemenea situații, că nu știu despre ce e vorba. Nu știu pe ce criterii ar putea juca pe «Ghencea». Știu că, dacă sunt în procese cu CSA, nu prea au voie să joace, până nu se termină procesele. Dar le spun și eu din citite, din auzite. Să vă dea un răspuns cei care au dat voie să se joace.

Eu mă așteptam să dea lege ca Steaua să aibă drept de promovare, nu asta cu FCSB…”, a declarat Ștefan Iovan, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” Vezi toate știrile
Citește și