Închide meniul

Dumitru Dragomir îl critică pe Dan Şucu: „E posibil aşa ceva?” Avertisment pentru patronul Rapidului: „Se vor inventa înjurături”

Publicat: 2 iunie 2024, 18:34

Reclamă
Dumitru Dragomir îl critică pe Dan Şucu: „E posibil aşa ceva? Avertisment pentru patronul Rapidului: „Se vor inventa înjurături

”Ce faci cu Rapidulețu' nostru?” Dan Şucu, susţinut după criticile primite

Dan Şucu, în timpul unui meci / Hepta

Dumitru Dragomir îl critică pe Dan Şucu. Cel supranumit „Oracolul din Bălceşti” nu e de acord cu numirea lui Neil Lennon în funcţia de antrenor principal al Rapidului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dragomir a spus că el ar fi pus un cuplu Marius Şumudică – Mihai Iosif la cârma Rapidului. Şumudică ar fi fost principal, iar Iosif secund. Mihai Iosif este cel care a dus-o pe Rapid în prima ligă.

Dumitru Dragomir îl critică pe Dan Şucu: „E posibil aşa ceva?” Avertisment pentru patronul Rapidului: „Se vor inventa înjurături”

Ce crezi despre Rapid dacă cel mai valoros om de la Rapid a fost Iosif, care a luat echipa și a promovat în B și A. L-au lăsat fără serviciu, este posibil așa ceva? Este unul dintre antrenorii tari pe care îi are țara asta.

Și dacă termină pe locul 5, cine e de vină? În afară de Șumudică nu era nimeni potrivit pentru Rapid, din cauza galeriei. Șeful galeriei a pătimit și a vrut doar să facă spectacol pe stadion. Nu a dat cu pumnul, nu a dat cu cuțitul sau cu petarde în capul oamenilor”, a spus Dumitru Dragomir la fanatik.ro.

„Te dezici de toți, inclusiv de Niculae”

Dragomir a trimis „săgeţi” către Dan Şucu. Fostul şef al LPF nu e de acord nici cu înlăturarea lui Daniel Niculae. Potrivit lui Dragomir, funcţia lui Niculae i-ar fi fost propusă lui Angelescu. Acesta ar fi refuzat. Presa a scris că ar fi tensiuni între Angelescu şi Şucu, iar primul ar vrea să vândă acţiunile pe care le mai are la Rapid. În schimbul lor ar dori 3 milioane de euro.

Reclamă
Reclamă 4

Te dezici de toți, inclusiv de Niculae. Niculae are un merit extraordinar, nu atât de mare precum Iosif, dar are un merit foarte mare. Dacă eram la Rapid și aveam puterea să fac asta, puneam doi antrenori: Șumudică și Iosif secund.

Dacă după trei etape nu este pe primul loc sau al doilea nu ai văzut înjurături așa în România. Fac înjurături în limba engleză cu specific scoțian. Șucu și-a asumat, nu a mai ținut cont de nimeni. L-a refuzat Angelescu, a vrut să îl pună președinte.

I-a luat acțiunile, poate să îi dea și un șut în fund. E la mâna lui Șucu, a pus mâna pe putere. Așa e viața, nu trebuie să te superi”, a mai spus Dumitru Dragomir pentru sursa citată.

Reclamă

Neil Lennon continuă „curățenia” la Rapid! Încă jucător este OUT: „Contractul a fost încheiat”

Neil Lennon continuă „curățenia” la Rapid. După ce a renunțat la Dragoș Grigore și la Iulian Cristea, noul antrenor al giuleștenilor s-a mai despărțit de un jucător. Anunțul oficial a fost făcut pe site-ul clubului.

Contractul lui Kevin Soni (26 de ani) a fost reziliat. Camerunezul a rezistat mai puțin de un an în lotul Rapidului. Acesta semnase cu echipa lui Dan Șucu în luna septembrie.

Soni a apucat să joace numai 225 de minute în șase meciuri pentru Rapid. Atacantul are o cotă de piață de 450.000 de euro.

Contractul dintre Rapid și Kévin Soni a fost încheiat de comun acord, după numai 6 partide jucate în alb-vișiniu.

Atacantul camerunez a venit la Rapid în septembrie 2023, a bifat cinci meciuri în campionat și unu în Cupa României, fără să înscrie, iar la începutul anului a fost împrumutat în prima ligă israeliană, la Hapoel Ierusalim. Pentru Hapoel a marcat un gol în șapte meciuri.

Singura reușită a lui Soni pentru Rapid a venit în „amicalul” contra lui CS Tunari (4-2), din noiembrie”, se arată pe fcrapid.ro.

Se califică naţionala României în "sferturi" la EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
10:02

Edi Iordănescu, mesaj de şapte cuvinte în miez de noapte! Reacţia selecţionerului după succesul istoric obţinut la EURO 2024

9:56

Coincidență incredibilă, după 30 de ani! Edi Iordănescu și Ianis Hagi pot scrie istorie, ca tații lor și Generația de Aur

9:43

„Prinţul român!” Ianis Hagi, cerut de urgenţă înapoi la Rangers, după calificarea istorică a României în optimi la EURO 2024

9:01

Căpitanul Cehiei s-a năpustit asupra lui Istvan Kovacs: „Un îngâmfat! A vrut să fie omul meciului!”. Tomas Soucek a izbucnit

8:55

FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă

8:30

„Nu ne putem plânge!” Reacţia olandezilor, după ce s-au stabilit optimile de la EURO 2024! Ce au spus despre România

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 4 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Foto„De Bruyne, Lukaku, pregătiţi-vă!” Sora lui Radu Drăguşin face senzaţie pe TikTok. Imagini virale cu Meira Drăguşin
Citește și