Închide meniul

Dumitru Dragomir îl propune pe Marius Şumudică antrenor la Rapid: „Aș mai face ceva de ‘omor’ galeria!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 14 august 2023, 15:24

Dumitru Dragomir îl propune pe Marius Şumudică antrenor la Rapid: „Aș mai face ceva de omor galeria!

Dumitru Dragomir îl propune pe Marius Şumudică antrenor la Rapid

Dumitru Dragomir, în timpul unui interviu / Antena Sport

Dumitru Dragomir îl propune pe Marius Şumudică antrenor la Rapid. Scaunul lui Cristiano Bergodi se clatină după ce Rapid a pierdut derby-ul cu Petrolul chiar pe Giuleşti, scor 0-2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Şumudică a fost dorit de suporteri după plecarea lui Mutu, dar Şucu şi Angelescu au mers pe mâna lui Bergodi. Dragomir plusează şi le transmite celor din conducerea Rapidului să îl aducă secund pe Mihai Iosif, cel care a promovat echipa în Liga 1.

Dumitru Dragomir îl propune pe Marius Şumudică antrenor la Rapid

Rapid nu trage la titlu. Uite ce îi spun domnului Șucu, cu care eu sunt prieten. Dacă nu îl pune pe Șumudică repede, da repede, să ia Șumudică în bot toate nenorocirile, și pe el și pe Angelescu o să îi alerge pe calea ferată.

Nu te joci cu galeria Rapidului, e frumoasă, dar periculoasă. Aruncam totul pe Șumudică. Nu l-ați vrut pe Șumudică? Îl vreți, de mâine e Șumudică. Nu merge echipa? Mai înjurați-mă. Nu să îl dai pe Niculae afară. Aș mai face ceva de omor galeria.

L-aș pune secund pe Miță Iosif, chiar dacă Șumudică vine cu echipa lui. Obligatoriu, îi spun că nu mă interesează. Iosif liniștește galeria, el a promovat când nimeni nu se aștepta.

Reclamă

Eu lui toată viața i-aș da salariu și post în club pentru ce a făcut la club. Nimeni nu a făcut la Rapid ceea ce au făcut el. Îl apreciază extraordinar pe Șumudică. Le dau o sugestie, să fie liniște la Rapid”, a spus Dumitru Dragomir la fanatik.ro.

Liderul galeriei Rapidului, anunţ şoc: „Nu vrem să mai vină acum Şumudică! Să îl înjurăm şi pe el?!”

Liderul galeriei Rapidului a făcut un anunţ şoc. Liviu Ungurean a spus că nu e momentul ca Marius Şumudică să vină la echipă în acest moment. „Bocciu” a făcut un apel şi la Dan Şucu, căruia i-a cerut să aducă oameni competenţi la club.

„Noi am susţinut echipa. Aţi văzut ce se întâmplă. Eu cred că a venit momentul ca domnul Şucu să facă curăţenie la club. Din punctul meu de vedere, nu. Daniel Niculae trebuie să îşi asume transferurile ratate şi aroganţa care persistă la Rapid. Bergodi nu are nicio vină. Când am spus să vină Marius Şumudică în prima etapă, nu s-a vrut. Acum nu mai vrem noi să vină Marius Şumudică. Să vină să îl înjurăm şi pe el? Să îl aducem să îl compromitem? Momentan, nu cred că este momentul să vină Şumudică.

Reclamă 4 / 0/3

Eu cred că lui Bergodi îi trebuie timp, dar oricum cred că e o pălărie prea mare. Eu cred că că Daniel Niculae e bărbat şi poate să suporte. I-am înjurat pe toţi rapidiştii. Dacă vrem să fim profesionişti, trebuie să aducem profeşionişti. Dacă vrem să fim râşii României, rămânem cu conducerea din Liga 4. La acel autogol nesimţit am lăsat şi eu capul în pământ”, a spus liderul galeriei Rapidului, Liviu Ungurean, la fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
27
apr.
23:00
Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!”
27
apr.
22:51
Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor
27
apr.
22:43
Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu
27
apr.
22:42
Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!”
27
apr.
22:31
FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României
Vezi toate știrile
Citește și