Închide meniul

Liderul galeriei Rapidului, anunţ şoc: „Nu vrem să mai vină acum Şumudică! Să îl înjurăm şi pe el?!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 14 august 2023, 11:26

Reclamă
Liderul galeriei Rapidului, anunţ şoc: „Nu vrem să mai vină acum Şumudică! Să îl înjurăm şi pe el?!

Liderul galeriei Rapidului a spus că nu e momentul ca Marius Şumudică să vină acum la Rapid

„Bocciu”, în timpul unui interviu / Captură AntenaSport

Liderul galeriei Rapidului a făcut un anunţ şoc. Liviu Ungurean a spus că nu e momentul ca Marius Şumudică să vină la echipă în acest moment. „Bocciu” a făcut un apel şi la Dan Şucu, căruia i-a cerut să aducă oameni competenţi la club.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Liviu Ungurean a mai spus că Bergodi ar trebuie să continue la Rapid, deşi i se pare că pentru italian e „o pălărie” prea mare. Liderul galeriei Rapidului a avut un mesaj vehement şi pentru Daniel Niculae, cel care a fost înjurat la finalul derby-ului cu Petrolul.

Liderul galeriei Rapidului, anunţ şoc

„Noi am susţinut echipa. Aţi văzut ce se întâmplă. Eu cred că a venit momentul ca domnul Şucu să facă curăţenie la club. Din punctul meu de vedere, nu. Daniel Niculae trebuie să îşi asume transferurile ratate şi aroganţa care persistă la Rapid. Bergodi nu are nicio vină. Când am spus să vină Marius Şumudică în prima etapă, nu s-a vrut. Acum nu mai vrem noi să vină Marius Şumudică. Să vină să îl înjurăm şi pe el? Să îl aducem să îl compromitem? Momentan, nu cred că este momentul să vină Şumudică.

Eu cred că lui Bergodi îi trebuie timp, dar oricum cred că e o pălărie prea mare. Eu cred că că Daniel Niculae e bărbat şi poate să suporte. I-am înjurat pe toţi rapidiştii. Dacă vrem să fim profesionişti, trebuie să aducem profeşionişti. Dacă vrem să fim râşii României, rămânem cu conducerea din Liga 4. La acel autogol nesimţit am lăsat şi eu capul în pământ”, a spus liderul galeriei Rapidului, Liviu Ungurean, la fanatik.ro.

Anghel Iordănescu, verdict dur pentru Cristiano Bergodi

Anghel Iordănescu a dat verdict dur pentru Cristiano Bergodi, după ce Rapid a pierdut derby-ul cu Petrolul, scor 0-2. Fostul selecţioner al României a spus că antrenorul italian al Rapidului este ” într-o mare criză de joc şi de identitate.”

Reclamă

Rezultatul e parcă nedrept, prea dur pentru Rapid, dacă ţinem cont de numărul de situaţii care le-au avut. Petrolul a primit două cadouri şi pleacă cu trei puncte de pe Giuleşti. Sunt multe probeme în jocul Rapidului, nu e bine dacă din trei mecuri acasă nu ai nici o victorie.

Bergodi este deja sub presiune! Lumea nu mai are răbdare. Giuleştina îşi doreşte prea tare să câştige campionatul şi Bergodi este în momentul de faţă într-o mare criză de joc şi de identitate”, a spus Anghel Iordănescu după Rapid – Petrolul 0-2.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” 0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
Vezi toate știrile
Citește și