Închide meniul

Dumitru Dragomir, intervenţie radicală în scandalul dintre Mihai Pintilii şi FRF: „Cum, mă, frate? Are rezultate şi îl curăţ? Păi ce suntem noi?”

Dan Roșu Publicat: 23 ianuarie 2023, 14:37

Reclamă
Dumitru Dragomir, intervenţie radicală în scandalul dintre Mihai Pintilii şi FRF: „Cum, mă, frate? Are rezultate şi îl curăţ? Păi ce suntem noi?”

Dumitru Dragomir, intervenţie radicală în scandalul dintre Mihai Pintilii şi FRF

Dumitru Dragomir, în timpul unui meci / Hepta

Dumitru Dragomir a avut o intervenţie radicală în scandalul dintre Mihai Pintilii şi FRF. Şeful Şcolii de Antrenori, Lucian Burchel, cere suspendara lui Pinti, pentru că a dat indicaţii din postura de delegat al FCSB, el nedeţinând licenţa PRO.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pintilii este trecut în acte ca delegat, dar în realitate conduce antrenamentele clubului lui Gigi Becali și joacă rolul de „principal”, chiar dacă regulamentul nu îi permite.

“Eu nu îl critic pe Pintilii. E democraţie, poţi să spui orice despre oricine fără să jigneşti. Au exagerat puţin. Pintilii a fost ca fotbalist peste Burchel. Meseria de fotbalist este la fel ca şi croitoria. Dacă vezi că ai rezultate, cum a avut Prepeliţă, Croitoru, de ce să nu îi laşi? Este o sită. Sita cerne, dacă are rezultate este meseriaş, dacă nu, e gata.

Dumitru Dragomir, intervenţie radicală în scandalul dintre Mihai Pintilii şi FRF

Să aveţi voi sute în buzunar câte legi proaste sunt în această ţară. Cei care conduc fotbalul să se aşeze şi să rezolve această problemă. Cei care au fost fotbalişti şi care au jucat în echipa naţională, nu poţi să îi pui lângă cei care nu au jucat niciodată.

Eu nu spun că Burchel nu are dreptate. Pintilii a făcut în Republica Moldova, tot România este şi acolo. Eu sunt de acord să facă şcoala, dar nu îi pui piedici. Aşa este aici. Noi nu putem să ne dezvoltăm. În altă parte, cel care are rezultate, este promovat.

Reclamă

Pe parcursul vieţii, m-au făcut hoţ, securist. Una nu a fost adevărată. Ani de zile nu mă lăsau în pace. Au fost procese peste procese. Nici nu eram în dosare şi îmi dădeau câte 8 ani, 10 ani, 12 ani. Chiar dacă unii judecători sunt agăţaţi de nas, de sistem, au conştiinţă. Nu te bagă la puşcărie imediat.

Din invidie i se pun tălpi lui Pintilii. Se dovedeşte că nu neapărat trebuie să ai o diplomă universitară ca să o faci bine. Dacă ia campionatul, îl excluzi din viaţa sportivă? Asta este o meserie. Nu înveţi studenţii.

În loc să fie ajutat, i se pun tălpi. Şi nu sunt de acord cu chestia asta. Eu l-aş fi chemat pe Vali Argăseală şi l-ar fi angajat director tehnic. Îi mai făcea ceva Federaţia? Îl durea în cot. Şi atunci, indirect, îl ajutai. Dar nu îl suspendam. Cum, mă, frate? Are rezultate şi îl curăţ? Păi ce suntem noi?”, a spus Dragomir, citat de fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Pintilii l-a făcut praf pe șeful Școlii de Antrenori

Pintilii a răbufnit la finalul meciului dintre FC Hermannstadt și FCSB, scor 0-1, și chiar l-a rugat pe Lucian Burchel să îi dea o suspendare de până la 4 ani. Cazul lui Pintilii va fi judecat pe 23 ianuarie.

„(N.r. – Unde se va ajunge?) Vrei să-mi zic părerea? Nicăieri! Nu mai zic nimic. Niciodată (n.r. – n-a fost contactat de oficialii FRF), au fost alții mai mari decât mine și n-au vorbit cu ei.

Eu îmi văd de drumul meu, sunt înscris la școala de antrenori șu încerc să iau carnetul. O să discut cu el (n.r. – cu Lucian Burchel) doar când voi merge la cursurile cu el, în rest n-am ce să discut cu el. Își face nume pe spatele meu. El de 3 săptămâni vorbește doar de Pintilii. Mă bucur că sunt băgat în seamă și că pot să fac să audă și oamenii de el. Asta înseamnă că n-am fost un prost, un fraier și asta mă bucură.

Mă bucur că se vorbește de mine. Doamne ajută, să-mi dea 3 luni, 3 ani, 4 ani, dacă crede că am greșit și trebuie să fiu pedepsit. Nu știu pentru ce să mă suspende. Pentru o poză? Habar n-am. Pentru că m-am ridicat cu tabela de schimbare? Că sunt delegat în acte. Toți se mai ridică de pe bancă. Suntem legați de scaun? Chiar îl rog să mă suspende cât mai mult, să fie el liniștit.

Nu am ce vorbi cu oameni care vor doar răul în țara asta. Am fost fotbaliști, am jucat la echipa națională, mi-am rupt piciorul pentru echipa națională și meritam măcar bun simț”, a spus Mihai Pintilii, potrivit digisport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Elena Zaharia joacă ACUM, în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” Vezi toate știrile
Citește și