Închide meniul

Mihai Pintilii nu are BAC-ul luat! Dezvăluire incendiară în timpul scandalului cu FRF

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 23 ianuarie 2023, 12:17

Mihai Pintilii nu are BAC-ul luat! Dezvăluire incendiară în timpul scandalului cu FRF

Mihai Pintilii

Mihai Pintilii, în timpul unui meci / Hepta

Mihai Pintilii nu are BAC-ul luat. Dezvăluirea a fost făcută de Andrei Vochin, în plin scandal între antrenorul FCSB şi FRF. Consilierul lui Răzvan Burleanu a venit cu un răspuns după declaraţiile dure pe care Pinti le-a avut la adresa lui Lucian Burchel, şeful Şcolii de Antrenori.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Același Mihai Pintilii, împreună cu conducerea FRF, s-a bătut în ultimele șase luni pentru ca foștii internaționali, jucători care au însemnat ceva pentru România, să poate să intre la cursurile pentru antrenori, adică să își ia carnetul de antrenor, chiar dacă nu au BAC-ul. Și Mihai Pintilii împreună cu conducerea FRF au reușit acest lucru, iar Mihai Pintilii e acum cursant deși nu și-a luat BAC-ul. La fel ca și Croitoru…

Nu, nu are BAC-ul. Dar pentru jucătorii care au jucat în echipa națională un anumit număr de meciuri, Federația Română de Fotbal i-a inclus în niște ierarhii, categoria I, categoria II, s-a dus și-a făcut lobby la Centrul de Formare pentru Antrenori în toate sporturile și a obținut demarajrea acestui tip de jucători, care nu au diploma de BAC și să poată urma cursurile Școlii de Antrenori neîncălcând nicio lege.

Mihai Pintilii nu are BAC-ul luat

Bun. În situația asta, Mihai Pintilii iese la TV și spune ce a spus despre cel care încearcă să îl ajute, chiar dacă îi este impopular acum. E ca și cum te-ai supăra pe părintele care te ceartă că nu mergi la școală, dar face toate demersurile ca tu să mergi la o școală.

Din acest punct de vedere nu îl recunosc pe Pintilii, dar pot înțelege sub ce presiune se află acolo în locul unde e angajat să facă ce face. Aștept să se lămurească singur odată cu trecerea timpului și normal dacă aș fi în locul lui Lucian Burchel după un timp aș cere să își ceară scuze pentru ce a spus aseară.

Reclamă

Pentru că eu știu cât bun simț are Mihai Pintilii, am stat cu el la națională, l-am cunoscut și înainte de națională, când juca la Pandurii și aveam o impresie extraordinară și e un om extraordinar și cu siguranță își va da seama de eroarea făcută și își va cere scuze”, a spus Vochin, citat de fanatik.ro.

Mihai Pintilii l-a făcut praf pe șeful Școlii de Antrenori

Mihai Pintilii l-a făcut praf pe șeful Școlii Federale de Antrenori, Lucian Burchel, care a anunțat că delegatul de la FCSB riscă să fie suspendat pentru că a dat indicații în timpul meciurilor, deși nu deține licență PRO.

Pintilii este trecut în acte ca delegat, dar în realitate conduce antrenamentele clubului lui Gigi Becali și joacă rolul de „principal”, chiar dacă regulamentul nu îi permite.

Reclamă 4 / 0/3

În acest sens, Lucian Burchel a anunțat că va propune ca situația lui Mihai Pintilii să fie analizată la Comisii. Mihai Pintilii riscă să fie suspendat între 4 și 6 etape.

Pintilii a răbufnit la finalul meciului dintre FC Hermannstadt și FCSB, scor 0-1, și chiar l-a rugat pe Lucian Burchel să îi dea o suspendare de până la 4 ani. Cazul lui Pintilii va fi judecat pe 23 ianuarie.

Atacul lui Mihai Pintilii

„(N.r. – Unde se va ajunge?) Vrei să-mi zic părerea? Nicăieri! Nu mai zic nimic. Niciodată (n.r. – n-a fost contactat de oficialii FRF), au fost alții mai mari decât mine și n-au vorbit cu ei.

Eu îmi văd de drumul meu, sunt înscris la școala de antrenori șu încerc să iau carnetul. O să discut cu el (n.r. – cu Lucian Burchel) doar când voi merge la cursurile cu el, în rest n-am ce să discut cu el. Își face nume pe spatele meu. El de 3 săptămâni vorbește doar de Pintilii. Mă bucur că sunt băgat în seamă și că pot să fac să audă și oamenii de el. Asta înseamnă că n-am fost un prost, un fraier și asta mă bucură.

Mă bucur că se vorbește de mine. Doamne ajută, să-mi dea 3 luni, 3 ani, 4 ani, dacă crede că am greșit și trebuie să fiu pedepsit. Nu știu pentru ce să mă suspende. Pentru o poză? Habar n-am. Pentru că m-am ridicat cu tabela de schimbare? Că sunt delegat în acte. Toți se mai ridică de pe bancă. Suntem legați de scaun? Chiar îl rog să mă suspende cât mai mult, să fie el liniștit.

Nu am ce vorbi cu oameni care vor doar răul în țara asta. Am fost fotbaliști, am jucat la echipa națională, mi-am rupt piciorul pentru echipa națională și meritam măcar bun simț”, a spus Mihai Pintilii, potrivit digisport.ro.

Reclamă
Recomandări
  • Mihai Pintilii, în plin scandal cu şeful Şcolii de Antrenori, Lucian Burchel
  • Hermannstadt – FCSB 0-1

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off 22:15 Farul Constanța – CFR Cluj 5-1. Umilinţă pentru ardeleni! Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! Vezi toate știrile
Citește și