Închide meniul

Dumitru Dragomir l-a făcut praf pe Mihai Stoica: ”Poate fi călcat în picioare de Gigi. Din punctul de vedere al slujeniei, este omul perfect”

Dan Roșu Publicat: 8 martie 2023, 7:58

Reclamă

Dumitru Dragomir l-a făcut praf pe Mihai Stoica, după ce Leo Strizu a plecat de la FCSB. Fostul șef de la Ligă îl consideră vinovat pe Meme de despărțirea de antrenorul cu licență PRO și l-a caracterizat pe acesta ca fiind ”slujitorul perfect”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Gigi Becali a fost și un pic iritat că a plecat Leo Strizu. L-au și pictat alții bine. Teia Sponte este un om de o seriozitate extraordinară. Nu știu de ce e războiul ăsta cu Mihai Stoica. Să intre în grațiile lui Gigi… Meme-ul poate să fie călcat în picioare de Gigi Becali, Teia Sponte nu! Ca să știți… Teia Sponte în niciun caz, vedeți-vă de treabă

Tactica lui Meme-ul nu e rea, să știi că așa trebuie să fie un slujitor. Ca să fie foarte clar. Toată lumea îi critică pe Luțu și pe Mihai Stoica. Eu nu i-aș critica. Chiar dacă nu am o impresie bună despre Meme Stoica, îți spun cinstit.

Dumitru Dragomir l-a făcut praf pe Mihai Stoica

Pentru că el nu a fost conducător, nu a participat la nicio Adunare Generală la mine, el era pe lângă conducători. E un tip care nu e prost deloc, ca să ne înțelegem… Și se pricepe bine la fotbal. Dar este un tip acid, un tip răutăcios, un tip care nu știe să respecte, înțelegi?

Dar, din punctul de vedere al slujeniei, este omul perfect. Nu-i iese din cuvânt lui Gigi. În momentul în care iese din cuvânt, rămâne fără serviciu? Gigi? Vai mama mea… Du-te de aici! Păi mai bun prieten cum era cu Pițurcă… Și l-a spulberat pe Pițurcă.

Reclamă

Doamne, în secunda unu îl dă afară pe Meme Stoica dacă greșește… Nu, dacă-l jignește. Nu dacă greșește. Că Gigi nu te dă afară dacă greșești. Rețineți ce spun: Gigi nu te dă afară dacă greșești! Dacă-l jignești sau dacă aduci prejudicii mari clubului. E normal să te dea afară. Asta cu fratele meu”, a spus Dragomir, citat de fanatik.ro.

Mihai Stoica a reacționat după ce Gigi Becali l-a numit „slujitor”

Mihai Stoica a reacționat după ce Gigi Becali l-a numit „slujitor” și a spus că îi execută ordinele. Patronul FCSB-ului a reamintit că el este cel care ia toate deciziile la club, în timp ce ceilalți angajați sunt „slujitorii” lui.

Latifundiarul din Pipera nu l-a exclus din această categorie nici pe managerul general. Becali a precizat că, la fel ca ceilalți oameni din cadrul clubului, MM îi execută ordinele.

Reclamă 4 / 0/3

Finanțatorul roș-albaștrilor știe motivul pentru care Mihai Stoica atrage constant un val de critici în jurul său. Gigi Becali consideră că oamenilor le e frică de el și preferă o „pradă” mai ușoară.

Mihai Stoica a auzit ce a spus Gigi Becali despre el și nu s-a supărat. Managerul general de la FCSB este convins că patronul nu a folosit termenul de „slujitor” pentru a-l umili, ci pentru a-și exprima aprecierea față de munca depusă la club.

În plus, MM a precizat că Becali petrece ore în șir la biserică, iar din acest motiv nu consideră declarațiile sale ca fiind ofensatoare.

„Nu mă deranjează. Gigi trăiește jumătate de zi în biserică. Acolo se slujește. Termenul nu este folosit în sens peiorativ. Unii nu au cum să înțeleagă pentru că nu au cunoștințe în domeniul ăsta. Efectiv așa se exprimă el”, a spus Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:15 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! A doua sesiune de antrenamente este ACUM în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uiașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute Vezi toate știrile
Citește și