Închide meniul

Mihai Pintilii a dezvăluit cum a obţinut victoria în derby-ul FCSB – Rapid 3-1: „N-am fost numai eu!”. Ce decizie a luat pentru următorul meci

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 6 noiembrie 2022, 23:43

Mihai Pintilii a dezvăluit cum a obţinut victoria în derby-ul FCSB – Rapid 3-1: „N-am fost numai eu!. Ce decizie a luat pentru următorul meci

Mihai Pintilii a dezvăluit cum a obţinut victoria în derby-ul FCSB - Rapid 3-1

Mihai Pintilii, primele declaraţii după FCSB - Rapid / Hepta

Mihai Pintilii a avut prima reacţie după derby-ul FCSB – Rapid, scor 3-1, din etapa a 17-a a Ligii 1. Antrenorul interimar al vicecampioanei României a vorbit despre succesul de pe Arena Naţională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pintilii a continuat să asigure că nu ia în calcul să rămână „principal” la FCSB, chiar şi după ce a reuşit să redreseze echipa şi să o învingă pe Rapid. Acesta a anunţat şi care a fost „cheia” succesului.

Mihai Pintilii a dezvăluit cu am câştigat derby-ul FCSB – Rapid 3-1

Mihai Pintilii a anunţat că va miza pe rezerve în următorul meci, în Cupa României, cu Oţelul.

În primul rând e meritul lor. E meritul lor şi atât. Şi-au demonstrat lor că merită să fie la Steaua (n.r. FCSB). Am vorbit cu băieţii să începem foarte tare, să facem un pressing sus. Săpunaru având o vârstă, Grigore la fel. Le-am spus să stea mereu pe mingea a doua.

N-am fost numai eu. A fost Marius Popa, Neubert… tot staff-ul. Nu avem ce să facem, am zis: ‘Bă, trebuie să ne ridicăm’. Le-am dat plăcere la antrenamente, au venit suporterii la ei şi poate i-a motivat şi mai mult. Să dea Dumnezeu să câştig şi cu Galaţiul şi apoi veţi vedea (n.r. când a fost întrebat despre viitorul său).

Reclamă

Octavian Popescu va fi cel mai bun jucător, sper… a fost o perioadă mai grea şi sperăm să îşi revină şi să fie ca în seara asta.

O să vedem, o să lăsăm jucători acasă în Cupă. Vom merge cu cei care au jucat mai puţin, mai luăm şi de la echipa a doua şi să ne prezentăm. E mai important campionatul. Eu vreau doar să intrăm în play-off şi atunci vom vedea ce va fi. Atunci putem să calculăm şi să facem precizări cine va câştiga şi cine nu. E aproape play-off-ul. Victoria asta înseamnă foarte mult pentru ei ca moral„, a declarat Mihai Pintilii la digisport.ro.

Andrei Cordea (14), Andrea Compagno (29) şi Octavian Popescu (57) au marcat golurile victoriei lui FCSB în derby-ul cu Rapid. Pentru Rapid a marcat Dugandzic din penalty, în minutul 76. Peste 30 de mii de spectatori au asistat la derby-ul de pe Arena Naţională.

Reclamă 4 / 0/3

FCSB s-a apropiat la 3 puncte de Petrolul, echipă ce se află pe locul 6. De cealaltă parte, Rapuid rămâne pe locul 2, dar diferenţa faţă de liderul Farul s-a mărit la 8 puncte.

FCSB are şi două meciuri mai puţin disputate, restanţele cu Botoşani şi CFR Cluj. Etapa viitoare, roş-albaştrii joacă pe terenul lui FC U Craiova 1948, iar Rapid are derby acasă cu Universitatea Craiova.

Andrei Cordea, anunţ de ultimă oră după FCSB – Rapid 3-1

Andrei Cordea, anunţ de ultimă oră după FCSB – Rapid 3-1. Mihai Pintilii le-a spus jucătorilor că nu va rămâne antrenor principal. FCSB a făcut cel mai bun meci al sezonului şi s-a impus în derby-ul cu Rapid. Andrei Cordea, Andrea Compagno şi Octavian Popescu au marcat golurile roş-albaştrilor. Rapid a sperat după ce Dugandzic a marcat din penalty.

Este un derby, am simţit-o de ieri, de când au venit suporterii să ne motiveze. Ei ne-au împins de la spate. Am simţit adrenalina astăzit. Cred că este rivalitate mai mare decât cu Dinamo. Mă bucur că am câştigat, atmosfera este foarte bună acum. Astăzi ma arătat ca o echipă adevărată. Nu am văpzut niciodată echipa asta atât de motivată şi dornică de a câştiga. Nu le-am dat nicio şansă. Ne-am dorit din suflet să câştigăm astăzi şi nu le-am dat nicio şansă. Eu nu ştiu pe cine vedea favorită.

De când am ajuns la stadion am ajuns mult mai motivaţi decât ei. I-am simţit că nu erau motivaţi să câştige meciul. Am mai făcut meciuri foarte bune, dar la West Ham nu am reuşit să câştigăm. Suntem o familie. Nu am trăit aşa ceva de când am venit, nici măcar când am bătut pe Dinamo cu 6-0. Eu am fost concentrat sută la sută, am fost motivat. Îmi doream să recuperez mingea de poarta noastră. La cartonaşul roşu m-a lovit sută la sută. L-am enervat puţin, ştiam că e. Nu va rămâne, ne-a spus asta. Dar va rămâne lângă noi. Dacă nu este pregătit, asta e. Nu are de ce să fie forţat, e decizia lui„, a spus Andrei Cordea la finalul derby-ului cu Rapid.

FCSB a învins pe Rapid cu 3-1 în derbiul etapei a 17-a din Superligă

Echipa FCSB a învins duminică, pe teren propriu, formaţia Rapid Bucureşti, scor 3-1, într-un meci al etapei a 17-a din Superligă.

Meciul de pe Arena Naţională a început cu patru minute întârziere din cauza torţelor şi petardelor aruncate pe teren de ultraşii FCSB.

Reclamă

În minutul 10 Rapid a avut un gol anulat pentru ofsaid la Dragoş Grigore. În minutul 14, Cordea a deschis scorul pentru FCSB, după ce Olaru a interceptat mingea, a trimis la Octavian Popescu, iar acesta a pasat în faţa porţii pentrui Cordea.

În minutul 29, Compagno a înscris pentru 2-0. În minutul 39, arbitrul a întrerupt meciul pentru două minute, vorbind cu cei doi căpitani de echipă şi cerând crainicului stadionului să anunţe cele două galerii că rasismul nu are ce căuta pe terenul de fotbal.

În minutul 57 Cordea a pasat pentru Octavian Popescu şi acesta a marcat al treilea gol al meciului. Junior Morais a primit cartonaşul roşu în minutul 70 după ce l-a lovit pe Cordea.

În minutul 76, Dugandzic a transformat un penalti pentru 3-1. FCSB este pe locul 7 în clasament, cu 23 de puncte şi cu două meciuri mai puţin disputate.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și