Închide meniul

Dumitru Dragomir l-a lăudat pe Gigi Becali după transferul lui Dorin Rotariu: „Şi-a luat şi licența de antrenor emerit”

Bogdan Stănescu Publicat: 10 octombrie 2023, 22:57

Reclamă
Dumitru Dragomir l-a lăudat pe Gigi Becali după transferul lui Dorin Rotariu: „Şi-a luat şi licența de antrenor emerit

Dumitru Dragomir l-a lăudat pe Gigi Becali după transferul lui Dorin Rotariu

Dumitru Dragomir şi Gigi Becali / colaj Hepta

Dumitru Dragomir l-a lăudat pe Gigi Becali după transferul lui Dorin Rotariu, dar nu pentru această achiziţie. Fostul şef al Ligii Profesioniste de Fotbal a subliniat că introducerea lui Mihai Lixandru în primul 11 la meciul cu Botoşani a dus la victoria FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Lixandru a marcat în minutul 23 al meciului FC Botoşani – FCSB 0-1. Dumitru Dragomir a evitat să îşi dea cu părerea despre transferul lui Dorin Rotariu, remarcând doar că fotbalistul nu a mai evoluat de ceva vreme.

Dumitru Dragomir l-a lăudat pe Gigi Becali după transferul lui Dorin Rotariu

„(n.r. întrebat despre transferul lui Dorin Rotariu) Domn’e, nu știu… Am auzit că și-a luat și licența de antrenor emerit. La Gigi Becali mă refer, bineînțeles. A făcut niște schimbări de i-au ieșit nemaipomenit. (n.r. referitor la introducerea lui Mihai Lixandru în meciul cu FC Botoșani) Păi, cine făcea treaba și uite că i-a ieșit, el a dat gol. Ar trebui să îl cheme să îi dea carnetul de antrenor emerit.

Nu suferă. Acolo chiar au (n.r. pe poziția lui Dorin Rotariu). Eu nu știu, dacă asta e părerea lui… A fost fotbalist bunicel, eu nu îl știu acum, nu știu cum mai e, pentru că nu a prea jucat în ultimul timp”, a declarat Dumitru Dragomir pentru prosport.ro.

Gigi Becali, anunț despre Dorin Rotariu! Când va debuta fostul dinamovist la FCSB

Gigi Becali a făcut un nou anunț despre Dorin Rotariu. Latifundiarul din Pipera a spus când va debuta fostul dinamovist în tricoul echipei pregătite de Elias Charalambous.

Reclamă

După ce Rotariu a fost prezentat oficial de către vicecampioana României, Gigi Becali a dezvăluit și ce salariu va primi fostul dinamovist, dar și postul pe care acesta va juca în tricoul formației „roș-albastre”.

Gigi Becali a dezvăluit faptul că Dorin Rotariu va debuta în tricoul echipei „roș-albastre” la partida cu FC Voluntari, care este programată pe data de 22 octombrie, de la ora 21:00. Meciul va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

De asemenea, patronul vicecampioanei a menționat și faptul că Dorin Rotariu a primit un apartament în centrul capitalei, dar și o mașină din partea noii sale echipe.

Reclamă 4 / 0/3

„El va juca atacant”

„Păi da’ eu v-am spus că am nevoie neapărat de unul sau doi atacanți. Acum, dacă s-a ivit ocazia asta cu Rotariu e și un mare avantaj că nu mai așteptăm. Mai avem încă nouă etape de jucat până la transferuri, îl avem acum. Eu am spus că în iarnă, dar dacă am posibilitatea să îl iau de acum și să și joace, că poate juca, e mult mai mare avantajul.

Acum, gata, nu îmi mai e teamă, în astea nouă etape putem să luăm un avans de 15 puncte. Va fi atacant, el joacă toate posturile, vârf împins, al doilea vârf și extremă dreapta. El va juca atacant, că o să fie vârf, că o să fie extremă dreaptă, o să vadă antrenorii la antrenamente, dar cert e că se va începe cu el meciul de la Voluntari.

Eu am vrut tot timpul să îl iau pe Roti, dar nu am putut atunci. Da, 20.000 de euro lunar e salariul. Noi duceam lipsă de atacant, prea multe ocazii și nu marcam, acum o să marcăm 3-4 goluri la fiecare meci. Nu îl prezentăm, și-a luat mașina, și-a luat apartamentul în primire, deja mâine la antrenament, ce să mai prezentăm?”, a declarat Gigi Becali, potrivit sport.ro.

Iosif Rotariu, detalii despre transferul lui Dorin Rotariu la FCSB

Iosif Rotariu, unchiul lui Dorin Rotariu, a dezvăluit că şi-a sfătuit nepotul să meargă la FCSB, după ce s-a despărţit de Ludogorets în luna august a acestui an.

„Nu m-a luat prin surprindere, el se antrenează de două săptămâni cu Poli Timișoara. Am fost toată ziua la stadion. A fost perioada în care a fost jucător liber. A mers la Ludogorets, mai avea un an de contract, dar cei de acolo i-au spus că nu se vor mai baza pe el și a luat hotărârea să rezilieze.

A avut foarte multe discuții, oferte, a preferat să meargă în străinătate, dar i-am spus săptămâna trecută că trebuie să ia o decizie cât mai repede. Chiar l-am sfătuit, a acceptat să revină în România. Eu l-am sfătuit să meargă la FCSB, pentru că se bate la campionat, poate ajunge la FCSB.

Am zis că ar fi bine pentru el, dar el a hotărât. A avut ofertă de la FCSB, de acum. Domnul Gigi Becali știe cel mai bine, eu am o relație specială cu dânsul. Domnul Becali îl știe de foarte mult timp, nu au durat mult discuțiile, dânsul e un om de cuvânt și, dacă își dorește ceva, realizează. Se poate spune și așa (n.red. că el a intermediat discuțiile dintre FCSB și Dorin Rotariu)”, a declarat Iosif Rotariu, la digisport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:29 Ovidiu Ionescu – Wang Chuqin LIVE VIDEO (13:35, AntenaPLAY). Duel infernal la Saudi Smash 2024 contra liderului mondial 11:13 Verdictul lui Săpunaru, după ce Dan Şucu a anunţat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Îl cunoaşte toată lumea!” 10:36 FotoTransformarea radicală a lui Sabin Ilie! Fratele său l-a dat de gol: „Îl mai lua somnul, dar acum nu mai e aşa!” 10:24 Ofertă spectaculoasă din Liga 1 pentru Laurenţiu Reghecampf 10:23 Alexandru Băluţă, devastator înainte de Universitatea Craiova – FCSB: „Nu vreau să mai am vreodată o discuţie cu Rotaru” 9:51 FotoMădălina Ghenea a anunţat de Paşte că s-a despărţit de iubitul său milionar: „Vă rog să ne respectaţi intimitatea” 9:42 VIDEONebunie la Lisabona după titlul câştigat de Sporting! Cum au sărbătorit jucătorii 8:55 VIDEOReacţia de mare campion a lui Max Verstappen, după ce a fost învins de Lando Norris în Marele Premiu de la Miami 8:55 Marius Şumudică a anunţat ce l-ar face să renunţe la Rapid fără cel mai mic regret: „Aș face 5 paşi în spate” 1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții Vezi toate știrile
Citește și