Închide meniul

Dumitru Dragomir l-a ridicat în slăvi pe „antrenorul” Gigi Becali: „A început să învețe meserie”

Alex Ioniță Publicat: 10 august 2023, 15:23

Reclamă
Dumitru Dragomir l-a ridicat în slăvi pe „antrenorul Gigi Becali: A început să învețe meserie”

Dumitru Dragomir l-a lăudat pe Gigi Becali, după starul excelent de sezon al FCSB-ului

Dumitru Dragomir / Hepta

Dumitru Dragomir l-a ridicat în slăvi pe „antrenorul” Gigi Becali, după starul excelent de sezon al FCSB-ului. „Oracolul din Bălcești” a vorbit despre latifundiarul din Pipera, dar și despre echipa acestuia, care trece printr-o perioadă foarte bună.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Formația patronată de Gigi Becali are următorul test împotriva danezilor de la Nordsjaelland. Partida va avea loc joi, de la ora 21:30, pe stadionul din Ghencea. Meciul contează pentru prima manșă a „dublei” din turul 3 preliminar al UEFA Conference League și poate fi urmărită în format live text pe As.ro.

Dumitru Dragomir l-a ridicat în slăvi pe „antrenorul” Gigi Becali

Fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal a lăudat începutul de sezon al echipei patronate de Gigi Becali. Acesta a vorbit și despre implicarea latifundiarului din Pipera în deciziile tactice ale echipei pregătite de Elias Charalambous și a declara că patronul „a început să învețe meserie”.

„Antrenorul principal de la FCSB (n.r. Gigi Becali) a început să învețe meserie. Antrenorul o fi fost la meci (n.r. cu CFR Cluj)? Pentru că să știi, 4-5 fotbaliști ai lui Becali pot să joace la multe echipe din lume”, a spus Dumitru Dragomir, pentru fanatik.ro.

De asemenea, „Oracolul din Bălcești” a vorbit și despre jucătorii pe care Elias Charalambous îi are la dispoziție în lotul vicecampioanei României. Acesta s-a declarat plăcut surprins de componența lotului și a lăudat mai mulți fotbaliști care sunt legitimați la formația „roș-albastră”.

Reclamă

„Portarii amândoi. Trebuie să-i dea șansă și celuilalt (n.r. Andrei Vlad) că a greșit de prea multe ori. O să spun ceva care sigur mă vor înjura câțiva. Dawa este fotbalist bunicel.

Are calități formidabile. Dacă vii cu un mijlocaș în fața lui ai văzut cum se schimbă. Imediat îți crește valoarea lângă un jucător. (n.r. o să-i crească valoarea și lângă Chiricheș) Dacă nu-l curăță. Dar ai dreptate. Cu experiența lui ar putea să-l ajute. Aici sunt de acord cu tine”, a mai adăugat Dumitru Dragomir, pentru sursa citată anterior.

Gigi Becali, ultimele detalii despre transferul lui Malcom Edjouma la Bari

Gigi Becali a oferit ultimele detalii despre transferul lui Malcom Edjouma la Bari. Patronul de la FCSB a declarat faptul că mijlocaşul francez ar putea părăsi echipa în această vară, fiind de acord cu propunerea italienilor.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali a declarat că este gata să accepte propunerea celor de la Bari, în privinţa unui transfer al lui Malcom Edjouma. Patronul de la FCSB a mărturisit că Bari vrea să-l împrumute pe mijlocaşul francez, iar suma plătită în schimbul său va fi de 200.000 de euro.

De asemenea, Becali a mai declarat faptul că, dacă va fi transferat definitiv Malcom Edjouma, italienii vor plăti suma de 600.000 de euro în schimbul său.

„Singurul jucător căruia i-am dat drumul e Malcom Edjouma. Voi lua 200.000 de euro pentru împrumut și 600.000 de euro pentru transfer definitiv. Nu mai pleacă nimeni! Nimic, nimic, nimic! Gata! Vreau să facă echipă tare”, a declarat Gigi Becali, într-un interviu acordat la Palat.

În tricoul roş-albaştrilor, Edjouma a bifat 60 de partide, în care a reuşit să marcheze 16 goluri. De asemenea, acesta şi-a mai trecut în cont şi patru pase decisive.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:42 Florin Manea, anunț ferm despre viitorul lui Radu Drăgușin: „Dacă va fi în continuare rezervă, nu va rămâne la Tottenham!” 8:21 „M-am simțit teribil!” Max Verstappen a avut probleme în calificările cursei de sprint a Marelui Premiu de la Miami! 8:14 Primul transfer de titlu pe care îl face Dan Petrescu la CFR Cluj! Atacantul a refuzat-o pe FCSB și este într-o formă de senzație 0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
Vezi toate știrile
Citește și