Închide meniul

Dumitru Dragomir, laude pentru Mihai Rotaru după alegerea lui Eugen Neagoe: „E trăsnet! Dar mare brânză nu face acum!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 25 decembrie 2022, 15:52

Dumitru Dragomir, laude pentru Mihai Rotaru după alegerea lui Eugen Neagoe: E trăsnet! Dar mare brânză nu face acum!”

Dumitru Dragomir, declaraţie fabuloasă înainte de Farul - FCSB

Dumitru Dragomir, pe stadion/hepta

Dumitru Dragomir a avut doar cuvinte de laudă pentru Mihai Rotaru, după ce Eugen Neagoe a fost ales antrenorul Universității Craiova. Fostul șef de la LPF este convins că tehnicianul are calitățile necesare pentru a antrena în Bănie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eugen Neagoe este alesul lui Mihai Rotaru pentru a o prelua pe Universitatea Craiova. Tehnicianul îl va înlocui pe Mirel Rădoi, antrenor care a demisionat la începutul lunii din Bănie.

Dumitru Dragomir, laude pentru Mihai Rotaru după alegerea lui Eugen Neagoe

Dumitru Dragomir este de părere că Eugen Neagoe nu are șanse să se bată la titlu în Liga 1, în acest sezon. Fostul șef de la Ligă susține că tehnicianul are șansa ca în viitor să se lupte pentru trofee, la cârma unei echipe mari din România, fiind impresionat de calitățile tale.

„Mihai Rotaru e băiat deștept și în sfârșit a ascultat de oamenii ăia din Craiova. Lor le trebuia un om al Băniei, un copil al Craiovei. Neagoe ăsta e un antrenor trăznet. A crescut pe lângă Victor Pițurcă și a învățat meserie. E foarte bun, dar nu poate în acest campionat să le aducă titlul în Bănie. Dacă era adus la Craiova de la începutul campionatului, atunci era altă treabă, dar acum nu poate face minuni.

Nu e lotul făcut de el, iar mare brânză nu poți să faci în pregătirea din iarnă. Păi, voi credeți că echipele din fruntea clasamentului vor sta cu mâinile în sân? Dar, Neagoe o să aibă șansa să se bată pentru prima dată cu o echipă bună pentru trofee. La echipele pe unde a fost în trecut nu prea a avut șansa asta”, a declarat Dumitru Dragomir, pentru prosport.ro.

Reclamă

Eugen Neagoe, cu gândul doar la Universitatea Craiova

Eugen Neagoe a oferit primele declarații, după ce s-a aflat că Universitatea Craiova vrea să-l numească pe banca tehnică din Bănie.

Tehnicianul a dezvăluit că oficialii de la U Cluj nu sunt de acord cu plecarea sa, însă el este hotărât 100%, motiv pentru care a purtat discuții chiar și cu șefii de galerie ai „șepcilor roșii”.

„Geană” a declarat că visul său este de a antrena Universitatea Craiova, și va face orice pentru a nu rata șansa care i-a fost oferită pe acest final de an de către Mihai Rotaru.

Reclamă 4 / 0/3

„Este adevărat că Radu Constanțea nu a dorit să îmi acorde rezilierea contractului pe cale amiabilă. Astfel că, mă văd nevoit să denunț eu contractul unilateral. Am predat totul la Cluj și nu mă mai întorc.

Știu foarte bine ce contract am semnat și știu foarte bine regulamentul. Am tot respectul pentru oamenii de la Cluj, pentru suporterii minunați, pentru domnul Boc, pentru toată conducerea lui U, dar toți trebuie să mă înțeleagă că vreau acasă. Craiova e casa mea. Acolo am crescut. Cei de la U vor rămâne pentru totdeauna în inima mea.

Acum când vorbesc cu domneavoastră la telefon mă îndrept spre casă de la Cluj. Am discutat și cu liderii de galerie ai lui U Cluj și le-am explicat de ce vreau să plec. Eu sper că ei m-au înțeles, deși știu bine că ei și-ar fi dorit ca eu să rămân la Universitatea Cluj. Dacă nu era vorba de Craiova poate că nu luam niciodată o astfel de decizie”, a declarat Eugen Neagoe, pentru prosport.ro.

Recomandări
  • Dumitru Dragomir aplaudă numirea lui Eugen Neagoe
  • Ce a declarat fostul șef LPF

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și