Închide meniul

Dumitru Dragomir, mesaj teribil de tranşant legat de „perla” lui Gigi Becali de la FCSB: „A ajuns zero”

Bogdan Stănescu Publicat: 12 noiembrie 2023, 12:16

Reclamă
Dumitru Dragomir, mesaj teribil de tranşant legat de „perla lui Gigi Becali de la FCSB: „A ajuns zero

Dumitru Dragomir, mesaj teribil de tranşant legat de "perla" lui Gigi Becali

Dumitru Dragomir / Hepta

Dumitru Dragomir a comentat situaţia lui Octavian Popescu, „perla” de 20 de ani a lui Gigi Becali de la FCSB. „Oracolul din Bălceşti” a încercat să îşi explice ce se întâmplă cu Tavi Popescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dragomir a subliniat că el se aşteaptă ca Tavi Popescu să îşi revină. Totodată, fostul şef al LPF i-a transmis lui Becali că nu îl ajută deloc pe jucător să îl ameninţe.

Dumitru Dragomir, mesaj teribil de tranşant legat de „perla” lui Gigi Becali de la FCSB: „A ajuns zero”

”Jucători de mare valoare sunt pe cale de dispariție, sunt puși în cap. Dintr-o viitoare mare vedetă, dintr-un mare fotbalist, Octavian Popescu a ajuns zero. Ori iubește prea mult, ori viață nesportivă, ori cu moralul este la pământ din anumite cauze și trebuie văzut acest lucru.

Degeaba îl ameninți, pe un copil nu poți să-l ții numai în amenințări. Faptul că a plâns după meci arată că din punct de vedere nervos este la pământ copilul. Orice om poate fi recuperat cu puțină îngăduință, cu răbdare, nu să dai cu biciul. Cu biciul nu faci nimic.

Faptul că Gigi Becali și-a pierdut răbdarea cu el nu sună bine pentru jucător, dar nici pentru Gigi. Eu mă aștept totuși ca acest copil să-și revină. N-a pus masă musculară pe el pentru că nu a fost lucrat”, a declarat Dumitru Dragomir pentru fanatik.ro.

Reclamă

Gigi Becali a anunţat ce se va întâmpla de acum înainte cu Tavi Popescu, după ce a fost scos la pauză cu Petrolul

Gigi Becali a anunţat ce se va întâmpla de acum înainte cu Tavi Popescu. „Perla” FCSB-ului a părăsit terenul la pauză în meciul cu Petrolul, la scorul de 2-0.

Becali consideră că şi schimbarea lui Tavi Popescu, ce a fost înlocuit cu Miculescu, a dus la un asemenea rezultat fiindcă FCSB nu a mai controlat jocul.

Eu trag niște concluzii. Băi, Tavi Popescu, chiar dacă nu e în formă, lasă-l pe jucătorul valoros în teren. O să-ți țină posesia. Dacă îl bagi pe unul nevaloros, nu face nici faza ofensivă, nici defensivă și n-ai posesia.

Reclamă 4 / 0/3

Am învățat și eu asta acum. Lasă jucătorul de calitate în teren! Tot pasează, driblează. Am băgat pe Ganea, pe Miculescu, pe Compagno și mingea nu mai era la noi. Niciunul dintre cei trei nu avea tehnică.

Nu-l scot pe Tavi pentru că trebuie să fie mingea la mine”

De acum încolo, așa o să fac! Mi-a zis MM că n-are cum să fie mingea la mine dacă n-am jucători valoroși în teren. Tu vrei să ții de scor, dar ei nu fac nici faza defensivă bine pentru că se ascund de joc. Și nu fac nici posesia ca să apere rezultatul. Sunt mulți care se ascund de joc, nu le dau nume, dar eu i-am văzut. O să vedeți în vară cine se ascunde și cine nu. Nu vreau să zic acum.

Nu-l scot pe Tavi pentru că trebuie să fie mingea la mine. Dacă îl bag pe Ganea, nu mai e mingea la mine și nici nu se apără. A jucat nu știu câte minute și n-a trecut mingea pe la el deloc. Vezi câte atingeri are și îți dai seama de el. De câte ori s-a întâlnit cu mingea? A fugit de minge. Înseamnă că n-ai valoare, ți-e frică!

Băluță s-a cerut el. Îl scoateam eu vreodată? E mereu mingea la el. De ce e mingea mereu la el? Pentru că fuge după ea. Când e la adversari se duce să o ia și apoi se demarcă. Du-te, mă, caută mingea dacă iubești mingea și ești fotbalist. Uită-te câte mingi au ajuns la Ganea! El se ascunde. Mie îmi plăcuse de el, dar la FCSB e greu de jucat”, a declarat Gigi Becali, pentru sursa citată.

 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” 18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY 17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri Vezi toate știrile
Citește și