Închide meniul

Dumitru Dragomir, noi „săgeţi” către Mihai Stoica după West Ham – FCSB 3-1: „Să îi facă raport clar lui Gigi Becali!”

Dragoș Vasile Publicat: 9 septembrie 2022, 17:05

Dumitru Dragomir, noi „săgeţi către Mihai Stoica după West Ham – FCSB 3-1: „Să îi facă raport clar lui Gigi Becali!

Dumitr Dragomir, acuzaţii dure. Ce spune despre situaţia de la FCSB

Dumitru Dragomir şi Mihai Stoica / Colaj Hepta

  • Dumitru Dragomir, noi „săgeţi” către Mihai Stoica după West Ham – FCSB 3-1
  • Mesajul transmis de fostul şef de la LPF

Dumitru Dragomir a lansat noi „săgeţi” către Mihai Stoica după West Ham – FCSB 3-1. Fostul şef de la LPF este de părere că managerul general al vicecampioanei ar trebui să îi facă un raport clar lui Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dumitru Dragomir a ieşit la atac după un nou eşec al FCSB-ului. Echipa lui Nicolae Dică a câştigat un singur meci în Liga 1, iar în Conference League a debutat cu stângul.

Dumitru Dragomir, noi „săgeţi” către Mihai Stoica după West Ham – FCSB 3-1

„Eu v-am mai spus că Gigi are gura mare, dar prost nu este. I-a lăsat pe ăștia să facă ce vor la echipă și a și băgat un sac de bani în transferuri. Nu a mai vorbit deloc aiurea, nu le-a mai făcut schimbări, i-a lăsat în pace. Dar, până când?

Reclamă

În campionat FCSB este o glumă de echipă, iar la Londra jucătorii lui Dică au avut o cădere sub orice critică după minutul 65. Iar Dică a greșit rău de tot tactic. Meme trebuie să îi facă un raport clar și corect lui Gigi și să nu îi spună doar ce vrea Gigi Becali să audă. Poate ne spune și nouă Meme sau Dică de ce a fost schimbat Compagno?

Meme răspunde pentru tot în fața lui Gigi, chiar și pentru tactica pe care o aplică Dică!

Voi nu ați văzut că ăia doi sau chiar trei apărători care stăteau pe Compagno, după ce a ieșit italianul, au venit peste ai noștri? Păi, Miculescu poate să joace atacant central la nivelul ăsta? Puteai să-l lași si singur că pe ploaia aia tot nu făcea mare brânză ca atacant central.

Reclamă

Îi transmit lui Meme că sunt băiat finuț și nu mă pun să dau în el… Aș avea multe de zis, dar nu e frumos să dai în omul care e căzut. Meme are și el o vină. El e șeful echipei, el răspunde pentru tot în fața lui Gigi, chiar și pentru tactica pe care o aplică Dică. Dar acum tac și vreau să îi demonstrez lui Meme că eu, Dumitru Dragomir, nu sunt un om ranchinos față de el. M-a atacat atunci urât și nici măcar nu a ținut cont de vârsta mea”, a răbufnit Dumitru Dragomir, potrivit prosport.ro.

EXCLUSIV | Dumitru Dragomir, replică dură pentru Mihai Stoica

Dumitru Dragomir a avut o nouă replică tare pentru Mihai Stoica, în scandalul dintre cei doi care a pornit după FCSB – Viking 1-2, din turul play-off-ului Conference League. Fostul şef de la Ligă l-a numit „un nimeni” pe oficialul roş-albaştrilor.

„Nu pot să dezvolt foarte mult, pentru că e prieten cu fiul meu. Nici nu ştiu cum Dumnezeu s-a împrietenit cu fiul meu. Mă tot bate fiul meu la cap să-l las în pace pe Meme. Vă daţi seama ce am eu strânse despre oamenii din fotbal, în decursul vieţii. Să mă iertaţi că spun, dar eu am o minte sclipitoare, pe onoarea mea. Mă ajută deocamdată creierul.

Reclamă 4 / 0/3

Din senin, eu am spus exact ce a fost, că adversarul a jucat 5-4-1, că au lăsat spaţiile libere pe margini ca să centreze, s-au pus pe 16 metri şi unde dădeai cu mingea erau ei primii. Noi aveam 2-3, ei aveau 9 în permanenţă. Şi i-a sărit ţandăra lui Mihai Stoica. Nu am înţeles de ce, că nu i-am pomenit numele, nu am zis nimic. Am zis că a fost haos în echipă şi a fost haos. Mă, a câştigat meciul şi nu ştiu eu? Au câştigat meciul cu o tactică specială şi nu ştiu eu? O echipă de divizia B de la noi din România ne-a bătut.

Am văzut unii analişti spunând că a jucat bine Steaua. Băi, sunteţi nebuni? Nu mai ştim nimic din fotbal? Păi îl criticăm pe Dan Petrescu când face un 0-0 şi 1-0, dar are rezultate, dar le daţi apă la moară altora, la care e un haos total, nici nu mai înţelegi dacă mai e fotbal. Vă daţi seama ce era la gura mea, dar mi-a dat fiul telefon să-mi zică să-l las în pace că e prieten cu mine. Înainte îmi spunea să mai zic ceva de bine de Mihai Stoica şi eu l-am propus pe la Ligă.

Ce război să am eu cu Meme Stoica? Cine e Meme Stoica? Eu, care am condus fotbalul 40 de ani, am fost numai preşedinte. El a fost vreodată preşedinte? Am fost de meserie antrenor şi nu am voie să vorbesc, că îmi spune mie un nimeni că nu am voie să vorbesc. Îl las în pace din două motive. Unul, din cauza fiului meu. Al doilea, nu merită Gigi Becali să îi fac scandal înainte de meciul ăsta”, a spus Dragomir, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:57 Bernadette Szocs şi Eliza Samara reprezintă România la WTT Champions Incheon 2024 (27-31 martie), live în AntenaPLAY 20:54 Răzvan Raț a tras un semnal de alarmă, după amicalele naționalei: „Jucătorii trebuie să se impună la echipele de club!” 20:45 VideoGeneraţia actuală creşte generaţia următoare! Alibec, Stanciu şi Drăguşin sunt idoli pentru jucătorii de la naţionalele mici 20:18 „E o plamă dată fotbalului!” Dinamo, comunicat fulger după ce va juca patru meciuri fără spectatori! „Câinii” se revoltă 20:05 Ionel Dănciulescu, reacție vehementă după ce Dinamo și UTA au primit sancțiuni uriașe: „Mi se pare absurd!” 19:58 Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!” 19:50 David Popovici visează la o medalie la Jocurile Olimpice! Anunţul făcut de Camelia Potec: „Ştie ce înseamnă să fii cel mai bun!” 19:50 UTA va face apel după decizia drastică a Comisiei de Disciplină! Oficialii, atac dur la adresa suporterilor 19:33 VIDEOFlorin Prunea, „cucerit” de Ianis Hagi după Columbia – România 3-2: „Le-a dat de gândit celor de la Alaves!” 19:23 „Edi Iordănescu s-a gândit la Alex Chipciu?” Răspunsul dat imediat de un oficial FRF Vezi toate știrile
Pe același subiect
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”
Dumitru Dragomir ştie cine nu trebuie să lipsească din echipa României la EURO 2024: "Nu ai cum să îl ţii rezervă. Are foame"
AntenaPLAY • 15:53
Dumitru Dragomir ştie cine nu trebuie să lipsească din echipa României la EURO 2024: „Nu ai cum să îl ţii rezervă. Are foame”
Mihai Stoica, verdict despre grupa României la EURO!
Echipa naţională • 15:45
Mihai Stoica, verdict despre grupa României la EURO! Oficialul FCSB-ului a râs de un adversar al nostru: „E de vârstă cu mine”
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia - România
Extra • 12:28
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia – România! Ce banner au afişat
Vestea teribilă primită la azil de Irinel Columbeanu!
Diverse • 11:36
FOTO
Vestea teribilă primită la azil de Irinel Columbeanu! Lovitură imensă pentru fostul afacerist, după ce Gigi Becali l-a refuzat