Închide meniul
EXCLUSIV

Dumitru Dragomir, o nouă replică tare pentru Mihai Stoica: „E un nimeni! Vă daţi seama ce am eu strânse despre oamenii din fotbal, în decursul vieţii”

Dan Roșu Publicat: 22 august 2022, 14:01 / Actualizat: 22 august 2022, 15:06

Reclamă
Dumitru Dragomir, o nouă replică tare pentru Mihai Stoica: „E un nimeni! Vă daţi seama ce am eu strânse despre oamenii din fotbal, în decursul vieţii

Dumitru Dragomir, o nouă replică tare pentru Mihai Stoica

Dumitru Dragomir, o nouă replică tare pentru Mihai Stoica / Antena Sport

Dumitru Dragomir a avut o nouă replică tare pentru Mihai Stoica, în scandalul dintre cei doi care a pornit după FCSB – Viking 1-2, din turul play-off-ului Conference League. Fostul şef de la Ligă l-a numit „un nimeni” pe oficialul roş-albaştrilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Nu pot să dezvolt foarte mult, pentru că e prieten cu fiul meu. Nici nu ştiu cum Dumnezeu s-a împrietenit cu fiul meu. Mă tot bate fiul meu la cap să-l las în pace pe Meme. Vă daţi seama ce am eu strânse despre oamenii din fotbal, în decursul vieţii. Să mă iertaţi că spun, dar eu am o minte sclipitoare, pe onoarea mea. Mă ajută deocamdată creierul.

Din senin, eu am spus exact ce a fost, că adversarul a jucat 5-4-1, că au lăsat spaţiile libere pe margini ca să centreze, s-au pus pe 16 metri şi unde dădeai cu mingea erau ei primii. Noi aveam 2-3, ei aveau 9 în permanenţă. Şi i-a sărit ţandăra lui Mihai Stoica. Nu am înţeles de ce, că nu i-am pomenit numele, nu am zis nimic. Am zis că a fost haos în echipă şi a fost haos. Mă, a câştigat meciul şi nu ştiu eu? Au câştigat meciul cu o tactică specială şi nu ştiu eu? O echipă de divizia B de la noi din România ne-a bătut.

Dumitru Dragomir, o nouă replică tare pentru Mihai Stoica

Am văzut unii analişti spunând că a jucat bine Steaua. Băi, sunteţi nebuni? Nu mai ştim nimic din fotbal? Păi îl criticăm pe Dan Petrescu când face un 0-0 şi 1-0, dar are rezultate, dar le daţi apă la moară altora, la care e un haos total, nici nu mai înţelegi dacă mai e fotbal. Vă daţi seama ce era la gura mea, dar mi-a dat fiul telefon să-mi zică să-l las în pace că e prieten cu mine. Înainte îmi spunea să mai zic ceva de bine de Mihai Stoica şi eu l-am propus pe la Ligă.

Ce război să am eu cu Meme Stoica? Cine e Meme Stoica? Eu, care am condus fotbalul 40 de ani, am fost numai preşedinte. El a fost vreodată preşedinte? Am fost de meserie antrenor şi nu am voie să vorbesc, că îmi spune mie un nimeni că nu am voie să vorbesc. Îl las în pace din două motive. Unul, din cauza fiului meu. Al doilea, nu merită Gigi Becali să îi fac scandal înainte de meciul ăsta”, a spus Dragomir, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reclamă
Reclamă

Mihai Stoica, duel de la distanţă cu Dumitru Dragomir

Managerul general al FCSB şi fostul preşedinte al LPF sunt în centrul unui scandal de proporţii. „Mitică” Dragomir a dat de pământ cu conducătorul roş-albaştrilor. „I-a mâncat banii lui Gigi Becali degeaba”, a spus acesta. Mai mult, l-a şi jignit pe Mihai Stoica. Managerul general al FCSB a avut o nouă replică pentru Dragomir.

„N-am cum să întrețin o polemică cu acest personaj. În plus, țin prea mult la Bogdan Dragomir. Până la urmă, e loc pe planetă și pentru atârnători, slugi, sifoane și măscărici”, a scris Mihai Stoica pe Facebook.

Dumitru Dragomir, o nouă replică tare pentru Mihai Stoica

„Nu mă interesează ce spun unele slugi din fotbalul românesc. Nu a fost niciodată un conducător Meme Stoica pentru a putea vorbi cu mine. La Galați a fost atârnător, la Steaua a fost o slugă, din cauza căreia de cinci ani clubul nu ia niciun titlu.

Reclamă

El crede că dacă este acid și spune că nu mă pricep are vreo valoare… Eu sunt de meserie și antrenor, cu școală. El e vorbitor, vorbește mult și prost.

I-a mâncat banii lui Gigi Becali degeaba. Știe el Gigi probabil de ce îl ține pe acolo. Că dacă nu faci nimic și nu iei titlul cinci ani, nu îl ține pentru performanță.

Îl pune să vorbească prostii… Unde a fost ultima dată (n.r. se referă la pușcărie) nu cred că a învățat să vorbească așa. Dacă a fost obraznic cu mine, am să îi dau câteva ștachii de acum înainte, cu probe, ca altădată să știe să respecte un om care se pricepe la fotbal, care a condus fotbalul profesionist și care nu a fost sluga nimănui niciodată.

Îmi vine ca o mănușă acest scandal pentru că duceam lipsa unui cancan de acum înainte. Să vedem dacă rezistă la tăvăleală! Și el și alții din jurul lui… De acum înainte revin puternic, pe turnantă, în declarații.

Așa, pentru cultura lui… Am spus că adversarul a jucat 5-4-1 și ei aveau doar un singur vârf între cei 9 fotbaliști ai adversarei. Altădată să fie atent la ce spun. Și am mai spus că antrenorul Dică poate nu a avut timp, încă, să pregătească echipa așa cum și-ar dori”, a declarat Dumitru Dragomir pentru prosport.ro.

Mihai Stoica, mesaj pentru Dumitru Dragomir: „Stai pe şantierele tale”

Reacţia fostului conducător al fotbalului românesc vine la scurt timp după ce MM i-a cerut lui Dumitru Dragomir să nu mai analizeze jocul lui FCSB.

„Vorbeşte Dumitru Dragomir de toată lumea că n-are ce să facă. Stai domne pe şantierele tale şi vezi de treabă că ai 80 de ani aproape!

A condus o ligă şi ce făcea? Venea la serviciu, dar a făcut ceva să vorbeasca de tactică, zici că si antrenor şi fotbalist a fost, te doare capul, le-a făcut pe toate.

Dar nici nu mă interesează ce spune Dumitru Dragomir… a ajuns și el să facă analiză tactică. Tot ce spune e un nonsens, habar n-are. Cum am dat golul? Centrare senzațională Pantea, lovitură de cap Miculescu, bară. Nu înțeleg nimic din ce spune. E haos în gândirea lui.

Nu știe nimic. În ce calitate vorbește? În timp ce vorbea, se juca meciul, se auzea rumoarea. Niciodată nu o să ajung să comentez ce spune un om care habar n-are. Cinci în spate? Ce cinci în spate? Niciun cinci în spate. A zis că am jucat noi cu 5„, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
10:54

Raul Rusescu, uluit de evoluţia FCSB-ului cu RFS: „Nu mă aşteptam la acest scor”! Pe cine a remarcat de la campioana României

10:51

Darius Olaru, anunţ despre plecarea de la FCSB! Ce a declarat imediat după „dubla” spectaculoasă din meciul cu RFS

10:43

Al Ahly – Zamalek, 21:00, LIVE VIDEO. Echipa care s-a luptat cu Rapid pentru Aaron Boupendza joacă cu trofeul pe masă

10:34

„O ruşine!” Radu Drăguşin, distrus de englezi după eliminarea din Tottenham – Qarabag 3-0: „Era momentul lui!”

10:18

„Nu suntem de acord cu locul 2!” Mihai Stoica, reacţie euforică după ce FCSB a dat recital cu RFS! Detaliul remarcat

10:11

VIDEOIoana Sîngeorzan – Park Gahyeon 1-3, în AntenaPLAY! Andreea Dragoman, victorie dramatică la China Smash 2024

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 4 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 5 Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii 6 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui”
Citește și