Închide meniul

Dumitru Dragomir râde de Elias Charalambous: „Avea aceeaşi poziţie ca a lui Strizu!”

Cosmin Olteanu Publicat: 3 aprilie 2023, 16:52

Reclamă
Dumitru Dragomir râde de Elias Charalambous: Avea aceeaşi poziţie ca a lui Strizu!”

Dumitru Dragomir râde de Elias Charalambous

Elias Charalambous, în cadrul unei conferințe de presă / foto FCSB TV

Dumitru Dragomir râde de Elias Charalambous, după ce a fost numit pe postul de antrenor principal de la FCSB! În prezent, FCSB se află pe locul 3 din play-off-ul Ligii 1, cu 30 de puncte obținute.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal l-a ironizat pe Charalambous, spunând că, la prima conferință de presă, a avut acceași poziție ca cea a lui Leo Strizu.

Dumitru Dragomir râde de Elias Charalambous

Totodată, Dumitru Dragomir nu crede în spusele lui Charalambous, care a anunțat că el va lua toate deciziile la FCSB.

„Poate este singurul care a cedat ofertei. Nu ştiu. Tot Pintilii este cel care conduce. Charalambous avea aceeaşi poziţie ca a lui Strizu, l-am văzut în poze. Exact poziţia lui Strizu. Este normal să comande ăla care are banii.

Hai, mă, lăsaţi-mă, cum puteţi să credeţi că el se ocupă? Şi dacă se jură acum pe nu ştiu ce, n-are cum, n-are starea necesară să se oprească Gigi. El a fost învăţat să comande. Nu există, e viaţa lui. Îi iei viaţa?

Reclamă

Sunt banii lui, munciţi. Charalambous spune astea pentru că nu l-a învăţat nimeni. Cel mai bine ar fi să pui batista pe ţambal: o să vedem ce o să facem, ce o să dregem. Se dă el rotund că face… Face pe dracu’!

Nu se face de râs. Eu cred că nimeni nu s-a făcut de râs. Ce spune de la Biblie încoace: trebuie să execuţi ordinele patronului. Aşa e în capitalism, mai ales în cel nenorocit, din ultima sută de ani.

Dacă eu te plătesc pe tine… La stat este altceva. Dar la patron… dacă eşti la mine şi te rog să ai grijă de cutare, vorbeşti frumos şi dacă tu îmi spui «Du-te, mă, de aici!», mâine nu mai eşti. Nu mai iei 10.000 salariu.

Reclamă 4 / 0/3

Iei 2.000 în altă parte. Eu am reuşit în viaţă cu gura mare, dar cu bunătate. În aşa fel încât nu am luat personalitatea”, a declarat Dumitru Dragomir, pentru fanatik.ro.

Ce a spus Elias Charalambous

Elias Charalambous a dezvăluit faptul că a avut o discuție care a durat doar zece minute cu Gigi Becali, înainte să semneze cu FCSB.

„L-am întâlnit pe domnul Becali o dată, timp de 10 minute. Asta a fost tot. Nu m-a sunat. Nu a venit la antrenament. El lasă antrenorul să-și facă treaba. Am cunoscut o persoană foarte bună și sunt recunoscător pentru asta.

Este un nume mare în România, ajută mulți oameni. Nu are rost să vorbim despre acest lucru, ci despre fotbal. Ce mi-a zis domnul Becali? Că este fericit să mă aibă în club, să îmi fac treaba și mi-a urat să câștig campionatul. Asta trebuie să facem. Ar fi foarte fericit dacă am câștiga campionatul.

A fost primul lucru pe care l-am lămurit cu clubul. Trebuie să am toată responsabilitatea și să iau toate deciziile. Dacă nu s-ar fi putut, nu aș fi fost aici și nu v-aș fi vorbit din această poziție. Vreau să fie clar din prima zi că îmi doresc să vorbesc despre fotbal, nu despre altceva”, a declarat Elias Charalambous, în cadrul unei conferințe de presă.

În primul pe meci pe banca FCSB-ului, Elias Charalambous o va întâlni, în deplasare, pe Sepsi Sfântu Gheorghe. Partida este programată astăzi, de la ora 20:30, și va putea fi urmărită, în format live text, pe AS.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:03 VIDEO„Made in Romania”, varianta Parma! Imagini de senzaţie cu Dennis Man şi Valentin Mihăilă 21:38 „Nu mai pot să stau în poartă!” Ionuț Gurău și-a făcut praf colegii după UTA – FCU Craiova 3-1! Război în vestiarul oltenilo 21:30 LIVE TEXTUniversitatea Craiova – FCSB 1-0. Raul Silva a deschis rapid scorul! Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei 21:25 Eugen Trică, după ce FCU Craiova a pierdut cu UTA şi e pe ultimul loc în Liga 1: „Un vis urât, îmi cer scuze” 21:17 Jaqueline Cristian, victorie în prima rundă a calificărilor al turneului de la Roma! A învins-o pe Hailey Baptiste în 3 seturi 20:45 Toate scenariile prin care Dinamo se salvează de la retrogradare. „Câinii” au nevoie de un miracol în ultima etapă 20:41 Mircea Rednic e în culmea fericirii după ce a câştigat play-out-ul şi avertizează Dinamo: „Ajutaţi-vă voi, nu m-aţi susţinut” 20:22 U Cluj a realizat un transfer înainte de finalul sezonului! Prima întărire pentru Ioan Ovidiu Sabău 19:58 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out înaintea ultimei etape 19:46 „O să ajung în București!” Jose Mourinho, mesaj fabulos pentru Gică Popescu! Ce i-a transmis „The Special One” Vezi toate știrile
Citește și