Închide meniul

Dumitru Dragomir, reacţie fabuloasă despre Gigi Becali după FCSB – Universitatea Craiova 2-0: „Am vreo datorie la el?”

Bogdan Stănescu Publicat: 7 aprilie 2024, 22:42 / Actualizat: 7 aprilie 2024, 23:45

Reclamă
Dumitru Dragomir, reacţie fabuloasă despre Gigi Becali după FCSB – Universitatea Craiova 2-0: „Am vreo datorie la el?

Dumitru Dragomir, reacţie fabuloasă despre Gigi Becali după FCSB - Universitatea Craiova 2-0

Dumitru Dragomir / AntenaSport

Dumitru Dragomir a avut o reacţie fabuloasă despre Gigi Becali după FCSB – Universitatea Craiova 2-0. Fostul şef al LPF s-a arătat nemulţumit de nivelul fotbalului prestat în derby-ul de pe Arena Naţională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Oracolul din Bălceşti” consideră că Universitatea Craiova s-a bătut singură în derby. FCSB a ajuns la 10 puncte avans faţă de echipa lui Neluţu Varga şi faţă de cea a lui Mihai Rotaru.

Dumitru Dragomir, reacţie fabuloasă despre Gigi Becali după FCSB – Universitatea Craiova 2-0: „Am vreo datorie la el?”

S-au bătut singuri. N-au putut. Craiova nu e echipă care să ia campionatul, dar nici rea. Pe viitor pot face o echipă bună, să știți. S-au bătut singuri, de asta îmi pare rău. Şi fotbalul nu a fost la un nivel foarte ridicat.

Mă aşteptam să fie stadionul plin şi fotbal bun. Pe viitor sper că va fi mai bine. Vă doresc să fiţi sănătoşi.

(n.r. Ce îi veţi transmite lui Gigi Becali când veţi vorbi cu dânsul la telefon?) Păi de ce să vorbesc cu el, am vreo datorie la el? Vă pup, pa”, le-a transmis Dumitru Dragomir jurnaliştilor la plecarea de pe Arena Naţională.

Reclamă

Dumitru Dragomir a dat verdictul în privinţa titlului!

Fostul şef LPF e convins că echipa patronată de Gigi Becali nu mai poate rata titlul în acest sezon.

Steaua (n.r.: FCSB) a jucat bine, a avut axul terenului bine pus la punct.

Cei 2 fundași centrali au jucat foarte bine, mi-a plăcut cum a jucat și «Minculescu» (n.r.: Miculescu) din punct de vedere tactic. Tavi Popescu n-a spart gura târgului. Apărarea bună.

Reclamă 4 / 0/3

FCSB campioană, da. Categoric. Fără probleme”, a subliniat „Oracolul din Bălceşti”.

Gigi Becali a anunţat 5 transferuri la FCSB: „Vom lua sigur!” Anunţul de ultimă oră făcut

FCSB a câştigat cu 2-0 derby-ul cu Universitatea Craiova şi s-a distanţat la 10 puncte în fruntea clasamentului din Liga 1, cu 7 etape înainte de final. Florinel Coman a marcat un gol din lovitură liberă şi a provocat şi un autogol.

Gigi Becali a avut o primă reacţie după ce FCSB s-a distanţat la 10 puncte în fruntea clasamentului. Patronul de la FCSB a anunţat 5 transferuri.

Nu mai vreau să mă mândresc. Eu am spus şi înainte de Rapid şi m-am bazat pe valoarea echipei. Este jucător exponenţial Lixandru. Eu aveam nevoie de un duş rece cu Rapid ca să termin cu trufia. Eu m-am bazat pe valoarea echipei. Nu numai control, am avut şi ocazii. Vreau un atacant pe care o să îl cumpărăm, mai vreau unul în dreapta. Tavi e bunicel, dar nu e ceea ce vreau eu pentru Europa. Vor veni 3-4 jucători. Am vorbit cu MM. Trebuie să luăm 5 jucători”, a spus Gigi Becali la digisport.ro.

Victor Becali a plecat de la FCSB – Universitatea Craiova şi a vorbit de transferul lui Florinel Coman! Ce a spus de Gigi Becali!

Victor Becali a plecat de la FCSB – Universitatea Craiova şi a vorbit de transferul lui Florinel Coman! Cunoscutul impresar nu e foarte optimist în privinţa unui posibil transfer al lui Coman.

Şeptarul FCSB-ului a făcut un nou meci mare cu echipa lui Mihai Rotaru. El a deschis scorul din lovitură liberă, apoi a provocat un autogol. Practic, Coman a fost implicat decisiv în ambele goluri ale meciului.

(n.r.: despre transferul lui Florinel Coman) Depinde dacă cineva este dispus să plătească banii pentru el.

Reclamă

El are 26 de ani. Nu înseamnă că nu poate plăti cineva banii pe el, dar, de regulă, la noi jucătorii tineri se vor vinde mai repede. Adică 19-20 de ani.

(n.r.: despre schimbările făcute de Gigi Becali) Dacă ia campionatul… Se tot discută despre problema asta. Omul e asumat. Nu a ascuns niciodată. Poate sunt patroni de cluburi care se implică mai mult şi nu-şi asumă. El şi-a asumat tot timpul.

Cine vine la Steaua (n.r.: FCSB) ştie care e politica Stelei (n.r.: a FCSB-ului).

Nu încerc să îl conving, numai el se poate convinge”, a declarat Victor Becali în timp ce părăsea Arena Naţională.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 Vezi toate știrile
Citește și