Închide meniul

Victor Becali a plecat de la FCSB – Universitatea Craiova şi a vorbit de transferul lui Florinel Coman! Ce a spus de Gigi Becali!

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 7 aprilie 2024, 22:27

Victor Becali a plecat de la FCSB – Universitatea Craiova şi a vorbit de transferul lui Florinel Coman! Ce a spus de Gigi Becali!

Victor Becali a plecat de la FCSB - Universitatea Craiova şi a vorbit de transferul lui Florinel Coman!

Victor Becali a făcut declaraţii la plecarea de pe Arena Naţională / AntenaSport

Victor Becali a plecat de la FCSB – Universitatea Craiova şi a vorbit de transferul lui Florinel Coman! Cunoscutul impresar nu e foarte optimist în privinţa unui posibil transfer al lui Coman.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Şeptarul FCSB-ului a făcut un nou meci mare cu echipa lui Mihai Rotaru. El a deschis scorul din lovitură liberă, apoi a provocat un autogol. Practic, Coman a fost implicat decisiv în ambele goluri ale meciului.

Victor Becali a plecat de la FCSB – Universitatea Craiova şi a vorbit de transferul lui Florinel Coman! Ce a spus de Gigi Becali!

(n.r.: despre transferul lui Florinel Coman) Depinde dacă cineva este dispus să plătească banii pentru el.

El are 26 de ani. Nu înseamnă că nu poate plăti cineva banii pe el, dar, de regulă, la noi jucătorii tineri se vor vinde mai repede. Adică 19-20 de ani.

(n.r.: despre schimbările făcute de Gigi Becali) Dacă ia campionatul… Se tot discută despre problema asta. Omul e asumat. Nu a ascuns niciodată. Poate sunt patroni de cluburi care se implică mai mult şi nu-şi asumă. El şi-a asumat tot timpul.

Reclamă

Cine vine la Steaua (n.r.: FCSB) ştie care e politica Stelei (n.r.: a FCSB-ului).

Nu încerc să îl conving, numai el se poate convinge”, a declarat Victor Becali în timp ce părăsea Arena Naţională.

FCSB – Universitatea Craiova 2-0. „Roş-albaştrii” au ajuns la 10 puncte de locul 2!

FCSB – Universitatea Craiova 2-0, derby-ul etapei a treia din play-off, a fost în format live text, pe AS.ro. „Roş-albaştrii” au câştigat fără emoţii şi s-au distanţat la 10 puncte de locul 2 în Liga 1.

Reclamă 4 / 0/3

CFR Cluj şi Universitatea Craiova, echipele de pe locurile 2 şi 3, se află la 10 puncte în spatele liderului autoritar, FCSB.

Florinel Coman a deschis scorul în minutul 28, dintr-o lovitură liberă. Popescu a atins mingea, dar nu a putut să o apere.

În minutul 33, Coman a provocat autogolul lui Vlădoiu, centrând la un corner de pe partea stângă.

FCSB – Universitatea Craiova 2-0

FCSB: Târnovanu – Crețu, Ngezana, Chiricheș, Radunovic – Lixandru, Șut, Olaru – Oct. Popescu, Miculescu, Fl. Coman

Rezerve: Udrea, Vlad, Dawa, Haruț, Pandele, Nana Antwi, Toma, Alhassan, Radaslescu, Popa

Antrenor: Elias Charalambous

CSU Craiova: Popescu – Vlădoiu, Maldonado, Badelj, Căpățină – Crețu, Mekvabishvili, Houri – Baiaram, Blesa, Ivan

Reclamă

Rezerve: Lazar, Soiri, Da Silva, Screciu, Bancu, Mateiu, Kozulj, Danciu, Bana, Cîmpanu, Koljic
Antrenor:
 Ivaylo Petrev

FCSB are 3 victorii din primele 3 partide disputate în play-off. „Roş-albaştrii” merg perfect în play-off, după ce s-au aflat pe primul loc şi la finalul sezonului regular.

„S-a rupt” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Universitatea Craiova!

„S-a rupt” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Universitatea Craiova! Liderul peluzei Nord, Gheorghe Mustaţă, dezvăluia câte bilete se vânduseră deja cu o zi înainte de meciul dintre FCSB şi Universitatea Craiova.

„Am ajuns la aproximativ 30.000 de bilete vândute. Fără câteva sute, sunt 30.000 de bilete date. Sper ca mâine să vină foarte multă lume la stadion. Mâine, casele sunt deschise până la ora 11:00.

Astăzi se mai vând bilete online. Suporterii își pot procura bilete online până mâine la ora 19:00. Sper să fim 35-40.000. Probabil că dacă batem mâine 80% suntem campioni. Totuși, important e să rămânem cu picioarele pe pământ și să luăm titlul cu numărul 27”, declara Gheorghe Mustaţă pentru fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
Vezi toate știrile
Citește și