Închide meniul

Dumitru Dragomir, semnal de alarmă pentru Octavian Popescu: „Dacă nu e pregătit pentru presiunea asta, să se lase de fotbal!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 10 octombrie 2022, 8:32

Dumitru Dragomir, semnal de alarmă pentru Octavian Popescu: „Dacă nu e pregătit pentru presiunea asta, să se lase de fotbal!

Mihai Stoica, anunț despre starea lui Octavian Popescu înainte de CFR Cluj - FCSB

Octavian Popescu, într-un meci pentru FCSB / Profimedia

Dumitru Dragomir a tras un semnal de alarmă pentru Octavian Popescu, după Petrolul – FCSB, scor 0-2, meci din etapa a 13-a a Ligii 1. Fostul preşedinte al LPF a avertizat „perla” lui Gigi Becali că trebuie să îşi revină rapid la nivelul de sezonul trecut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Mitică” Dragomir încă nu îşi explică cum a ajuns FCSB să fie clasată pe locul 12 în Liga 1, chiar şi după victoria de la Ploieşti. Roş-albaştrii tocmai au înregistrat primul succes în deplasare.

Dumitru Dragomir, semnal de alarmă pentru Octavian Popescu

Billel Omrani şi Andrea Compagno au fost remaracţii fostului conducător al fotbalului românesc în meciul FCSB – Petrolul, jucat cu „casa închisă”.

Un meci bunicel, cei de la Petrolul atât au putut. Au alergat, s-au zbătut. Eu stau să mă gândesc cum Steaua (n.r. FCSB) e pe acest loc cu jucătorii ăștia. E rușinos… Echipa asta nu ar trebui să coboare niciodată mai jos de locul 3. Au legat două meciuri câștigate. Dacă leagă 5-6, atunci într-adevăr începi să vorbești despre o echipă. Acum vorbești doar despre un lot de jucători.

Azi au putut să alerge și nu a mai fost haos la mijlocul terenului. Au pasat bine. Petrolul nu a putut! Diferența de valoare între jucătorii celor două echipe este evidentă, ce să mai spunem. Orice rezervă de la FCSB este titular la toate echipele din România, în afară de CFR Cluj.

Reclamă

Omrani mi s-a părut destul de greoi, dar știe, acolo, în gura porții. Și el, dar și Compagno. Dă bine cu capul, creează spații. Nu e jucător rău dacă e înțeles. Nu e grozav, dar nu e jucător rău”, a declarat Dumitru Dragomir pentru gsp.ro.

Dragomir se aşteaptă ca Octavian Popescu să îşi recapete postul de titular la FCSB. A ţinut totuşi să îl avertizeze pe atacantul de 19 ani, pe care patronul vicecampioanei cerea 50 de milioane de euro.

Ușor-ușor va reveni și va juca titular. L-au bramburit antrenorii și pe el, așa cum au stricat și alți jucători din țara asta. Dacă nu e pregătit pentru presiunea asta, să se lase de fotbal! Fără presiune nu poți juca fotbal. De la patron, până la ultimul spectator, toți pun presiune„, a ţinut să anunţe Dumitru Dragomir.

Reclamă 4 / 0/3

Octavian Popescu a fost ţinut de Nicolae Dică pe bancă, în meciul cu Petrolul, până în minutul 82. Tânărul atacant a intrat în locul lui Billel Omrani.

Petrolul – FCSB 0-2. Nicolae Dică şi-a salvat postul cu prima victorie în deplasare

Joyskim Dawa a marcat în prelungirile primei reprize. Fundaşul central a înscris, în minutul 45+2, din centrarea lui Billel Omrani. Vicecampionii României şi-au dublat avantajul chiar în startul reprizei secunde. Florinel Coman a înscris, în minutul 47, primul său gol, în Liga 1, după 673 de zile.

„Lupii” nu au reuşit să mai revină şi au cedat cu 0-2. A fost prima victorie pentru FCSB, în deplasare, în acest sezon. Mai mult, roş-albaştrii au scăpat în premieră fără gol primit în această ediţie de campionat. Cu postul ameninţat, Nicolae Dică poate răsufla uşurat.

Cu acest succes, FCSB a urcat pe locul 12 în Liga 1. Mai are şi două restanţe de disputat. Roş-albaştrii au 14 puncte, cu 3 mai puţin decât Petrolul. Galben-albaştrii au ajuns la patru meciuri la rând fără victorie.

Recomandări
  • Petrolul – FCSB 0-2
  • Ce a spus Dumitru Dragomir despre Octavian Popescu

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât fără vină…” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” Vezi toate știrile
Citește și