Închide meniul

Dumitru Dragomir și-a anunțat favorita la titlu: „Pun 5000 de euro”

Alex Ioniță Publicat: 12 august 2023, 13:11

Reclamă
Dumitru Dragomir și-a anunțat favorita la titlu: Pun 5000 de euro”

Dumitru Dragomir și-a anunțat favorita la titlu

Dumitru Dragomir / Hepta

Dumitru Dragomir și-a anunțat favorita la titlu. Fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal a dezvăluit echipa care, crede acesta, este favorită la câștigarea titlului de campioană în România.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Oracolul din Bălcești” a rămas un simpatizant al celor de la Rapid, formație pe care o consideră una dintre favoritele la câștigarea titului de campioană, chiar dacă Liga 1 a ajuns abia în etapa a 5-a.

Dumitru Dragomir și-a anunțat favorita la titlu. Fostul șef al LPF crede că Rapid va câștiga Liga 1

„Mitică” Dragomir este de părere că echipa condusă de Cristiano Bergodi este una dintre favoritele la câștigarea campionatului. Totuși, acesta a menționat-o și pe Universitatea Craiova, echipă care, potrivit lui, a început să joace mult mai bine față de sezonul trecut al campionatului intern.

„O să râzi, o să mă duc să pun pe Rapid că o să câștige titlul. Am să pun 5.000 de euro pe Rapid. Băi și Craiova a început să joace”, a spus Dumitru Dragomir, potrivit fanatik.ro.

În această vară formația din Giulești s-a întărit considerabil, pentru a ataca primele 3 locuri din campionat, dar și pentru a câștiga Cupa României. În total 8 fotbaliști au ajuns în Giulești în această perioadă de mercato. Este vorba despre: Albion Rahmani, Claudiu Micovschi, Claudiu Petrila, Cătălin Cîrjan, Iulian Cristea, Borja Valle, Christopher Braun, Răzvan Oaidă și Omar El Sawy.

Reclamă

De asemenea, echipa de sub Podul Grant și-a schimbat și antrenorul, după plecarea lui Adrian Mutu la Neftci Baku. De la începutul sezonului, cu Bergodi pe bancă, Rapid a obținut o victorie, două rezultate de egalitate și a suferit o înfrângere. A fost 0-0 cu Sepsi, 3-0 cu U Cluj, 2-2 cu Botoșani și 1-2 cu Voluntari.

În momentul de față, „vișinii” ocupă locul al 9-lea în campionat, cu 5 puncte după 4 partide. Pentru Rapid următoarea partidă este pe data de 13 august, pe teren propriu, împotriva celor de la Petrolul Ploiești. Meciul va începe de la ora 21:30 și va fi transmis în format live text pe As.ro.

Bogdan Lobonţ a fost prezentat oficial la Rapid

Rapid a oficializat faptul că Bogdan Lobonţ va fi noul antrenor cu portarii de la clubul din Giuleşti. Fostul portar a revenit la formaţia giuleşteană după 23 de ani.

Reclamă 4 / 0/3

„Pisica” a evoluat la Rapid în perioada 1997 – 2000, atunci când reuşea să câştige şi un titlu de campion alături de giuleşteni, în 1999. Lobonţ pleca de la Rapid în 2000, atunci când Ajax îl transfera în schimbul sumei de 3 milioane de euro.

„He’s back! „Bine v-am regăsit!”

După 23 de ani, portarul ce a câștigat titlul de campion cu Rapid, în 1999, s-a întors în Giulești!

„Pisica” este noul antrenor de portari al clubului nostru!”, se arată în anunţul postat de Rapid, pe contul oficial de Facebook.

Bogdan Lobonţ s-a retras din activitate în 2018, iar de atunci şi-a început cariera de antrenor. Acesta a fost secund şi scouter la AS Roma, antrenor la U Cluj, precum şi la naţionala U20 a României.

Venirea lui Lobonţ la Rapid vine la scurt timp după ce Horaţiu Moldovan a făcut două gafe uriaşe în eşecul cu FC Voluntari. Giuleştenii au ajuns pe locul 8 în clasament, după primele 4 etape.

Reclamă
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:42 EXCLUSIVDarius Olaru vrea să joace cu FCSB pe Ghencea, în cupele europene: „A fost o atmosferă extraordinară” 15:42 Kylian Mbappe a acceptat provocarea lui Usain Bolt de a se întrece într-o cursă de 100 de metri: „Probabil că nu am nicio şansă!” 15:42 Alex Băluţă, oferte din străinătate! A dezvăluit totul după ce a luat titlul cu FCSB! 15:33 Pe ce loc se află Simona Halep în clasamentul WTA. Cine este cea mai bine clasată româncă 14:58 Care este, de fapt, numele din buletin al lui Gabriel Tamaş. Dezvăluirea făcută de fostul fundaş 14:21 Mihai Rotaru, mesaj războinic pentru Gigi Becali: „Putem lua titlul cu Gâlcă!” De ce nu se gândeşte la Champions League 13:29 VIDEOOvidiu Ionescu a pierdut în 3 seturi meciul cu Wang Chuqin la Saudi Smash 2024. Românul a câştigat un punct superb 13:20 Programul complet al play-off-ului de promovare din England Championship. Meciurile sunt live în AntenaPLAY 13:02 Universitatea Craiova – FCSB LIVE TEXT, ora 21:00. Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei 12:43 EXCLUSIVDarius Olaru nu a stat pe gânduri când a fost întrebat despre transferul spectaculos de la FCSB Vezi toate știrile
Citește și