Închide meniul

Dumitru Dragomir ştie ce jucător îi lipseşte lui Gigi Becali la FCSB. Ce propunere are fostul şef de la LPF: „Ar face o treabă foarte bună”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 13 august 2022, 15:18

Dumitru Dragomir ştie ce jucător îi lipseşte lui Gigi Becali la FCSB. Ce propunere are fostul şef de la LPF: „Ar face o treabă foarte bună

Dumitru Dragomir, discurs fabulos despre Leo Strizu

Dumitru Dragomir, în timpul unui meci / Hepta

Dumitru Dragomir ştie ce jucător îi lipseşte lui Gigi Becali la FCSB. Fostul şef de la LPF consideră că Alexandru Işfan, atacantul celor de la FC Argeş, ar fi o adevărată afacere pentru clubul roş-albastru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a avut o campanie spectaculoasă de transferuri. Ultima mutare oficializată de Gigi Becali este Vadim Raţă, însă patronul roş-albaştrilor a declarat că nu se va opri aici.

Dumitru Dragomir ştie ce jucător îi lipseşte lui Gigi Becali la FCSB

Dumitru Dragomir a declarat că îi va fi greu lui Gigi Becali să găsească un atacant care să se potrivească la FCSB. Cu toate acestea, fostul şef de la LPF mizează pe Alexandru Işfan că ar fi o variantă câştigătoare în atacul vicecampionilor.

„E greu de găsit un vârf potrivit. Ar fi ăsta de la Argeș, Ișfan. Are 22 de ani, merge pe 23.

E jucător de forță, care și știe cu mingea. Dacă FCSB l-ar putea lua, ar face o treabă foarte bună. Vă spun că n-ar pierde niciodată banii. Sunt foarte puțini jucători acum care vin tare din urmă”, a declarat Dumitru Dragomir, conform gsp.ro.

Reclamă

Alexandru Işfan s-a mai aflat în vizorul celor de la FCSB, însă conducerea celor de la FC Argeş refuză să accepte oferta patronului roş-albaştrilot. Atacantul a fost şi în atenţia celor de la Rapid şi Universitatea Craiova.

FCSB a făcut o ofertă de 500.000 de euro pentru Alexandru Ișfan

Președintele lui FC Argeș, Daniel Stanciu, a dezvăluit că FCSB a făcut o ofertă de 500.000 de euro pentru Alexandru Ișfan, refuzată însă de piteșteni.

Alexandru Ișfan este cel mai promițător jucător de la FC Argeș. Echipa din Trivale speră să dea lovitura cu transferul său. Până acum însă doar FCSB a venit cu o ofertă oficială.

Reclamă 4 / 0/3

Suma de 500.000 de euro oferită de clubul lui Gigi Becali nu a fost pe placul celor de la FC Argeș. Daniel Stanciu a dezvăluit că Alexandru Ișfan își dorește momentan să rămână la Pitești, după care să prindă un transfer în străinătate.

„Singura ofertă concretă pentru Ișfan a fost de la FCSB, de 500.000 de euro. Noi am vorbit cu Ișfan, el vrea să rămână la FC Argeș, să facă pasul la echipa națională. Pe noi toți, inclusiv pe el, ne motivează un transfer în străinătate”, a spus Daniel Stanciu, potrivit digisport.ro.

Alexandru Ișfan a reușit două goluri și două assist-uri în acest sezon al Ligii 1 pentru FC Argeș. Cota sa pe transfermarkt.com este de 600.000 de euro.

22 de ani are Ișfan. FC Argeș l-a transferat de la CS Mioveni în iulie 2021. De-a lungul carierei a mai evoluat pentru Unirea Bascov. Junioratul l-a făcut la Școala de Fotbal Dani Coman.

Recomandări
  • Dumitru Dragomir, propunere pentru Gigi Becali
  • Pe ce jucător mizează fostul şef de la LPF

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 12:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele sunt ACUM în AntenaPLAY 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat Vezi toate știrile
Citește și