Închide meniul

Dumitru Dragomir, verdict dur pentru Rapid în lupta pentru titlu: „Se opresc ei singuri”

Alex Ioniță Publicat: 19 februarie 2024, 19:15

Reclamă
Dumitru Dragomir, verdict dur pentru Rapid în lupta pentru titlu: Se opresc ei singuri”

Dumitru Dragomir, verdict dur pentru Rapid în lupta pentru titlu.

Dumitru Dragomir / Hepta

Dumitru Dragomir a dat un verdict dur pentru Rapid în lupta pentru titlu. Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal a vorbit despre lupta din fruntea clasamentului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Înainte ca FCSB să își joace meciul din etapa a 26-a din Liga 1, diferența dintre roș-albaștrii și Rapid este de 6 puncte. Totuși, dacă liderul o va învinge pe U Cluj, această diferență se va majora la 9 puncte.

Dumitru Dragomir, verdict dur pentru Rapid în lupta pentru titlu

Dumitru Dragomir este de părere că rapidiștii își vor pune singuri piedică în lupta pentru tilu. Totuși, fostul șef al LFP a recunoscut faptul că proiectul de la Rapid este unul serios, cu un patron care investește sume impresionante în echipă.

„(n.r. – Cine-i mai oprește pe Rapid?) Se opresc ei singuri. Să vezi cum se opresc ei. Domne, au făcut achiziții bune. E o treabă serioasă la Rapid, un patron serios, cei din jurul patronului sunt de mare ținută.

Au băgat bani și asta după părerea mea contează. Fără bani nu poți face nimic în această viață”, a spus Dumitru Dragomir, potrivit fanatik.ro.

Reclamă

Rapid și FCSB se vor întâlni, în giulești, în ultima etapă a sezonului regulat. Partida va avea loc pe data de 9 martie și va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Mihai Stoica, speriat de forma Rapidului din 2024

Mihai Stoica a vorbit despre forma Rapidului din 2024. Giuleştenii au ajuns din nou la şase puncte în spatele rivalei FCSB, care are însă un meci mai puţin disputat. Feroviarii au învins-o pe Hermannstadt, cu 2-0.

Echipa lui Cristiano Bergodi a ajuns la cinci victorii consecutive de la reluarea campionatului şi pare singura echipă capabilă să lupte cu FCSB pentru titlul de campioană, mai ales dacă ţinem cont de succesul cu 1-0 de pe terenul lui CFR Cluj. Mai mult, în ultima etapă a sezonului regular se va disputa Rapid – FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

„În a doua parte a meciului, da, a părut simplu pentru Rapid. A fost galop de sănătate. Rapid s-a exprimat destul de fluent în repriza a doua și a câștigat fără dubii, pe deplin meritat.

N-are cum să nu-ți placă Burmaz din moment ce a marcat, a marcat și goluri spectaculoase, iar acum a gândit foarte bine assist-ul. Ok, n-ai cum să nu marchezi dacă nu greșesc adversarii, dar ambele faze au fost gândite foarte bine.

Rapid e un adversar serios. A beneficiat de șansă la meciurile cu FC U Craiova și Dinamo. Dacă s-ar anula golurile din prelungiri în meciurile din 2024, ceea ce nu se poate, distanța de acum ar trebui să fie de 12 puncte și un meci mai puțin, dar uite că se marchează și se fac puncte și în prelungiri”, a spus Stoica, la orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
4
mai
22:35
Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!”
4
mai
22:20
Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!”
4
mai
22:02
Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic
4
mai
21:31
NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final
4
mai
21:29
Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri
4
mai
21:00
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY
4
mai
20:42
„S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri
4
mai
20:35
U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda
4
mai
20:29
Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori”
Vezi toate știrile
Citește și