Închide meniul

Mihai Stoica, speriat de forma Rapidului din 2024: „Arată foarte bine de la mijloc în sus, cu dubluri pe post”

Dan Roșu Publicat: 17 februarie 2024, 8:22

Reclamă
Mihai Stoica, speriat de forma Rapidului din 2024: „Arată foarte bine de la mijloc în sus, cu dubluri pe post

Mihai Stoica, speriat de forma Rapidului din 2024

Mihai Stoica, în timpul unui meci - Hepta

Mihai Stoica a vorbit despre forma Rapidului din 2024. Giuleştenii au ajuns din nou la şase puncte în spatele rivalei FCSB, care are însă un meci mai puţin disputat. Feroviarii au învins-o pe Hermannstadt, cu 2-0. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa lui Cristiano Bergodi a ajuns la cinci victorii consecutive de la reluarea campionatului şi pare singura echipă capabilă să lupte cu FCSB pentru titlul de campioană, mai ales dacă ţinem cont de succesul cu 1-0 de pe terenul lui CFR Cluj. Mai mult, în ultima etapă a sezonului regular se va disputa Rapid – FCSB.

Mihai Stoica, speriat de forma Rapidului din 2024

„În a doua parte a meciului, da, a părut simplu pentru Rapid. A fost galop de sănătate. Rapid s-a exprimat destul de fluent în repriza a doua și a câștigat fără dubii, pe deplin meritat.

Burmaz pare o achiziție foarte bună, iar Rapid arată foarte bine de la mijloc în sus, cu dubluri pe post, la un moment dat chiar cu trei jucători pe acelaași post. Chiar foarte bine!

N-are cum să nu-ți placă Burmaz din moment ce a marcat, a marcat și goluri spectaculoase, iar acum a gândit foarte bine assist-ul. Ok, n-ai cum să nu marchezi dacă nu greșesc adversarii, dar ambele faze au fost gândite foarte bine.

Reclamă

Rapid e un adversar serios. A beneficiat de șansă la meciurile cu FC U Craiova și Dinamo. Dacă s-ar anula golurile din prelungiri în meciurile din 2024, ceea ce nu se poate, distanța de acum ar trebui să fie de 12 puncte și un meci mai puțin, dar uite că se marchează și se fac puncte și în prelungiri”, a spus Stoica, citat de orangesport.ro.

Dan Şucu a răbufnit după victoria Rapidului cu Hermannstadt

Dan Şucu a răbufnit după victoria Rapidului cu Hermannstadt. Patronul giuleştenilor a fost foarte deranjat că a fost criticat în mass-media Cătălin Cîrjan.

Şucu a susţinut că jucătorul împrumutat de Arsenal la Rapid se pregăteşte foarte bine şi că aşteaptă să arate ce poate pe teren.

Reclamă 4 / 0/3

„Ne-a fost teamă de meciul ăsta, veneam după un rezultat extraordinar la Cluj. Ne-a fost teamă de o relaxare. Din fericire, nu s-a întâmplat.

(n.r.: E cea mai în formă echipă Rapid?) Noi aşa spunem, pe partea cealaltă nici jucătorii, cred eu, nu se pot relaxa, că nu au motive să se relaxeze. Avem o echipă foarte puternică. Orice jucător care în teren ar simţi o relaxare ar avea în spate un alt jucător de pe bancă, ce ar dori să intre şi să arate ce poate.

(n.r: Prindeţi şi mai multă viteză acum?) Speranţele sunt întotdeauna de o viteză şi mai mare.

Aş avea, totuşi, un singur lucru de spus. Am citit un articol foarte depreciativ la adresa unuia dintre jucătorii noştri, Cătălin Cîrjan. Mi-a părut foarte rău, este unul dintre jucătorii care aşteaptă şi el şansa să arate ce poate. Se antrenează foarte bine.

Orice cuvânt rău spus despre un jucător, mai ales unul foarte tânăr, este inacceptabil. Ne respectăm toţi colegii, toţi jucătorii şi sperăm din toată inima ca toţi cei care îi iubesc să îi respecte”, a declarat Dan Şucu după Rapid – Hermannastadt 2-0.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:08 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și