Închide meniul

După ce a ratat transferul lui Rafa Mujica, Gigi Becali a renunţat la un alt atacant cu cifre extraordinare!

Bogdan Stănescu Publicat: 7 mai 2024, 16:31

Reclamă
După ce a ratat transferul lui Rafa Mujica, Gigi Becali a renunţat la un alt atacant cu cifre extraordinare!

Gigi Becali a anunţat prima plecare de la FCSB

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă / Profimedia Images

Rafa Mujica a plecat în Arabia Saudită pentru a semna cu Al-Sadd, iar Gigi Becali a renunţat la un alt atacant cu cifre extraordinare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Presa din Africa de Sud a anunţat că Becali nu mai doreşte să îl transfere pe atacantul Tshegofatso Mabasa. Acesta a marcat 14 goluri şi a dat 3 pase decisive în cele 25 de meciuri pe care le-a jucat în acest sezon.

După ce a ratat transferul lui Rafa Mujica, Gigi Becali a renunţat la un alt atacant cu cifre extraordinare!

”Campioana României, FCSB, a abandonat interesul pentru atacantul Tshegofatso Mabasa de la Orlando Pirates”, a scris site-ul sud-african idiskitimes.co.za.

Mabasa este cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.com la 700.000 de euro. El are două prezenţe în naţionala Africii de Sud.

Site-ul sud-african nu a precizat motivul pentru care Gigi Becali s-a retras din cursa pentru Mabasa. Atacantul ar avea în continuare interes din partea altor echipe din Europa.

Reclamă

Arabii nu i-au dat nicio şansă lui Gigi Becali! Transferul anunţat. Jucătorul, surprins pe aeroport

Arabii nu i-au dat nicio şansă lui Gigi Becali. FCSB l-a dorit în această primăvară pe atacantul Rafa Mujica, de la Arouca, dar spaniolul va ajunge în Qatar, unde va semna cu Al-Sadd.

Spaniolul cotat la 5 milioane de euro a marcat 20 de goluri în Liga Portugal, competiţie transmisă în AntenaPLAY. El a fost propus la FCSB, cu o lună în urmă, dar arabii au intrat pe fir. Astfel, şansele campioanei României au fost reduse la zero.

Până ca FCSB să ajungă la eventuale negocieri cu lusitanii, cei de la Al-Sadd nu au mai stat la discuţii şi au plătit clauza de reziiere a contractului atacantului. Aceasta era una în valoare de 10 milioane de euro, sumă pe care Gigi Becali nu ar fi acceptat să o achite.

Reclamă 4 / 0/3

Mujica a fost surprins pe aeroport cu bagajul făcut pentru a pleca spre Qatar. Acolo va câştiga anual un milion de euro. El va deveni şi cel mai scump transfer din istoria clubului Arouca, precedentul fiind de 3.2 milioane de euro.

În vârstă de 25 de ani, Rafa Mujica a mai evoluat la Barcelona B, UE Cornella, Leeds U21, Extremadura, Villarreal B și Oviedo până să se transfere la Arouca.

Gigi Becali vrea trei jucători de la Farul Constanţa

Gigi Becali vrea trei jucători de la Farul Constanţa. FCSB va ataca grupele cupelor europene cu trei fotbalişti care au impresionat la Farul Constanţa. Dobrogenii luptă încă pentru poziţia secundă în Liga 1.

Este vorba despre Constantin Grameni, Dan Sîrbu şi Ionuţ Cojocaru. În condiţiile în care Florinel Coman e la un pas de plecarea de la FCSB, Cojocaru ar fi înlocuitorul perfect pentru „Mbappe”. Fotbalistul de 20 de ani cotat la 100.000 de euro a marcat 4 goluri în cele 11 meciuri adunate în această stagiune.

Sîrbu e cotat la 650.000 de euro. El poate acoperi posturile de fundaş dreapta, central şi în linia mediană. Grameni ar fi o reală lovitură pentru FCSB. Cu o cotă de 2 milioane de euro, milocaşul e dorit şi de Rapidul lui Dan Şucu, dar şi de cluburi din Portugalia sau Italia.

 

 

Reclamă
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:45 LIVE VIDEOBoavista – Vizela e ACUM LIVE în AntenaPLAY! Sporting primeşte titlul cu Chaves (20:00). Programul complet 17:42 LIVE VIDEOCalificările Marelui Premiu de Formula 1 de la Imola sunt ACUM pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY 17:40 LIVE VIDEOCanada – Finlanda e ACUM în AntenaPLAY! Danemarca – Elveția 0-8 şi Letonia – Suedia 2-7 17:25 Prime uriașe pentru jucătorii lui Csikszereda la barajul cu Dinamo! Suma colosală pe care o vor încasa, dacă vor ajunge în Liga 1 17:22 Monica Niculescu a pierdut dramatic finala de dublu la Trophee Clarins! Meciul a durat peste două ore 17:11 Carlo Ancelotti, decizie uluitoare înainte de finala UEFA Champions League! Pe cine va titulariza la meciul cu Borussia Dortmund 16:52 „Îmi pierd capul!” Darius Olaru a dezvăluit care e marea sa problemă! A câștigat titlul cu FCSB și a dat cărțile pe față 16:44 Trei decizii majore luate de Răzvan Lucescu înaintea finalei de titlu cu Aris (duminică, ora 20:00, LIVE în AntenaPLAY) 16:32 „E o rușine!” Un jucător important de la Rapid nu își explică parcursul din play-off. Dezvăluiri din vestiarul giuleștenilor 16:14 VIDEOFranco Colapinto a câștigat Cursa de Sprint de Formula 2 de la Imola! Cursa principală, duminică, de la 11:00, LIVE în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și