Închide meniul

Dusan Uhrin a plecat în Cehia, după ce Dinamo a retrogradat pentru prima oară în istorie! Cine se ocupă acum de echipă

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 31 mai 2022, 16:46

Dusan Uhrin a plecat în Cehia, după ce Dinamo a retrogradat pentru prima oară în istorie! Cine se ocupă acum de echipă

Dusan Uhrin s-a întors în Cehia, după ce Dinamo a retrogradat

Dusan Uhrin, în timpul unui meci pe banca lui Dinamo / Hepta

Dusan Uhrin a plecat în Cehia, după ce Dinamo a retrogradat în Liga a 2-a, pentru prima oară în istorie. Tehnicianul de 54 de ani s-a întors în țara natală, fără să lase vreun plan de antrenament pentru perioada următoare, potrivit playsport.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo se află într-o prăpastie fără margini. În insolvență și fără siguranța că vor juca în Liga a 2-a în sezonul viitor, „câinii” au rămas acum și fără antrenor.

Dusan Uhrin a plecat în Cehia, după ce Dinamo a retrogradat pentru prima oară în istorie

Întrebat dacă va continua la Dinamo, după barajul cu U Cluj, Uhrin a avut un singur răspuns, pe care l-a repetat de mai multe ori: „Nu știu”. Până la urmă, însă, se pare că inevitabilul s-a produs, iar Uhrin a decis să părăsească România, iar șansele să revină în „Ștefan cel Mare” par nule.

Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al clubului, a anunțat că Gică Mihali, antrenorul de la Dinamo U19, și Iulian Mihăescu, antrenorul secund, se vor echipa de echipă în următoarea perioadă, în lipsa lui Uhrin.

„Nu ascund, m-a sunat domnul Zăvăleanu și mi-a zis să iau legătura cu Mihăescu pentru a face programul echipei. Mai mult domnul Mihăescu. Pe mine m-a întrebat de jucătorii de la echipa a doua, pentru că eu am lucrat mult cu ei și-i cunosc cel mai bine.”, a declarat Gică Mihali, pentru playsport.ro.

Reclamă

Gabi Torje, singurul jucător rămas sub contract cu Dinamo după retrogradare

Gabi Torje este singurul jucător care mai este sub contract cu Dinamo după retrogradare. Toţi ceilalţi fotbalişti care au fost în lotul lui Dusan Uhrin îşi caută deja echipă.

Răzvan Zăvăleanu a dezvăluit că va purta discuţii cu fiecare jucător care îşi va dori să continue şi în Liga 2. Steliano Filip a anunţat deja că nu îşi doreşte să mai joace la echipa care a retrogradat, în premieră, în istoria de 74 de ani a clubului. Rămâne de văzut care este planul lui Gabi Torje.

Sunt fabulații. Unii dintre jucători aveau niște clauze care ne permiteau să activăm automat anul doi de contract, dacă rămâneam în Liga 1. Oricum, vorbim despre jucători cu salarii nesustenabile în Liga 2.

Reclamă 4 / 0/3

Sunt jucători cu care am discutat și care și-au manifestat dorința de a rămâne la Dinamo. De exemplu, Mirko Ivanovski. Urmează să discutăm cu fiecare jucător. Avem o listă de jucători care au contracte în derulare și nu se pune problema ca Dinamo să rămână fără ei.

Sunt contracte de 8-9.000 de euro. Jucătorii respectivi nici nu cred că își vor mai dori să rămână la Dinamo. Sunt doar vreo trei jucători. Unul singur mai are un contract în desfășurare. Voi vorbi cu el și voi vedea care sunt intențiile lui.

Răzvan Zăvăleanu: „Nu vreau să le spun jucătorilor să rămână în Liga a 2-a”

Dacă vrea să rămână în continuare să ajute echipa în condițiile unui remunerații corespunzătoare pentru Liga 2, vom discuta. Dacă nu, ne vom despărți amiabil. Sunt băieți de caracter, nu cred că vom avea probleme.

Am avut o discuție cu Steliano Filip. Am ajuns la concluzia că din vară aceasta nu va mai continua. Așteptăm o ofertă pentru el. Gabi (n.red. Torje) are contract în continuare, dar depinde de ce se va întâmpla cu antrenorul. Cu Gabi ne putem înțelege. Este dinamovist și nu cred că banii sunt atât de importanți pentru el în acest moment.

Lui Morar i-a expirat contractul. Cosmin Matei a avut foarte multe oferte. El alesese să continue cu Dinamo. Nu vreau să le spun jucătorilor să rămână în Liga 2, dacă valoarea le permite să joace în prima ligă„, a spus Zăvăleanu la digisport.ro.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și