Închide meniul

Dusan Uhrin, gata pentru barajul Dinamo – „U” Cluj: „80% jucăm cu ei!” Antrenorul „câinilor” face haz de necaz: „Pot să desenez şi eu o siglă!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 11 mai 2022, 13:06

Dusan Uhrin, gata pentru barajul Dinamo – „U Cluj: „80% jucăm cu ei! Antrenorul „câinilor face haz de necaz: „Pot să desenez şi eu o siglă!

Dusan Uhrin a fost făcut praf de Mirko Ivanovski

Dusan Uhrin, în timpul unui meci pentru Dinamo / ALEXANDRU DOBRE/ MEDIAFAX FOTO

Dusan Uhrin este gata pentru barajul Dinamo – „U” Cluj. „Șepcile roșii” au pierdut duelul de pe teren propriu cu FC Hermannstadt, scor 1-2, şi au şanse mari să joace barajul pentru promovare cu „fraţii” de la Dinamo. Antrenorul ceh nu este îngrijorat şi anunţă că va face tot posibilul pentru a salva clubul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă a câştigat ultimele 3 meciuri, Dinamo trece prin cel mai negru moment din istoria clubului. Gruparea din Ştefan cel Mare va juca barajul pentru menţinerea pe prima scenă a fotbalului românesc, după ce a înregistrat 24 de eşecuri şi a încasat 76 de goluri.

Dusan Uhrin, gata pentru barajul Dinamo – „U” Cluj

„Ne concentrăm doar pe noi. Vom face o altă echipă ca să îmi arate că sunt cei mai buni. E o greşeală să iei un cartonaş roşu. Vom juca 80% împotriva lui „U” Cluj. Va fi un meci important, vedem ce se întâmplă. E o loterie şi trebuie să ne pregătim. Nu am contract pe termen lung, dar sper să antrenez pe viitorul stadion al lui Dinamo. Am contract dacă rămâne echipe în Liga 1. Vorbim după baraj”, a declarat Dusan Uhrin la conferinţa de presă.

Dusan Uhrin a vorbit şi despre viitoarea siglă a clubului. Antrenorul o preferă pe actuala, însă, la nevoie, a transmis că poate desena chiar şi el una.

„Îmi place emblema asta. Pot să fac şi eu una. Am văzut pe Facebook. Sper să o putem păstra pe asta. E mai bine aşa. Poate vorbesc cu domnul Badea. Acestă emblemă cu D, îmi place aceasta cu câinii”, a transmis antrenorul lui Dinamo.

Reclamă

Cornel Dinu, reacţie fabuloasă despre noua siglă a lui Dinamo

Cum va arăta noua siglă a lui Dinamo. Aceasta este marea întrebarea a fanilor grupării din Ştefan cel Mare. Ultraşii clubului urmează să o aleagă în această săptămână, cinci variante ajungând în marea finală. Una dintre acestea este votată masiv şi este pe punctul de a ajunge pe tricourile jucătorilor lui Dusan Uhrin.

„Timp de trei zile, până pe 12 mai (ora 20:00), suporterii dinamoviști din țară și din străinătate pot vota, pe pagina oficială de Facebook, noua siglă a clubului nostru„, a fost anunţul făcut de club pe contul de Facebook. Suporterii au reacţionat imediat, iar una dintre cele cinci sigle a fost votată de aproape 10.000 de oameni.

După 14 ore, sigla în care apare scris „Dinamo Bucureşti”, deasupra literei „D”, s-a distanţat, anunţă digisport.ro. Aproximativ 9.800 de voturi a primit aceasta, următoarea în top adunând numai 3.500 de voturi.

Reclamă 4 / 0/3

Cornel Dinu a avut o reacţie fabuloasă atunci când a fost întrebat care este favorita lui. A ţinut să asigure că niciuna nu îi place, dar a glumit pe seama celei în care sunt afişaţi doi câini.

”Nu, nu mai am nicio legătură. Patru ani m-au înjurat. Nu mai vreau nimic, să nu aud de Dinamo. Patru-cinci tipi de acolo m-au înjurat ca peste uşa cortului. Îmi ajunge. Am încheiat discuţia. Nu-mi plac, chiar mă enervează. În primul rând, acel ”D” e de sorginte slavă, chirilică, care a fost adus la Dinamo odată cu înfiinţarea echipei în 1948. Iar, eu, deşi am jucat mulţi ani de zile cu el pe piept, nu sunt de acord cu el. Sunt cu ceva mult mai simplu.

(n.r. cea din mijloc jos) Nu sunt nişte câini, par mai degrabă nişte cai pe la hipodromul de la Băneasa care nu mai e. Procedura în sine nu mi se pare deloc inspirată. La fel şi cu istoria acestor embleme a lui Dinamo, care Dinamo în anii ’90 a trecut prin trei transformări. Iar posesia siglei, al palmaresului, după părerea mea, din punct de vedere juridic, sunt încă în discuţie, în special după ultima transformare în FC Dinamo 1948 cu câinii ăia doi care erau acolo. Deci, din ce am văzut până acum, nu sunt de acord cu niciuna„, a declarat Cornel Dinu la orangesport.ro.

Recomandări
  • Dusan Uhrin, gata pentru barajul Dinamo – „U” Cluj
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:57 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în Europa 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și