Închide meniul

Dusan Uhrin rămâne la Dinamo, dar Iuliu Mureşan nu mai are răbdare: „Vreau să plec!”. Ce se întâmplă înaintea barajului pentru rămânerea în Liga 1

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 30 aprilie 2022, 8:34

Dusan Uhrin rămâne la Dinamo, dar Iuliu Mureşan nu mai are răbdare: „Vreau să plec!. Ce se întâmplă înaintea barajului pentru rămânerea în Liga 1

Dusan Uhrin rămâne la Dinamo, asigură Răzvan Zăvăleanu

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Răzvan Zăvăleanu a venit cu lămuriri după ce au apărut zvonuri că Dusan Uhrin ar fi ameninţat că pleacă la Dinamo. Administratorul special al „câinilor” neagă vehement că ar putea rămâne fără antrenor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zăvăleanu a recunoscut că a apărut o întârziere cu plata ultimului salariu, dar că nu sunt probleme importante înainte de Dinamo – Academica Clinceni, meci din etapa a 7-a a play-out-ului Ligii 1.

Răzvan Zăvăleanu asigură că Dusan Uhrin rămâne la Dinamo

E o mare prostie, nu are legătură cu realitatea. Nu ştiu de unde a apărut, pentru mine a fost o surpriză. Duşan Uhrin mi-a confirmat că nu a fost vorba despre o astfel de discuţie. Nici vorbă de o datorie de două salarii. Într-adevăr, e un salariu restant. Duşan e concentrat pe obiectivul de a salva echipa. Jucătorii sunt la zi, personalul este la zi, avem o mică întârziere la staff-ul tehnic, dar sper să o rezolvăm.

E prima oară când se întâmplă de la deschiderea procedurii de insolvenţă. Se întâmplă pentru că, de la ultimele încasări până la drepturile TV, sumele de bani nu sunt suficiente pentru a acoperi toate obligaţiile lunare. Procedura de insolvenţă decurge bine, dar şi rezultatele echipei trebuie să ajute această procedură. Până la urmă, imaginea publică a acestui club e dată de rezultatele echipei, nu de ceea ce facem noi în backstage„, a declarat Răzvan Zăvăleanu pentru primasport.ro.

Iuliu Mureşan vrea să plece de la Dinamo

În schimb, Iuliu Mureşan este de neclintit şi insistă să plece de la club chiar înainte de disputarea barajului care îi poate asigura lui Dinamo rămânerea în Liga 1.

Reclamă

Sunt discuţii. Dumnealui a fost supărat pe ceea ce s-a întâmplat în ultima perioadă, cu notificările despre brand. Au fost tot felul de discuţii în contextul în care echipa nu e sprijinită financiar şi e atacată în permanenţă. Nu aş şti să vă spun dacă va rămâne sau va pleca, urmează să vedem în perioada următoare. Mi-a spus <<vreau să plec!>>. Dar situaţia juridică e complicată. Noi avem şi am avut nevoie de domnul Mureşan. E destul de complex, n-aş putea să spun dacă va pleca sau nu. E supărat şi dezamăgit, nu se aştepta ca dinamoviştii să fie cei care atacă primii echipa.

N-aş vrea să mă gândesc în direcţia înlocuitorului. Avem multe fronturi pe care luptăm, nu aş vrea să deschidem încă unul. Nu pot spune că mă simt dezamăgit de domnul Badea, se întâmplă lucruri de genul acesta. Ştiam că brand-ul şi sigla nu aparţin clubului Dinamo 1948, că fuseseră înregistrat de domnul Badea. Fiecare face ce vrea cu proprietăţile pe care le deţine. E important ca Dinamo să rămână în prima ligă şi să revină acolo unde-i e locul„, a mai dezvăluit Zăvăleanu.

Nicolae Badea cere să i se achite urgent despăgubiri de un milion de euro

Gruparea din Ştefan cel Mare a fost notificată să plătească de urgenţă un milion de euro despăgubiri pentru folosirea numelui şi a siglei. Firma lui Nicolae Badea consideră că a fost prejudiciată cu această sumă.

Reclamă 4 / 0/3

Conducerea SC Dinamo 1948 SA a fost notificată încă de săptămâna trecută că nu mai poate folosi denumirea de FC Dinamo în scop sportiv şi comercial. Societatea care deţine patrimoniul pentru denumirea FC Dinamo Bucureşti este Asociaţia Clubul Sportiv Fotbal Club Dinamo București, deţinută de Nicolae Badea.

În cazul în care nu veţi înţelege să vă conformaţi celor solicitate, vom depune toate eforturile pentru a obţine respectarea drepturilor noastre, restabilirea ordinii garantate prin norma imperativă a legii, recunoaşterea drepturilor exclusive şi sancţionarea persoanelor care se fac vinovate de astfel de fapte.

Mai mult, înţelegem să ne cuantificăm prejudiciul suferit, la acest moment, separat de faptele ulterioare ale societăţii dumneavoastră la suma de 1.000.000 de euro”, se anunţă în notificare.

Recomandări
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)
  • Ce a declarat Răzvan Zăvăleanu despre Dusan Uhrin

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! Vezi toate știrile
Citește și