Închide meniul

Dusan Uhrin şi-a găsit repede echipă după retrogradarea cu Dinamo! Unde va antrena în sezonul viitor

Reclamă

Antena Sport Publicat: 7 iunie 2022, 14:25

Dusan Uhrin şi-a găsit repede echipă după retrogradarea cu Dinamo! Unde va antrena în sezonul viitor

Dusan Uhrin şi-a găsit echipă

Dusan Uhrin, în timpul unui meci pentru Dinamo/ Hepta

Dusan Uhrin nu a stat mult pe gânduri după retrogradarea cu Dinamo şi şi-a găsit repede echipă. Cehul va antrena o formaţie nou promovată din Cipru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dusan Uhrin este antrenorul alături de care Dinamo a retrogradat pentru prima dată în istorie. Venit la echipă în martie, după plecarea lui Flavius Stoican, cehul nu a reuşit minunea şi Dinamo va evolua în Liga a 2-a în sezonul viitor.

Dusan Uhrin şi-a găsit echipă după retrogradarea cu Dinamo

Conform informaţiilor digisport.ro, Dusan Uhrin va semna un contract cu formaţia nou-promovată din Cipru, Karmiotissa Pano Polemidion. Ciprioţii s-au clasat pe primul loc în liga secundă în ultimul sezon, cu 63 de puncte după 30 de etape. Dusan Uhrin urmează să semneze un contract pe un sezon, cu posibilitatea de a prelungi pe încă unul.

Dusan Uhrin a antrenat-o în trei mandate pe Dinamo. În prima perioadă, august 2019 – martie 2020, Uhrin a obţinut 12 victorii în 26 de partide. În cea de-a doua, la sfârşitul campionatului din 2021, cehul a avut rezultate mai bune. Din 10 partide, Uhrin a pierdut doar 2.

Ultimul mandat al său la Dinamo va fi unul de neuitat pentru fanii roş-albilor. Echipa a retrogradat la capătul unui sezon dezamăgitor. Uhrin a stat pe banca lui Dinamo în 11 partide, dintre care a câştigat doar 4. Acesta nu a reuşit să treacă de barajul cu U Cluj, ardelenii promovând în Liga 1, după o victorie acasă cu 2-0, şi un egal în Ştefan cel Mare, 1-1.

Reclamă

Ricardo Grigore, discurs manifest după ce Dinamo a retrogradat în Liga 2

Ricardo Grigore a avut un discurs manifest după ce Dinamo a retrogradat în Liga 2. Fundaşul de 23 de ani arată cu degetul către conducerea din Ştefan cel Mare, pe care o acuză că nu a avut un plan bine pus la punct pentru salvarea clubului.

„Cu tot respectul, nu am nicio problemă, dar nu cred că știe care e situația adevărată a mea. Nu vreau să ies în față că plec, dar domnul Zăvăleanu știe din luna martie cum stă treaba. Ideea e simplă: am fost dat la o parte de toată lumea de la masă, mi-am luat farfuria și-am plecat în fundul sălii să mănânc!

Am revenit răcit la reunire, în iarnă, apoi m-am refăcut mai greu. Echipa juca, mi-am așteptat rândul. Când mi-am revenit, mi s-au promis șanse. N-au fost! Nu dau vina pe Stoican, pe nimeni. Serios, am înțeles. Doar că, cu timpul, am văzut că ceva e în neregulă, nu mă mai simțeam confortabil.

Reclamă 4 / 0/3

Nu vreau să se creeze titlu că fac scandal, mai știu eu ce. Eu aveam în plan de mult lucrul ăsta, să plec, fie că ar fi continuat Dinamo în „A”, fie că nu! Aș fi jucat la Dinamo II, dar nu eram pe listă, ar fi fost în interesul meu. N-am pretenții financiare, vreau să fiu lăsat pe drumul meu, să performez în altă parte. Nu se poate să faci dragoste cu forța. Domnul Mihali ne-a nominalizat, dar nu știa. De ce nu rămân jucătorii care au jucat și au dus Dinamo aici?! Noi nu ne dorim să plecăm acum că echipa e la pământ. Eu am vrut să plec de atunci, din iarnă.

Nu au nicio vină jucătorii! Am rămas prieten cu majoritatea. Performanțele din teren sunt separate de cine i-a adus. Să răspundă cine i-a adus, ei sunt în măsură să spună ce a văzut la ei de i-au transferat. Dinamo nu mai vinde jucători crescuți în curtea propria, nu a vrut să facă un business din asta. Poate nici noi n-am fost ce trebuie, dar nici cei de la club n-au știut să aibă un plan. La alții se poate, se vând jucători… În fine, nu mai dau în trecut, trec prin momente grele, nu credeam să văd Dinamo în Liga 2. Mai grav e că echipa este unde este acum”, a declarat Ricardo Grigore, potrivit gsp.ro.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și