Închide meniul

Ricardo Grigore, discurs manifest după ce Dinamo a retrogradat în Liga 2: „Nu au nicio vină jucătorii! Să răspundă cine i-a adus!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 6 iunie 2022, 16:27

Ricardo Grigore, discurs manifest după ce Dinamo a retrogradat în Liga 2: „Nu au nicio vină jucătorii! Să răspundă cine i-a adus!

Reacţia lui Ricardo Grigore, după ce a revenit la Dinamo

Ricardo Grigore, în timpul unui meci pentru Dinamo / Profimedia

Ricardo Grigore a avut un discurs manifest după ce Dinamo a retrogradat în Liga 2. Fundaşul de 23 de ani arată cu degetul către conducerea din Ştefan cel Mare, pe care o acuză că nu a avut un plan bine pus la punct pentru salvarea clubului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu tot respectul, nu am nicio problemă, dar nu cred că știe care e situația adevărată a mea. Nu vreau să ies în față că plec, dar domnul Zăvăleanu știe din luna martie cum stă treaba. Ideea e simplă: am fost dat la o parte de toată lumea de la masă, mi-am luat farfuria și-am plecat în fundul sălii să mănânc!

Ricardo Grigore, discurs manifest după ce Dinamo a retrogradat în Liga 2

Am revenit răcit la reunire, în iarnă, apoi m-am refăcut mai greu. Echipa juca, mi-am așteptat rândul. Când mi-am revenit, mi s-au promis șanse. N-au fost! Nu dau vina pe Stoican, pe nimeni. Serios, am înțeles. Doar că, cu timpul, am văzut că ceva e în neregulă, nu mă mai simțeam confortabil.

Nu vreau să se creeze titlu că fac scandal, mai știu eu ce. Eu aveam în plan de mult lucrul ăsta, să plec, fie că ar fi continuat Dinamo în „A”, fie că nu! Aș fi jucat la Dinamo II, dar nu eram pe listă, ar fi fost în interesul meu. N-am pretenții financiare, vreau să fiu lăsat pe drumul meu, să performez în altă parte. Nu se poate să faci dragoste cu forța. Domnul Mihali ne-a nominalizat, dar nu știa. De ce nu rămân jucătorii care au jucat și au dus Dinamo aici?! Noi nu ne dorim să plecăm acum că echipa e la pământ. Eu am vrut să plec de atunci, din iarnă.

Nu au nicio vină jucătorii! Am rămas prieten cu majoritatea. Performanțele din teren sunt separate de cine i-a adus. Să răspundă cine i-a adus, ei sunt în măsură să spună ce a văzut la ei de i-au transferat. Dinamo nu mai vinde jucători crescuți în curtea propria, nu a vrut să facă un business din asta. Poate nici noi n-am fost ce trebuie, dar nici cei de la club n-au știut să aibă un plan. La alții se poate, se vând jucători… În fine, nu mai dau în trecut, trec prin momente grele, nu credeam să văd Dinamo în Liga 2. Mai grav e că echipa este unde este acum”, a declarat Ricardo Grigore, potrivit gsp.ro.

Reclamă

Mihai Eşanu, mesaj pentru fanii lui Dinamo

Mihai Eşanu a avut un mesaj pentru fanii lui Dinamo după retrogradarea în Liga 2. Portarul a gafat în barajul cu Universitatea Cluj, iar „câinii” au ajuns, pentru prima oară în istoria clubului de 74 de ani, în eşalonul secund.

Mihai Eşanu a avut un sezon de coşmar. Titularizat în 23 de meciuri, în toate competiţiile, tânărul portar a încasat nu mai puţin de 39 de goluri. Acesta a apărat buturile lui Dinamo în ruşinea istorică cu FCSB, scor 0-6.

După retrogradarea în Liga 2, Mihai Eşanu şi-a cerut scuze fanilor din Ştefan cel Mare. „Nu vreau să dau niciun interviu perioada asta. Am, însă, un mesaj către suporteri: le mulțumesc pentru că au fost alături de noi până în ultima secundă și îmi pare foarte rău că i-am dezamăgit”, a declarat Mihai Eşanu, potrivit playsport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Dinamo ar putea folosi în continuare emblema

Dinamo ar putea folosi în continuare emblema, după retrogradarea istorică în Liga a 2-a. Marele anunț a fost făcut de Răzvan Zăvăleanu, care a oferit ultimele detalii despre situația dezastruoasă de la club.

Răzvan Zăvăleanu a dezvăluit și suma la care pot fi reduse datoriile actuale ale „câinilor”. În plus, oficialul dinamovist a mărturisit că instalarea lui Dusan Uhrin pe banca tehnică a fost decizia suporterilor din programul DDB, ci nu a sa și a lui Iuliu Mureșan.

„Am avut două discuții cu domnul Badea și există posibilitatea de a ne ceda sigla pe o perioadă nedeterminată, cu drept de folosință gratuită. Săptămâna viitoare vedem dacă se concretizează această înțelegere. Dacă nu se va realiza, vom merge înainte cu rebranding și vom vinde produsele cu noua siglă. Datoriile pot fi reduse acum până la 4 milioane de euro, din care 2,4 milioane sunt datoria către DDB.

2,4 milioane € este suma transferată de DDB către club până la intrarea în insolvență. Apoi, până la sfârșitul lunii aprilie, suma transferată de DDB a ajuns la 3 milioane €. Fără această datorie, de 2,4 milioane €, rămân 1,6 milioane de euro, care pot fi plătiți în termen de 3 ani. (…) DDB s-a implicat doar la numirea lui Uhrin. Aceasta nu i-a aparținut lui Mureșan sau mie. Noi nu am fost de acord cu numirea lui, nu credeam că poate fi o soluție câștigătoare”, se anunță în comunicatul oficial emis de DDB.

Recomandări
  • Ricardo Grigore, discurs manifest după ce Dinamo a retrogradat în Liga 2
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:02 Miza uriaşă pentru Bernadette Szocs, la Saudi Smash 2024. Turneul de tenis de masă e live în AntenaPLAY (1-11 mai) 12:46 NEWS ALERTIstvan Kovacs va arbitra la EURO 2024! 4 români, pe lista anunţată de UEFA 12:37 „Lovitură pentru Şcoala de Antrenori?” Ce a putut spune Răzvan Burleanu despre Gigi Becali: „Nu are nevoie de licenţă!” 12:14 Novak Djokovic speră să joace la Roma: „Anul acesta a fost un pic diferit pentru mine” 12:00 Al Hilal – Al Ain, 21:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Programul complet al returului semifinalelor Ligii Campionilor Asiei 11:30 Foto„Spaima litoralului” i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale „Prinţişorului Craiovei” 11:02 Trei ani de închisoare pentru un suporter care a aruncat cu o petardă în timpul unui meci. Cum şi-a motivat judecătorul sentinţa 10:32 FotoNadia Comăneci, apariţie spectaculoasă pe covorul roşu de la gala Laureus! Imagini alături de Jude Bellingham şi Carlos Alcaraz 9:45 Florinel Coman, avertizat să nu se transfere în Qatar: „Nici pentru 50 de milioane de euro!” 9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker Vezi toate știrile
Citește și