Închide meniul

„E al doilea Loţi Boloni!”. Gică Hagi mai pregăteşte un „tun” pe piaţa transferurilor. Jucătorul cu care e convins că dă lovitura

Iulian Focșăneanu Publicat: 3 februarie 2023, 10:53

„E al doilea Loţi Boloni!. Gică Hagi mai pregăteşte un „tun pe piaţa transferurilor. Jucătorul cu care e convins că dă lovitura

"E al doilea Loţi Boloni!". Gică Hagi mai pregăteşte un "tun" pe piaţa transferurilor

Constantin Grameni, după victoria Farului cu FCSB / Profimediaimages

  • Constantin Grameni, noua „perlă” a lui Gică Hagi
  • Comparaţie cu Ladislau Boloni

Gică Hagi mai pregăteşte un „tun” pe piaţa transferurilor. A comparat un jucător pe care îl are la echipă cu Loţi Boloni şi e sigur că îl va vinde pe milioane de euro. Este vorba de mijlocaşul Constantin Grameni (20 de ani).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul jucător de la Farul şi Steaua, Adrian Pitu, a anunţat cine este fotbalistul care ar putea pleca pe o sumă uriaşă. Unchiul lui Alexi Pitu a dezvăluit ce discuţie a purtat cu „Regele” Hagi.

Gică Hagi mai pregăteşte un „tun” pe piaţa transferurilor. Constantin Grameni, noua „perlă” de la Farul

Hagi tocmai l-a vândut pe Alexi Pitu la Bordeaux. Gruparea din Franţa a plătit două milioane de euro pentru puştiul-minune care reuşise 5 goluri şi 5 assist-uri în această ediţie a Ligii 1.

Reclamă

Grameni îmi place. Am vorbit cu Gică, zicea că părerea lui este că e al doilea Loți Boloni. Eu zic că va fi următorul jucător vândut. Să se ducă afară și la națională.

Postul lui Alexi e și unul delicat, numărul 10. La postul ăla toată lumea se așteaptă să dai un assist sau să o dai în ațe. Îi va fi greu la început pentru că sunt alte cerințe acolo, alte antrenamente, e alt nivel. Eu zic că va prinde din mers, iar într-o lună va fi pe picioare.

Reclamă

Când mă uit la el, parcă mă văd pe mine la 18-19 ani. Același fizic, același dribling. Îi mai trebuie puțin tupeu pe teren. Când dă mingea, să nu îi fie frică de nimic. Poate să piardă și 11-12 mingi, dar la a 13-a să o bagi în ațe. Poți să ai talent, dar dacă nu poți să alergi, ești zero„, a spus Adrian Pitu, potrivit sport.ro.

Constantin Grameni a jucat în 22 de meciuri stagionale şi a reuşit 4 goluri! Format de Academia Hagi, mijlocaşul defensiv are o cotă de piaţă de 1.3 milioane de euro.

Mesajul primit de Gică Hagi de la Alexi Pitu

De şase ori campioană a Franţei, Bordeaux este favorită la revenirea pe prima scenă. Ocupă locul secund după 20 de etape. Gică Hagi este convins că Pitu o poate ajuta să îşi îndeplinească obiectivul.

Reclamă 4 / 0/3

În ultimul an, Alexi a fost unul dintre cei mai buni jucători ai noștri. A făcut pasul care trebuia. A început să dea pase de gol și goluri, care în trecut i-au lipsit. Dar probabil s-a maturizat, a devenit mai puternic, că el fotbal știa. De la 14 până la 19 ani a fost titular la loturile naționale, toate meciurile, numărul 1, așa că era imposibil să nu iasă la un moment dat.

Era doar o chestiune de timp, știam asta. Un băiat foarte inteligent, foarte serios, profesionist, a plecat la o echipă cu nume mare, printre primele 4-5 echipe din Franța, cu o istorie și o identitate foarte bună. Trecând și echipa printr-un moment dificil, i-am spus că e o șansă pentru el ca împreună cu echipa să meargă sus, să crească și să ajungă unde trebuie.

Bordeaux trebuie să ajungă în primele 5-6 echipe din Franța pentru că e o entitate, un nume enorm de mare. El s-a dus acolo, mi-a dat mesaj și mi-a spus: ‘Wow!’. Ce a văzut acolo e incredibil.

Nu va fi ușor. Cu cât te duci la un nivel mai ridicat, cu atât cu lucrurile sunt mai dificile, pentru că sunt jucători mai buni. Dar eu sunt convins că Alexi va progresa, va învăța și Doamne ajută să meargă bine pentru că fotbalul românesc are nevoie de jucători care să confirme afară„, a declarat Gică Hagi.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a "uitat" din nou pe bancă pe Ianis
Echipa naţională • 27 mart., 22:46
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a „uitat” din nou pe bancă pe Ianis: „E de reflectat!”
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia - România
Fotbal • 27 mart., 21:47
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia – România: „M-am întâlnit cu Ancelotti!”
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”
Gică Hagi, reacţie savuroasă după ce Ianis Hagi a marcat în Columbia - România
Echipa naţională • 27 mart., 18:42
„Am şi eu un băiat şi sunt fericit!” Gică Hagi, reacţie savuroasă după ce Ianis Hagi a marcat în Columbia – România
Comentatorii din Columbia, reacție fabuloasă după ce Ianis Hagi a marcat în amicalul de la Madrid
AntenaPLAY • 27 mart., 17:09
Comentatorii din Columbia, reacție fabuloasă după ce Ianis Hagi a marcat în amicalul de la Madrid: „Un deja-vu!”