Închide meniul

„E altă categorie” Mihai Stoica a spus cine e jucătorul care a schimbat totul la echipa lui Gigi Becali: „E mai uşor de jucat”

Bogdan Stănescu Publicat: 9 aprilie 2024, 19:09

Reclamă
„E altă categorie Mihai Stoica a spus cine e jucătorul care a schimbat totul la echipa lui Gigi Becali: „E mai uşor de jucat

Mihai Stoica a spus cine e jucătorul care a schimbat totul la echipa lui Gigi Becali

Mihai Stoica, înaintea unui meci / Hepta

Mihai Stoica a spus cine e jucătorul care a schimbat totul la echipa lui Gigi Becali. Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB a remarcat că revenirea lui Vlad Chiricheş pe teren a produs o metamorfoză în apărarea „roş-albaştrilor”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„MM” Stoica a punctat că lui Ngezana îi e mai uşor să joace acum, făcând cuplu în defensivă cu un jucător care a evoluat în Serie A.

„E altă categorie” Mihai Stoica a spus cine e jucătorul care a schimbat totul la echipa lui Gigi Becali: „E mai uşor de jucat”

Chiar dacă în perioada în care era accidentat Chiricheş, cuplul de fundaşi centrali Dawa – Ngezana era de neclintit, revenirea fostului jucător de la Tottenham, Napoli sau Sassuolo a schimbat lucrurile.

„Ngezana a fost o achiziţie foarte reuşită, sper să termine campionatul aşa cum a jucat până acum. El a avut evoluţii remarcabile, e un jucător cu calităţi fizice ieşite din comun şi care munceşte mult, vrea să-şi îmbunătăţească prestaţiile, iar acum lângă Chiricheş e mai uşor de jucat.

Eu am spus că vom avea un câştig mare când revine Chiricheş, mulţi au fost reţinuţi şi ştiu cât de mult mişto s-a făcut, cum am fost luat peste picior, dar Vlad Chiricheş e altă categorie de fotbalist. El a jucat contra ălora mari, una e să joci contra lui Ibrahimovic, Immobile, iar alta e să zici dacă ai fi şi tu acolo. Când un jucător semnează cu o echipă de Serie A şi i se dă banderola…”, a declarat Mihai Stoica pentru orangesport.ro.

Reclamă

Adrian Mutu a spus cine jucătorul de la FCSB care l-a impresionat în acest sezon: „E revelaţia echipei”

Adrian Mutu a spus cine jucătorul de la FCSB care l-a impresionat în acest sezon. „Briliantul” i-a lăudat pe Florinel Coman şi Darius Olaru, dar a găsit o altă revelaţie.

Potrivit lui Mutu, Adrian Şut e revelaţia FCSB-ului din sezonul 2023 – 2024. „Briliantul” îşi pune speranţe că Şut va juca la fel de bine şi la echipa naţională.

”Mi se pare că Șut a crescut foarte mult în joc. Acum începe și el să se comporte ca Florinel Coman, care e el. Olaru mi se pare că după câteva sezoane a atins o bornă importantă și la nivel de goluri, ceea ce e important. A fost un jucător decisiv, la fel cum a fost și Coman.

Reclamă 4 / 0/3

Șut e revelația echipei. Și dă un randament foarte bun, chiar dacă nu dădea semne acum câțiva ani. A crescut bine și sper să o țină pe linia asta. Mai ales că și echipa națională va profita de astfel de lucruri”, a declarat Adrian Mutu pentru fanatik.ro.

Denis Alibec, reacţie din cinci cuvinte după ce Gigi Becali i-a propus revenirea la FCSB! Care este planul atacantului

Denis Alibec a avut o reacţie din cinci cuvinte, după ce Gigi Becali i-a propus revenirea la FCSB. Atacantul în vârstă de 33 de ani ar putea reveni, după 6 ani, în tricoul roş-albastru.

Patronul FCSB-ului a recunoscut că îşi doreşte să facă 4-5 transferuri de top pentru Liga Campionilor. Denis Alibec, Louis Munteanu, Alex Mitriţă sunt jucătorii români la care visează Becali. Latifundiarul din Pipera îl are pe listă şi pe Rafa Mujica. Atacantul are 18 goluri în Liga Portugal, competiţie care se vede în direct în AntenaPLAY.

Alibec nu se grăbeşte să o accepte şi aşteaptă să vadă ce se va întâmpla la turneul final.

Vorbim după EURO de transfer!”, a reacţionat Denis Alibec, pentru sport.ro, când a fost întrebat dacă va semna cu FCSB.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și