Închide meniul

Denis Alibec, reacţie din cinci cuvinte după ce Gigi Becali i-a propus revenirea la FCSB! Care este planul atacantului

Iulian Focșăneanu Publicat: 9 aprilie 2024, 9:48

Reclamă
Denis Alibec, reacţie din cinci cuvinte după ce Gigi Becali i-a propus revenirea la FCSB! Care este planul atacantului

Denis Alibec, reacţie din cinci cuvinte după ce Gigi Becali i-a propus revenirea la FCSB

Denis Alibec, în tricoul României / Profimediaimages

Denis Alibec a avut o reacţie din cinci cuvinte, după ce Gigi Becali i-a propus revenirea la FCSB. Atacantul în vârstă de 33 de ani ar putea reveni, după 6 ani, în tricoul roş-albastru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Patronul FCSB-ului a recunoscut că îşi doreşte să facă 4-5 transferuri de top pentru a ataca prezenţa în grupele UEFA Champions League. Denis Alibec, Louis Munteanu, Alex Mitriţă sunt jucătorii români la care visează Becali. Latifundiarul din Pipera îl are pe listă şi pe Rafa Mujica, atacantul cu 18 goluri în Liga Portugal, competiţie care se vede în direct în AntenaPLAY.

Denis Alibec, reacţie din cinci cuvinte după ce Gigi Becali l-a chemat la FCSB

Denis Alibec este pe final de contract cu Muaither. Campionatul din Qatar se încheie la finalul lunii aprilie, iar Mihai Stoica i-a propus deja să se antreneze pentru EURO 2024 la baza din Berceni a FCSB-ului.

Gigi Becali este gata chiar să îi facă şi o ofertă jucătorului care, în cele 34 de meciuri din Liga 1 jucate în tricoul FCSB-ului, a înscris 8 goluri. Alibec nu se grăbeşte să o accepte şi aşteaptă să vadă ce se va întâmpla la turneul final.

Vorbim după EURO de transfer!”, a reacţionat Denis Alibec, pentru sport.ro, când a fost întrebat dacă va semna cu FCSB.

Reclamă

Neluţu Varga, propunere în direct pentru Gigi Becali

Gigi Becali a pus ochii şi pe golgheterul lui CFR Cluj, Philip Otele, dar ardelenii sunt hotătâţi să renunţe la el doar pentru o sumă uriaşă!

Neluţu Varga este dispus să îşi vândă cel mai bun atacant la FCSB. Totuşi, anunţă că nu va renunţa la Otele pentru mai puţin de 6 milioane de euro.

Da, l-am văzut pe Gigi Becali aseară. Și bineînțeles că am auzit că ar fi interesat de Otele. Mă știți, sunt un om de business, sunt un om pragmatic, iubesc fotbalul, dar, bineînțeles, trebuie să asigur și un echilibru financiar la echipă.

Reclamă 4 / 0/3

Oferta mea pentru Gigi Becali este una publică și foarte simplă. Dacă vrea să îl ia și să facă spectacol cu Otele, eventual în Champions League, Gigi Becali trebuie să plătească 6 milioane de euro. Acesta este prețul acestui jucător fantastic pe care noi îl avem. Dacă dă acești bani, poate să îl ia.

Iar acesta e un preț așa, de prietenie, pentru Gigi Becali, pentru că suntem toți aici, în campionatul românesc. Pentru campionatele străine, de exemplu Anglia, prețul poate să fie și mai mare.

Deci îi transmit domnului Becali, scurt, să-mi bage în cont 6 milioane de euro și poate să îl ia pe Otele. În mod sigur o să-și facă treaba cu el și o să facă spectacol dacă ajunge în Champions League sau unde dorește domnia sa„, a declarat Neluţu Varga pentru sursa citată anterior.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 15:29 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN Vezi toate știrile
Citește și