Închide meniul

„E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi

Alex Ioniță Publicat: 27 aprilie 2024, 16:37

Reclamă
„E cel mai bun din campionat Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi

Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu

Elias Charalambous, în timpul unui meci al FCSB-ului/ Profimedia Images

Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Antrenorul de la FCSB nu l-a condamnat pe portar și a spus că acesta este cel mai bun goalkeeper din România!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tehnicianul liderului din Liga 1 a vorbit despre situația portarului înainte de meciul cu Farul. Partida care poate decide campioana României va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro sâmbătă, de la ora 20:30.

Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu

Charalambous a spus că Ștefan Târnovanu și-a salvat echipa în mai multe meciuri și că nu ar trebui să fie condamnat pentru eroarea din meciul cu Sepsi, care le putea aduce mai devreme titlul roș-albaștrilor.

Totodată, antrenorul de la FCSB a spus că este sigur de faptul că Edi Iordănescu îl va convoca pe Ștefan Târnovanu la EURO 2024.

„Am făcut un sezon minunat (n.r. – FCSB). Mereu am spus că sunt mândru de băieții mei. Acum când discutăm de Târnovanu să nu uităm că el ne-a salvat în multe meciuri. Este vorba de o fază pe care probabil nu a gândit-o foarte bine. Are un sezon bun, este cel mai bun portar din campionat de departe.

Reclamă

Sunt sigur că va fi la EURO 2024. Dacă vorbim de un jucător, trebuie să analizăm performanțele de-a lungul întregului sezon. Trebuie să înțelegem efortul pe care îl face zilnic.

După meciul cu Sepsi (n.r. – Sepsi – FCSB 2-2), ei (n.r.- „roș-albaștrii”) nu au vrut să meargă acasă, pentru că au vrut să se recupereze mai bine și să fie pregătiți pentru meciul cu Farul.

De asta vă spun asta și vă dau mai multe informații, ca să știți”, a spus Elias Charalambous, înainte de FCSB – Farul.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali l-a făcut praf pe Ștefan Târnovanu

Gigi Becali nu a trecut peste gafa lui Ştefan Târnovanu şi l-a făcut praf pe portarul titular al roş-albaştrilor. Latifundiarul din Pipera a transmis că nu poate însă să-l treacă pe banca de rezerve pe acesta, deoarece Andrei Vlad a prins puţine meciuri, în ultimele sezoane.

De asemenea, Becali a mai transmis că simte că jucătorii săi au emoţii, deoarece sunt la un singur pas de câştigarea titlului, după o pauză de nouă ani.

„Având în vedere că Târnovanu a ieşit acolo, eu zic că am pierdut 2 puncte. Dar dacă stăm să ne gândim ce am jucat în repriza a doua, e echitabil.

Nu ştiu de ce le-a fost teamă, nu mai e mult. Dacă CFR bate mâine, ne mai trebuie un singur punct. Pentru ce să ai emoţii, să ai teamă?

Am văzut ce a spus Târnovanu. Nu pot acum să-l trec pe bancă, nu pot! Am discutat… ai acum un meci ca să devii campion. Vlad nu a apărat de doi ani, nu ştiu în ce situaţie e. A mai scos una… el acolo a ieşit aiurea. Nu înţeleg de ce au emoţii. Eu aşa îi simt, că au emoţii.

Cum să ieşi aşa, înseamnă că nu vede bine! Uită-te, bă, la minge!”, a declarat Gigi Becali, conform digisport.ro.

Reclamă
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:44 PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare! 23:43 FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului 23:32 Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume 23:17 Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci” 23:16 Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2” 22:49 Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia 22:21 Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB! 22:02 „Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1! 21:52 Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles” 21:46 „N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului Vezi toate știrile
Citește și