Închide meniul

Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”

Viviana Moraru Publicat: 25 aprilie 2024, 0:21

Reclamă
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!

Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu, din Sepsi - FCSB 2-2

Gigi Becali / Hepta

S-a aflat decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu, din partida dintre Sepsi şi FCSB, încheiată cu scorul de 2-2. Patronul roş-albaştrilor a transmis că nu îl va trece pe bancă pe portarul de 23 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ştefan Târnovanu a gafat în duelul cu Sepsi, la golul egalizator al covăsnenilor, marcat de Florin Ştefan. Portarul nu a fost iertat de Gigi Becali şi a fost criticat dur, după meci.

Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu, din Sepsi – FCSB 2-2

Gigi Becali nu a trecut peste gafa lui Ştefan Târnovanu şi l-a făcut praf pe portarul titular al roş-albaştrilor. Latifundiarul din Pipera a transmis că nu poate însă să-l treacă pe banca de rezerve pe acesta, deoarece Andrei Vlad a prins puţine meciuri, în ultimele sezoane.

De asemenea, Becali a mai transmis că simte că jucătorii săi au emoţii, deoarece sunt la un singur pas de câştigarea titlului, după o pauză de nouă ani.

„Având în vedere că Târnovanu a ieşit acolo, eu zic că am pierdut 2 puncte. Dar dacă stăm să ne gândim ce am jucat în repriza a doua, e echitabil.

Reclamă

Nu ştiu de ce le-a fost teamă, nu mai e mult. Dacă CFR bate mâine, ne mai trebuie un singur punct. Pentru ce să ai emoţii, să ai teamă?

Am văzut ce a spus Târnovanu. Nu pot acum să-l trec pe bancă, nu pot! Am discutat… ai acum un meci ca să devii campion. Vlad nu a apărat de doi ani, nu ştiu în ce situaţie e. A mai scos una… el acolo a ieşit aiurea. Nu înţeleg de ce au emoţii. Eu aşa îi simt, că au emoţii.

Cum să ieşi aşa, înseamnă că nu vede bine! Uită-te, bă, la minge!”, a declarat Gigi Becali, conform digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2

Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după meciul Sepsi – FCSB, scor 2-2, din etapa a 6-a a play-off-ului Ligii 1. Portarul liderului Ligii 1 a gafat la cel de-al doilea gol înscris de echipa din Sfântu Gheorghe. A ieşit greşit dintre buturi şi le-a permis gazdelor să egaleze.

„Amânăm titlul din cauza mea. Vreau să încep prin a spune că îmi cer scuze faţă de colegi. Mi-am bătut joc de două puncte. Îmi cer scuze faţă de ei, faţă de suporteri. Mai avem un pas de făcut.

Am văzut că Ştefănescu se pregăteşte să pună mingea în spatele nostru, am strigat, dar am ieşit rău şi am greşit. Băieţii nu au nicio vină, sunt 2 puncte pe care eu le-am pierdut.

În primul rând, suntem la cel mai important club din ţara asta. Dacă tu ca fotbalist nu ai puterea să treci peste ce spune cineva, indiferent că e nea Gigi… rămâne să demonstrez pe teren.

Un fake news (n.r. plecarea lui de la FCSB), nu am spus sub nicio formă că vreau să plec de aici. Am spus că îmi doresc să fac bagajul pentru EURO, e doar dacă merit. Din acele cuvinte a ieşit un scandal fără sens.

Se simte presiunea, doar că această presiune a fost de la începutul campionatului. Suntem foarte aproape, încercăm să se termine cât mai rapid„, a declarat Târnovanu la digisport.ro.

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Ioana Sîngeorzan joacă de la 11:40, live în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull Vezi toate știrile
Citește și