Închide meniul

„E ceva unic” Cristi Săpunaru, după ce FCSB a fost umilită pe Arena Naţională: „Aţi văzut ce înseamnă Rapid”

Alex Masgras Publicat: 9 martie 2024, 22:58

Reclamă
„E ceva unic Cristi Săpunaru, după ce FCSB a fost umilită pe Arena Naţională: „Aţi văzut ce înseamnă Rapid

Cristi Săpunaru, după ce FCSB a fost umilită pe Arena Naţională: "Aţi văzut ce înseamnă Rapid"

Cristi Săpunaru, în Rapid - FCSB / Hepta

Cristi Săpunaru a vorbit după ce FCSB a fost umilită pe Arena Naţională. Echipa lui Cristiano Bergodi a învins fără drept de apel liderul din Liga 1, în ultima etapă a sezonului regulat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Giuleştenii s-au impus cu 4-0 şi intră un play-off extrem de motivaţi, după ce au defilat împotriva rivalilor. Rapid a revenit şi pe locul secund în Liga 1, iar acum se află la 5 puncte în spatele lui FCSB, după ce s-au înjumătăţit punctele şi au beneficiat de rotunjire.

Cristi Săpunaru, după ce FCSB a fost umilită pe Arena Naţională: „Aţi văzut ce înseamnă Rapid”

Căpitanul giuleştenilor este de părere că jucătorii lui Cristiano Bergodi au avut o dorinţă mai mare de victorie în meciul de pe Arena Naţională şi este convins că Rapid se poate bate pentru titlul din Liga 1.

De asemenea, Săpunaru a pus accent şi pe parcursul echipei din ultimii ani, giuleştenii fiind nevoiţi să o ia de la capăt, din ligile inferioare, înainte de a reveni în topul fotbalului românesc:

„O dorinţă mai mare de victorie şi răutate. Cred că i-am blocat foarte bine. Ei produc fotbal la fiecare, dar azi a câştigat echipa mai bună. Nu cred că se pune problema cine a fost echipa mai bună.

Reclamă

E vorba de un derby. Meciurile astea le joci pentru suporteri, nu cred că e vorba de motivaţie. Le-am spus că nu am ce să le spun la un derby, un derby se joacă cu inimia. Aţi văzut ce înseamnă Rapid, au cântat tot meciul, au fost alături de noi. Cred că i-am trimis acasă fericiţi.

Lăsăm istoria la o parte. Este unic să vii din liga a cincea şi după cinci ani de zile să te baţi la campionat. Ne dorim ca la sfârşitul campionatului să ne bucurăm împreună. Obiectivul nostru e 1-3, dar la ce jucători avem, la ce caractere avem în vestiar, putem să ne batem la campionat”, a declarat Cristi Săpunaru, la digisport.ro.

Prima reacţie a lui Marius Şumudică după ce Rapid a umilit FCSB

Prima reacţie a lui Marius Şumudică după ce Rapid a umilit FCSB. Legenda Rapidului a spus că îşi doreşte şi ca Universitatea Craiova să câştige derby-ul cu FC U Craiova.

Reclamă 4 / 0/3

Marius Şumudică e de părere că s-a relansat campionatul după ce Rapid a câştigat cu 4-0 partida cu FCSB. Şumudică a spus că echipa lui Gigi Becali a fost inexistentă în derby.

„S-a relansat campionatul. Îmi doresc din tot sufletul să bată şi Craiova lui Rotaru mâine şi să avem un playoff pe cinste. Nu mă aşteptam la acest scor. Rapid a jucat foarte bine, FCSB inexistentă. Nu ştiu ce înseamnă pentru Rapid, întrebaţi ce înseamnă pentru FCSB!„, a spus Marius Şumudică la plecarea de la stadion.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:08 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” Vezi toate știrile
Citește și